13 روزه سرور Mini SP سفارش دادم اما هنوز تحویل ندادنآخرین جوابی که به بنده دادند این بوده :
We have received an unprecedented demand for these particular servers recently. Especially the SP. There are being completed on a first come first served basis. You are in the queue and your access information will be emailed to you once the server has been deployed.
If I can be of any further assistance please do not hesitate in contacting us.
Best regards
Jane
OVH team
دوستان بری جای دیگه خرید کنید والله وقت شما ارزشش بیشتر از این حرفاست منم که داشتم خیرش رو خوردم رفتم جای دیگه گرفتم الان رد استیشن آفرهای جالبی گذاشته واقعا . بعد که او و یاچ سال دیگه سرورها رو تحویل داد بفروشیدش :دی واقعا شورش که دراوردن هیچ دیگه واقعا اساسی کلاهبرداری هم کردن از نظر من.
فکر کنید این همه پول رو بخوابون یعنی چی میشه ؟ مطمئن باشید مشکل قطعه ندارند چون با پول خرید می کردن یا پول رو عودت می دادن اینا مشکل مالی یا چیزه دیگه ای دارند چون این کار بی سابقه هستش تو 8 سالی که شخصا سرور خرید و فروش و کار می کنم.
دوستانی که از طریق امارات سرور خریدند یک سوالی داشتم لطفا ما را راهنمایی کنید یکی از کاربران راجب کنسل کردن سوال پرسیده بود اینو گفتند :ما اگر بخواهیم کنسل کنیم پول ما را کامل برگشت میدند یا کارمزد اینا داره ؟ چند روز طول میکشه ممنون میشم دوستان پاسخ کاملی بدند چون قصد داریم دو سرور را کنسل کنیم
سلام
5 روزه سفارش دادم هنوز تحویل ندادن البته من رو 5-10 روز حساب کردم
خواستم بگم حتی اگه وقتم داشته باشیم او وی اچ فرانسه با این وضع پشتیبانی مفت گرونه
واقعا من پشیمون شدم کاش میرفتم سمت رداستیشن یا هتزنر !
اصلا او وی اچ فرانسه خیلی بی درو پیکر شده، پورت سرور های قبلیش بعضی ها آپگرد شده بود بعضی ها نشده بود سرور من آپگرد نشده بود به همین دلیل کنسل کردم که سرور جدید سفارش بدم
الانم مثل چی پشیمونم
همون سرورو نگه میداشتم بهتر بود این انتقال سرور موقت باعث شد مشتری هامو از دست دادم و اینو از چشم او وی اچ فرانسه میبینم
در کل او وی اچ داغون شده سمتش نرید به فکر این باشین که شاید نیاز فوری به ساپورت داشته باشین 2 روز طول میکشه جواب بدن فکر کنید این دو روز سرور دان شده باشه !!!
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
سلام دوستان قبل از هر چیز به نظر من الکی نگیم مشکل مالی داره پول سرو نداره !!
فاصله بین فاکتور های روزانه 1000 رو رد میکنه !! خب سرشون شلوغه با این وضعیت !
در مورد کنسلی هم میتونید کنسل کنید پول رو برکگشت میزنن اما اگر پی پال باشه 1 ماهی میمونه تا بیاد تو حساب کارت ویزا یا مستر باشه بسته به نوع بانک و حساب از یک هفته به بالا ! کارمزد نداره چون در زمان مقرر تحویل ندادن
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
عزیز شما زیادی طرفداری می کنید طوری که انگار از اقوام هستند صاحبانش ؟ کدوم دیتاسنتر 15 روز تاخیر برای تحویل می ذاره وقتی خودتون نیاز واجب داشته باشید انشالله اینطوری باهاتون برخورد کنند دقیقا متوجه میشید تاخیر یعنی چی.
به هیچ عنوان 15 روز تاخیر قابل توجیح نیست یعنی چی فاصله فاکتور دارن برن سرور بخرن یا نفروشن ؟؟؟ غیر از این هستش من الان بیام آفر بزنم وی پی اس رم 6 هارد 500 پورت هر یوزر 100 اختصاصی ماهی 5 دلار بعد 1 میلیون نفر خرید کنند منم برا یهر کدوم چندین هفته تاخیر بیاندازم و بعد بگم چون مشتری بالاست شرمنده باید واستید همینطوری ؟؟؟؟ خودتون قبول می کنید ؟؟؟ آدم اگه هدفش سالم باشه اندازه موجودیش سفارش می گیره نه اندازه نامحدود.
بعد از مدت ها انتظار سرور مارو تحویل دادند . ( جهت اطلاع رسانی )
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)