صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 410111213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 182

موضوع: تجربه شما در مورد رد استیشن !؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Reza.exe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    264
    تشکر تشکر شده 
    829
    تشکر شده در
    537 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟

جناب تقوی ( ≡ ALEX ≡ ) فکر نمی کنم درست باشه تاپیکی که برای review از یک دیتاسنتر ایجاد شده ، استفاده تبلیغاتی ازش بشه
    یک ضرب المثل هست که می گه "مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید" ، اینم دقیقا حکایت شماست !
    هر دیتاسنتری یه نقاط ضعف و قوتی داره که در اینجا همه دوستان تجربیاتشان را بیان کردند ، همه هم از نقاط ضعف گفتند هم از نقاط قوت !

پ.ن :
    البته تا جایی که تو قوانین هست ، یوزر بن دائم ( LordVPS ) حق ایجاد یوزر جدید نداره
    به هر حال
    آن چه که می گندد نمکش می زنند ، وای به روزی که بگندد نمک

تشکر تشکر کرده 
    264
    تشکر تشکر شده 
    829
    تشکر شده در
    537 پست

جناب ≡ alex ≡ می شه بفرمایید من کجا زیراب شما را زدم یا به شما توهین کردم ؟!!!!
    عجب !
    تاپیک قفل می شه بعد باز می شه ...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.exe نمایش پست ها
    جناب ≡ alex ≡ می شه بفرمایید من کجا زیراب شما را زدم یا به شما توهین کردم ؟!!!!
    عجب !
    تاپیک قفل می شه بعد باز می شه ...
    همین الآن یک نمونه اش! دفعات قبلی هم بوده که شما در تاپیک های فروش بنده چه اینجا چه در انجمن های دیگه همین حرف ها را زده اید! من نمی دانم گناه شخص بنده دقیقا در واقعه شکست LordVPS و به اصطلاح کلاهبرداری مدیر آن چیست!!!

تاپیک باز شد چون نیاز بود من بتونم از خودم در مقابل حرف های شما دفاع کنم!

تشکر تشکر کرده 
    264
    تشکر تشکر شده 
    829
    تشکر شده در
    537 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ≡ ALEX ≡ نمایش پست ها
    همین الآن یک نمونه اش! دفعات قبلی هم بوده که شما در تاپیک های فروش بنده چه اینجا چه در انجمن های دیگه همین حرف ها را زده اید! من نمی دانم گناه شخص بنده دقیقا در واقعه شکست LordVPS و به اصطلاح کلاهبرداری مدیر آن چیست!!!

تاپیک باز شد چون نیاز بود من بتونم از خودم در مقابل حرف های شما دفاع کنم!
    !!!
    بنده در تاپیک های فروش شما چیزی نگفتم !
    جالبه واقعا !!!!!!!!!
    انتقاد من به رفتار غیر حرفه ای شماست ! پست دیگری هم به یاد ندارم که اصلا چیزی به شما گفته باشم !
    کسایی که حتی فروشنده سرور اختصاصی از همین دیتاسنتر بودند در همینجا از همین دیتاسنتر انتقاد کردند
    شما در جواب همه انتقاد ها تعریف های بی پایه و اساس انجام دادید !!
    این یک تاپیک Review هست و هر کسی می تونه نقاط ضعف و قوت را با دیگران به اشتراک بگذاره

در ضمن من با شما هیچ مشکلی ندارم !
    شما اینطوری فکر می کنید ، که اشتباه می کنید !
    لطفا بحث هم ادامه ندید که تاپیک به حاشبه نره و دوستان بتونن تجربیات خودشون را بیان کنن !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.exe نمایش پست ها
    !!!
    بنده در تاپیک های فروش شما چیزی نگفتم !
    جالبه واقعا !!!!!!!!!
    انتقاد من به رفتار غیر حرفه ای شماست ! پست دیگری هم به یاد ندارم که اصلا چیزی به شما گفته باشم !
    کسایی که حتی فروشنده سرور اختصاصی از همین دیتاسنتر بودند در همینجا از همین دیتاسنتر انتقاد کردند
    شما در جواب همه انتقاد ها تعریف های بی پایه و اساس انجام دادید !!
    این یک تاپیک Review هست و هر کسی می تونه نقاط ضعف و قوت را با دیگران به اشتراک بگذاره

در ضمن من با شما هیچ مشکلی ندارم !
    شما اینطوری فکر می کنید ، که اشتباه می کنید !
    لطفا بحث هم ادامه ندید که تاپیک به حاشبه نره و دوستان بتونن تجربیات خودشون را بیان کنن !
    دوست عزیز من، هدفم از طرح این مورد این بود که واقعا می خواستم یکبار هم که شده از زبان خودتان بشنوم که چه موردی هست که باعث می شود شما چند ماه پیش و حالا نسبت به من اینطور جبهه گرفته و مسئله LordVPS را توی سر من بزنید! و حالا که ظاهرا مشکلی وجود ندارد، خوشحال می شوم از شما بابت هرآنچه بوده یا هست عذر خواهی کرده و دست دوستی به سمت شما دراز کنم. امیدوارم هیچ گونه کدورتی میان ما باقی نماند...

موفق باشید

تشکر تشکر کرده 
    264
    تشکر تشکر شده 
    829
    تشکر شده در
    537 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ≡ ALEX ≡ نمایش پست ها
    دوست عزیز من، هدفم از طرح این مورد این بود که واقعا می خواستم یکبار هم که شده از زبان خودتان بشنوم که چه موردی هست که باعث می شود شما چند ماه پیش و حالا نسبت به من اینطور جبهه گرفته و مسئله LordVPS را توی سر من بزنید! و حالا که ظاهرا مشکلی وجود ندارد، خوشحال می شوم از شما بابت هرآنچه بوده یا هست عذر خواهی کرده و دست دوستی به سمت شما دراز کنم. امیدوارم هیچ گونه کدورتی میان ما باقی نماند...

موفق باشید
    من بابت چه چیزی باید عذرخواهی کنم ؟!
    راستی لطف کنید لینک یک پست را بدید ( به جز این پست ) که من در مورد lordvps صحبت کرده باشم
    ظاهرا خیلی ها درباره این مسئله صحبت کردند با شما و شما بنده را با دیگران اشتباه گرفتید !!!
    من هیچ همکاری نه با شما نه با لرد وی پی اس و.. داشتم و به نظر من هم کدورتی وجود نداره ! دلیلی نداره مشکلی باشه !
    این ذهنیت منفی شما هست که انتقاد از صحبت های غیر حرفه ای به خاطر تعریف های بی جا در مقابل ضعف را کدورت می بینید ! درصورتی که چنین نیست !
    اگر با بنده مشکلی دارید یا فکر می کنید من با شما مشکلی دارم که اینطور نیست ممنون می شم از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید و اجازه بدیم تاپیک روال خودش را طی کنه

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

باسلام
    یک راست بدون مقدمه میرویم سر اصل مطلب.
    1- در مورد سخت افزار سرورها باید عرض کنیم که تا به الان مشکل خاصی وجود نداشته است.
    2- در مورد ابیوزها بله بیشترین دان تایم شما آقای محبعلی فکر میکنم مربوط به ابیوزی بود که در RBL لیست شده بود و شما تایید کرده بودید که مشکل حل شده است ولی بنا به دلایلی هنوز در لیست RBL بوده است! در مورد بقیه مشکلات هم بله خق باشماست به دلیل تعداد زیاد سرویسها و ابیوز بالای کاربران این مشکل پیش آمده است که از شما قبلا عذرخواهی شده است. انشاا.. در سیستم جدید سعی شده است این مشکل رفع بشود.
    3- در مورد ایمیل هم دوستانی که از این محدودیت ناراضی هستند میتوانند یک Relay سرور برای خود درست کنند و بدون محدودیت از آن استفاده کنند.
    4- در مورد پهنای باند هر شرکتی سیاست خاص خود را دارد. همان شکلی که این دیتاسنتر در آفرهای مختلف سیاست خود را تغییر میدهد که نه برای مشتریان قدیمی مشکل ایجاد شود و نه برای مشتریان جدید. ولی طی خبری که مدیر دیتاسنتر به ما دادند طی شش ماه آینده یک پورت 100Gbps به دیتاسنتر اضافه خواهد شد!
    5- اگر دوستان هر پیشنهاد و یا انتقادی دارند میتوانند به ایمیل بنده m.tajdini[at]almahost.co.uk ارسال کنند چون در اواسط ماه آینده میلادی جلسه ایی با مدیران دیتاسنتر داریم که قرار است پیرامون همه موارد صبحت شود و در صورت امکان راه حل مناسبی پیدا شود!
    موفق باشید
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

8. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    باسلام
    یک راست بدون مقدمه میرویم سر اصل مطلب.
    1- در مورد سخت افزار سرورها باید عرض کنیم که تا به الان مشکل خاصی وجود نداشته است.
    2- در مورد ابیوزها بله بیشترین دان تایم شما آقای محبعلی فکر میکنم مربوط به ابیوزی بود که در RBL لیست شده بود و شما تایید کرده بودید که مشکل حل شده است ولی بنا به دلایلی هنوز در لیست RBL بوده است! در مورد بقیه مشکلات هم بله خق باشماست به دلیل تعداد زیاد سرویسها و ابیوز بالای کاربران این مشکل پیش آمده است که از شما قبلا عذرخواهی شده است. انشاا.. در سیستم جدید سعی شده است این مشکل رفع بشود.
    3- در مورد ایمیل هم دوستانی که از این محدودیت ناراضی هستند میتوانند یک Relay سرور برای خود درست کنند و بدون محدودیت از آن استفاده کنند.
    4- در مورد پهنای باند هر شرکتی سیاست خاص خود را دارد. همان شکلی که این دیتاسنتر در آفرهای مختلف سیاست خود را تغییر میدهد که نه برای مشتریان قدیمی مشکل ایجاد شود و نه برای مشتریان جدید. ولی طی خبری که مدیر دیتاسنتر به ما دادند طی شش ماه آینده یک پورت 100Gbps به دیتاسنتر اضافه خواهد شد!
    5- اگر دوستان هر پیشنهاد و یا انتقادی دارند میتوانند به ایمیل بنده m.tajdini[at]almahost.co.uk ارسال کنند چون در اواسط ماه آینده میلادی جلسه ایی با مدیران دیتاسنتر داریم که قرار است پیرامون همه موارد صبحت شود و در صورت امکان راه حل مناسبی پیدا شود!
    موفق باشید
    بله بنده هم همانند شما به کاربر انتقال میدم و در صورت تایید ایشون خبر رو به شما میدم که به دیتاسنتر منتقل بشه ...اما این مورد استثنا بود. چون کاربری بودن که سرور از ما میگرفتن به کاربران خارجی ریسل میکردند. که ایشون کلا spamer بود و ما 3 سرور مجازی بوزر ایشون رو درجا terminate کردیم بعد این داستان.

اما در مورد abuse هم حتما این مورد رو به دیتاسنتر اعلام کنید که سروری که برای مجازی هست و end user نهایی مشتری سرور مجازی یا کاربران اون شخص هستند در زمان 48 ساعت حل مشکل و پیگیری اون خیلی خیلی دشوار هست و در نهایت ما مجبور میشیم که سرور ور مسدود کنیم که باعث نا رضایتی کاربر میشه.
    abuse که به دست شما میرسه ...یکبار delay در حدود چند ساعت داره. بعد به ما برسه...اگر شما از ساعت 12 شب تا 9 صبح ارسال کنید که باز هم delay داره...بعد برای کاربر سرور مجازی ارسال میکنیم و تا بررسی بشه و دوباره همین روند برگشت داده بشه ........................

این که کیفیت تغییر نمیکنه کاملا مخالف هستم...دقیقا از زمانی که پهنای باند نامجدود با گارانتی 200 مگابیت شد پورت سرور ما هم تقریبا همین حدود کاهش داشت... به غیر از هلند و خود انگلستان سرعت به سایر کشورها افتضاح شد ! پیگیری هم کردیم با خودتون که به نتیحه خاصی نرسید.

دیتاسنتر در شرایط سخت و مشکلات هست که باید کارا باشه که ما از این دیتاسنتر رضایت نداشتیم. زمانی که همه چیز خوب باشه نکته ای وجود ندارد.

در هر صورت دوباره میگم که در این مدت همکاری آلماهاست به ویژه آقایان آرایش و تاج الدینی بسیار دلسوزانه و قابل ستایش هست و از هیچ تلاشی فروگدار نبودند.... بنده هم مطلع هست که محدودیت هایی وجود دارد و امیدوارم با رایزنی هایی که انجام میشه روند مثبت باشه.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    91 پست

رد استیشن جزء دیتاسنترهای خوب هست اما عالی و بی نقص نیست
    تا جایی که من از سرویسهای این شرکت به واسطه دوستان استفاده کردم و تستهای مختلفی گرفتم این دیتاسنتر از نظر پورت در مضیقه هست مثل مدیر سروری که ماشین مجازی ها رو اور میکنه حس میکنم این دیتاسنتر نسبت به پورت در حال حاضر همچین سیاستی رو در پیش گرفته

هر زمان که میخوام وارد سایت سنگینی بشم که روی رداستیشن هست شدیدا یاد قیف میوفتم

یک دیتاسنتر خوب به نظر من اونی نیست که سخت افزارش عالی باشه یا فقط پشتیبانی خوب داشته باشه یا یوزر فریندلی باشه یا .... دیتاسنتر خوب باید همه چیزش مچ باشه و به هم بخوره

به شخصه از یکی دو دیتاسنتر دیگه که استفاده کردم (یکی اروپا و دیگری امریکا که اسم نمیاره ) تجربه بهتری داشتم و بی دغدغه تر سایتها رو مدیریت کردم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    990
    تشکر شده در
    719 پست

این که کیفیت تغییر نمیکنه کاملا مخالف هستم...دقیقا از زمانی که پهنای باند نامجدود با گارانتی 200 مگابیت شد پورت سرور ما هم تقریبا همین حدود کاهش داشت... به غیر از هلند و خود انگلستان سرعت به سایر کشورها افتضاح شد ! پیگیری هم کردیم با خودتون که به نتیحه خاصی نرسید.
    با سلام

دوست عزیز لطف کنید بفرمایید از نظر شما پهنای باند مطلوب برای سرورهای 200 مگابیت گارانتی رداستیشن به طور دقیق چقدر باید باشه

سپاس
    ویرایش توسط shingo : May 11th, 2013 در ساعت 11:03

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 410111213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)