-
عضو انجمن
فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
ویرایش توسط reza* : February 5th, 2014 در ساعت 13:26
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 22:08
# ADS
-
September 5th, 2013, 00:28
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
خیر متاسفانه
الا هزینه ی هر ایپی 1 یورو یعنی در بهترین حالت در نظر میگیریم : 4000 تومان ( که در بازار بیشتر از این مقدار هستش ) که اون زمان چیزی تقریبا 2 برابر کمتر از الان بود
چیزی نمیمونه دیگه برای پول سرور حتی

از قیمت ها خبر دارم چون قبلا ازتون داشتم راضی بودم حالا مستقیم اومدم طرف شما
منظورم اینه که سرور با این مشخصات ارائه میدید؟ رم 256 و یا 512 هم باشه مشکلی نیست، فقط میکروتیک باشه
ویرایش توسط arman_2 : September 5th, 2013 در ساعت 00:31
یا قدرت دبیان!
-
تعداد تشکر ها از arman_2 به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 18:23
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
از دیتاسنتر Ecatel آفر چی دارید؟
-
تعداد تشکر ها از pazis به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 18:33
عضو جدید
لطفاً نحوه ی برخورد با ابیوز را بفرمایید برای دیتاسنترهای ecatel و leaseweb
-
تعداد تشکر ها از pazis به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2013, 21:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pazis
از دیتاسنتر ecatel آفر چی دارید؟

نوشته اصلی توسط
pazis
لطفاً نحوه ی برخورد با ابیوز را بفرمایید برای دیتاسنترهای ecatel و leaseweb
سلام
شرمنده که دیر پاسختون رو میدم
سرور های جدیدی دریافت کردیم که در حال کار بر روی سیستم جدید هم هستیم به شدت مشغولیم و سوپرایز خواهد بود که به زودی اعلام میگردد 
سفارشات زیادی باید تحویل داده بشه تا امشب .
در شبکه های ما spam-attack به هر ترتیبی ممنوع می باشد و سرویس برای رفع مشکل با دریافت جریمه مسدود میگردد. و بعد از رفع مشکل با توجه به نوع تخلف ، سرویس مجددا باز خواهد شد.
در مورد وضعیت موجودی سرویس Ecatel از امشب جا باز خواهد شد.
ویرایش توسط novinvps.com : September 8th, 2013 در ساعت 21:25
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2013, 21:05
سلام.
چند روز پیش از ساپورت ای پی سرور را گرفتم ، اما بررسی که کردم ، برای leaseweb نبود
راهنمایی می فرمایید؟
-
تعداد تشکر ها از Fxsadra به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2013, 00:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Fxsadra
سلام.
چند روز پیش از ساپورت ای پی سرور را گرفتم ، اما بررسی که کردم ، برای leaseweb نبود
راهنمایی می فرمایید؟
سلام
بله بنده 7 روز پیش منتظر شما بودم ولی تیکت باز نکردید که پاسختون ارسال کنم
بنده اطلاع ندارم کدوم رنج ایپی در اختیار شما قرار دادند چون با دیتاسنتر های مختلفی از هلند در حال فعالیت هستیم
اما بیشتر سرورهای ما در دیتاسنتر EvoSwitch نگهداری میشن که شبکه ی سرورها از Leaseweb transit میشه
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2013, 14:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
دوستان عزیز من میخوام یک گیمسرور ره اندازی کنم ترجیحا سرور در ایران میشه از 0 تا 100 راهنماییهای لازم رو داشته باشم ممنون میشم به این ایمیل راهکار رو بفرستید
proxifull@aol.com
-
تعداد تشکر ها از proxifull به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2013, 04:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
proxifull
دوستان عزیز من میخوام یک گیمسرور ره اندازی کنم ترجیحا سرور در ایران میشه از 0 تا 100 راهنماییهای لازم رو داشته باشم ممنون میشم به این ایمیل راهکار رو بفرستید
proxifull@aol.com
سلام
من به نمایندگی از آقای معلمی اینجا پاسخگو شما هستم
سرور ایران موجود نیست ، سرویس هلند هم پینگ خوبی داره نسبت به ایران اگر مایل بودید آی پی تست برایتان ارسال می شود .
با تشکر
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2013, 18:14
عضو انجمن
سرویس های هلند در پکیجهای معمولی از دیتاسنتر Ecatel ارائه می شوند و سرویسهای raid 10 از دیتا سنتر Leaseweb می باشند
لطفا برای خرید به آدرس سایت یعنی www.novinvps.com مراجعه فرمایید .
همچنین اگر سوالی داشتید با آی دی یاهو : sale.novinvps در تماس باشید
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2013, 15:00
عضو انجمن
سلام
از دوست خوبم حمید تشکر ویژه دارم که در نبود بنده ، تاپیک رو اداره کردند
دوستان از تاپیک جدید ما حتما دیدن کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/91644/?highlight=
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید