سلام عزیز
من یه سرور برای استفاده شخصی میخوام، یعنی مثلا تورنت مستقیم کنم باهاش و خودم دانلود کنم. این مورد داره از نظر شما و بسته میشه؟
سلام عزیز
من یه سرور برای استفاده شخصی میخوام، یعنی مثلا تورنت مستقیم کنم باهاش و خودم دانلود کنم. این مورد داره از نظر شما و بسته میشه؟
چند تا آی پی خالی شده. دوستانی که درخواست داده بودن میتونن سفارش جدید ارسال کنند.
دوست عزیز تورنت به خودی خود مشکلی نداره.مشکل وقتی هست که فایل کپی رایت دار دانلود کنید. من میتونم سرویس بهتون بدم ولی مشکل ابیوز پای خودتونه.
موفق باشید...![]()
سرور با هارد بالا هم واگذار میکنید؟
قیمت 150 و 250گیگابایت هارد دیسک چقدر است؟
اين قيمت هايي كه داخل سايت هست تخفيفاتش براي ماه اول هست يا هميشه با همين قيمت تمديد ميشه
چون مثلا زده 40 درصد تخفيف ميخواستم در اين مورد ن را راهنمايي كنيد
سایت شما مورد داره؟
من از ایشون سرویس دارم و الان وسط سرویس داره میگه باید هزینه بدید
دوستان بقیه هم همین مشکل دارند؟
ویرایش توسط kingxerxes : February 6th, 2013 در ساعت 12:58
کاملاتایید میشه
همونطور که ۱۰ بار به عرض رسید با توجه به افزایش بی رویه قیمت ارز توان پرداخت سرور فرانسه رو نداشتیم. لذا تصمیم به عدم تمدید اون سرور گرفتیم. (مشکلی که اکثر ارائه دهنده ها تو این سایت باهاش مواجه هستند)
به همین جهت ما ۳ بار میل زدیم و ایمیل چهارمی هم زدیم که توش تمام ماجرا رو شرح دادیم.
گفتیم که دوستانی هم که زیر ۱۵ روز از سرویس ها استفاده کردند درخواست وجه کنن.
شما سروری که ۴ روز مونده تموم شه رو هم میخوای کل پولش رو بگیری در حالی که هنوز سرویست آپ هست.
همونطور که گفتیم آرشیو چتمون رو ضبط کردین بگذارید بقیه هم ببینن قضاوت کنن.
من به شما پیشنهاد دادم که :
۱ - سرویس های زیر ۱۵ روز رو هزینش رو بهتون برگردونم و سرویس هایی که بیش از ۱۵ روز از عمر اونا میگذره به صورت روز شمار در سرور دیگری به شما سرویس وی پی اس ارائه کنم
۲ - مبلغی به عنوان خسارت به شما پرداخت بشه و ۲ عدد وی پی اس نیز در اختیار شما قرار بگیره.
در هر صورت شما قبول نکردی. شما انتظار داری کل وجه پرداختی تمامی سرویس ها به شما بگرده که این مقدور نیست. بالاخره از سرویس هات استفاده کردی. الانم که هنوز سرویس های شما فعال هستند جلو جلو اومدی اینجا این پست رو ارسال کردی.
به هر حال طبق قانون ۹ سایت هاست وارز اشتراک شما به جهت عدم رعایت قوانین لغو و سرویس دهی به شما منتفی گردید. و طبق قانون ۸ به جهت اخراج از سایت هیچگونه وجهی بازگشت داده نمیشود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)