اقای عادل مراحل قانونی رو نزدیک یک ساعت و نیم کور شدیم نوشتیم حداقل یه اسمی از ما هم توی ایمیله میبردی![]()
اقای عادل مراحل قانونی رو نزدیک یک ساعت و نیم کور شدیم نوشتیم حداقل یه اسمی از ما هم توی ایمیله میبردی![]()
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
بترسید از زمانی که یک هکر حرام زاده و *** به اطلاعات و بخش مدیریت این سایت دسترسی پیدا کند...متاسفانه آقای سپهر عادل مدیریت سایت جی پال از مشکل امنیتی در بخش ارسال پیام گروهی به کاربران در سایت ما سوء استفاده نموده و اقدام به ارسال پیام های ضدتبلیغاتی نمودند
اون موفع معلوم میشه که کی کجا رو هک کرده!!!
ایمیل مدیریت محترم مهر پی :
ح***ه فکر می کنی مشتری بگاپی، ...
همه کارهات رو اینطوری انجام میدی؟ تو یه د***د بیشتر ...
هیچ کاری بی جواب نمی مونه. مطمئن باش ...
هرکاری دلت می خواد بکن علیه من تبلیغ منفی ...
دستشون درد نکنه!
آقا سپهر تقصیر شماس دیگه
اگه چند روز پیش درگاه بانک پاسارگاد قطع نمیشد من درگاه واسه 9ساعت روی شتاب . بیز تنظیم نمی***دم
بعد الان پولی هم از شتاب طلبکار نبودیم!
شوخی میکنم
ولی من خودم از 3 مرداد ماه تا 30 شهریور فقط با شتاب کار میکردم . از همون اول بد حساب بودن :| درگاهشون هم از 7روز 2روزش قطع بود :| آخر هم نهفمیدیم چقدر کارمزد میگیرن :|
خلاصه تا از شتاب اومدم بیرون هم پرداخت تا 2روز انجام میشه هم خیالمون راحته![]()
آقای عادل شما که ایمیل میدین اسم جی پال رو ندین ! یا تو این تاپیک در مورد جای پال حرف نزنید نمیشه؟خوب اینجوری نامردیه
اما من روز اول ک شتاب رو گذاشتم بی انصافی نمیکنم / من 1 مهر درخواشست دادم و تا 10 روز بعد برام واریز کردن / چون مبلغ پایین بوده واریز کردن خب ایشون چون باید مارت به کارت کنن روزانه مبلغ 3000000 میلیون میتونن ک واریز کنن /
اما بازم خب 10 روز زیاده برا اینکه واریز وجه کنن .
کاربران سایت شتاب ، لطفا" ایمیلی که آقای ملت در رابطه با اراسال ایمیل با آدرس جعلی و ... براتون فرستاده رو برای بنده پیام خصوصی کنید.
با تشکر
آقا مال منم پرداخت شد فقط 9 تومنش کمههههههههههه![]()
ویرایش : نهههههههههه کامله ها ها
ویرایش توسط sajjadm2 : October 14th, 2012 در ساعت 18:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)