شما پاسخ تیکت هاتون رو نمی دید ؟!
شماره تیکت : 810829
--
تیکت رو آپدیت هم کردم ولی انگار بی توجهی به تیکت ، وقت ، هزینه و اعصاب مشتری در شما نهادینه شده!
شما پاسخ تیکت هاتون رو نمی دید ؟!
شماره تیکت : 810829
--
تیکت رو آپدیت هم کردم ولی انگار بی توجهی به تیکت ، وقت ، هزینه و اعصاب مشتری در شما نهادینه شده!
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
اطلاعیه ها -
12- پشتیبانی تیکت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب در روز های کاری میباشد و در ساعات 2 صبح، 4 صبح و 10 صبح معمولا نیز به بعضی تیکت ها پاسخ داده میشود.
ویرایش توسط alireza.076 : January 12th, 2013 در ساعت 11:39
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/63286/#post587902
ممنون از نظر شما اما
دیگر ارائه نمیشود به قیمت پایین، قیمت پایین دادیم اینجور افراد ... شدند مشتری ما!
vds ram 512 MB
H.D.D : 50GB
Ram : 512 MB
Bandwidth : 2000 GB
19,900 تومان ماهیانه
شما چرا اینقدر پول پول می کنی؟به شما نمیده به شما همون ۱۰۰ مگ داده بهت حال داده منم بودم به شما ۱ گیگ نمی دادم هروقت پول داشتی بگو پورتتو ۱ گیگ بگیرم
برو از جایی بگیر که پورت 1 گیگ بهت بده.. الان 95% کسایی که از XLHost سرورمجازی میدن پورت سرورشون 100Mbps هست.
رنج سرورایی که پورت 1Gbps میدن گرونه؛ به صرفه نیست واسشون
پیشنهاد من اینِ که سرورتون رو کنسل کنید و از ماه بعد تمدید نکنید تا به این اختلافات کشیده نشه
اصلا پورت 1 گیگ ارائه نمیدهد
شما یه سر به این آفر های دیتاسنتر بزن:
Dedicated Servers | Windows & Dedicated Server | Dedicated Hosting
همچنین ایشون سرویسشون مشکل دار نبود، 1 بار گزارش اتک برایشان آمد متن ایبوز را ارسال کردیم و به ایشون اطلاع دادیم، سرویس را غیر فعال کردیم تا متوجه شوند، دوباره فعال کردیم اما پس از چند روز دوباره گزارش اتک برایشان آمد که مبلغ 10 هزار تومان جریمه کردیم که پرداخت نکردند و ما هم سرویس ایشون رو غیر فعال کردیم
چرا عزیزم پورت 1 گیگابیت هم میدهداصلا پورت 1 گیگ ارائه نمیدهد
for example : https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=86شما یه سر به این آفر های دیتاسنتر بزن:
Don't be noob
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)