ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
ارور زیر برای چیست؟
Warning: curl_setopt() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/.../public_html/site.com/sale/plugins/ibsng.php on line 221
سلام.من IBSng رو نصب کردم.
فقط یه مشکل دارم که اونم وقتی خرید انجام میشه نام کاربری و رمزی که خریدار وارد کرده تو IBSng ساخته نمیشه ،یعنی یوزر نیم و پسورد فقط برای خریدار ساخته میشه ولی جای نام کاربری و رمز عبور خالی هستش در IBSng.انگار نه انگار که یوزر نیم و پسوردی ساخته شده در IBSng
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
اسکریپت VIP
این فایل error_logکجاست؟
اسکریپت VIP
همچین فایلی تو فایل فریر نیس.اصلا همچین فایلی روی هاستم نیست.
ما برای اینکه مشتری یوزرنیم و پسورد دلخواهش رو اضافه کنه چند خط به اسکریپت اضافه کردیم.ممکنه مشکل از این باشه؟
کسی هست بتونه کمک کنه؟
ویرایش توسط abas002 : January 3rd, 2014 در ساعت 11:26
کسی نمی دونه هر محصول رو چطوری میشه به یه ibsng جدا وصل کرد ؟
اسکریپت VIP
سلام من نصب کردم ادرس رو هم درست وارد کردم بدون /ibs نام کاربری system هم تغییر دادم افزونه curl همدر هاست فعاله رو دو تا هاست امتحان کردم پرداخت انجام میشه اما داخل ای بی سانگ یوزر بی نام ساخته میشه چیکار کنم؟
ثققخ-مخل:
[05-Apr-2014 13:21:53 Asia/Tehran] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/newrobo/public_html/arad-***34.tk/plugins/ibsng.php on line 72
[05-Apr-2014 13:21:53 Asia/Tehran] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/newrobo/public_html/arad-***34.tk/plugins/ibsng.php on line 89
ویرایش توسط taj3da : April 5th, 2014 در ساعت 13:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)