-
September 8th, 2012, 13:20
عضو جدید
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
liandata
سلام
من از همه ی یوزر ها بک آپ گرفتم
فقط 2 تاشون موندن که مهمترینشون هستند
پنل هم دارم درخواست دادم فقط 5 ساعت سرور رو باز کنند تا بک آپ بگیرم
فعلا که جوابی ندادند
فقط تیکت من رو به anis.b ارجاء دادند تا به من جواب بده و مشکل رو حل کنه
به نظرتون سرور رو برای بک آپ باز میکنند ؟
به شخصه امید ندارم که اجازه بدند چون سرور ها بلاک شدند و بعضی ها مثل خودم تاریخ تمدیدشون هم گذشته....فقط بهتر هست نفهمند که ایرانی هستید چون من با ip ایران 1 بار قبلا سوال کردم به من گفتن کشور های طرف قرار داد ما داخل فلان لیست هستند و شما داخلش نیستید و جواب سوال رو هم ندادند!
اگر اجازه ندن و 1.2 ترابایت اطلاعات من و بقیه پاک بشه اقای پارسیان باید جوابگو باشند.تا زمانی که دیتا سنتر پاسخ بده من صبر میکنم.
-
-
September 8th, 2012 13:20
# ADS
-
September 8th, 2012, 13:33
عضو دائم
چرا الکی تو سر هم میزنید یا خیلی از دوستان تو این 14 تا صفحه 5 بار هرکدوم گفتند پول رو بده لابد 50 تا هم ایمیل زدن 100 تا sms هم دادن اگر قرار باشه پولی برگشت داده بشه میشه چرا الکی دارید حرف تکراری میزنید یعنی مشکل شما فقط 300 تومن پوله ؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم اعتبار الویت اول شماست اما به نظر میاد الویت اول و آخر همون نفری 200 - 300 تومن پوله !!
این کوهی کجاست جرا قایم شده ؟؟
چرا کسی دنبال اون نیست ؟؟؟
از حق نگزریم این آقای پارسیان فرار نکرده اشتباه کرده و خودشم میدونه اما توجه کنید که فرار نکرده ولی شما دارین فراریش میدین !!!
ویرایش توسط serverstar.ir : September 8th, 2012 در ساعت 13:38
-
-
September 8th, 2012, 13:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
چرا الکی تو سر هم میزنید یا خیلی از دوستان تو این 14 تا صفحه 5 بار هرکدوم گفتند پول رو بده لابد 50 تا هم ایمیل زدن 100 تا sms هم دادن اگر قرار باشه پولی برگشت داده بشه میشه چرا الکی دارید حرف تکراری میزنید یعنی مشکل شما فقط 300 تومن پوله ؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم اعتبار الویت اول شماست اما به نظر میاد الویت اول و آخر همون نفری 200 - 300 تومن پوله !!
این کوهی کجاست جرا قایم شده ؟؟
چرا کسی دنبال اون نیست ؟؟؟
مشکل پول نیست(البته برای من) مشکل اطلاعات و خود سایت هست که 2 روزه از بین رفته!!
بخاطر این دنبال اقای کوهی نیستم که اولا طرف حساب من نبوده دوما اگر اقای پارسیان به من فضای بک اپ میداد تا اطلاعات رو منتقل کنم الان مشکلی نداشتم اما بخاطر کوتاهی ایشون الان به این روز افتادم! ارزش اون اطلاعات بیشتر از 3 میلیون میشه که تا حالا پول نگاهداری ازش رو دادم.(پول ماهیانه سرور ) که 1 شبه همش پر شد
-
-
September 8th, 2012, 13:44
از همه طرف دارانشون پوزش مي خواهم اما من قبلا هم اعلام كردم اين شخص مورد اعتماد نيست
اين هم بار اولشون نيست!
-
-
September 8th, 2012, 13:50
عضو دائم
من طرفدارش نیستم چندین بار باهم کل کل کردیم و هردومون 1 هفته بن شدیم ...
فقط خواستم بگم با اینکارا که شما میکنید مجبور به فرار از دست شما میشه
-
-
September 8th, 2012, 13:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
سلام اون سروری که قرار بود برگشت بشه سروری بود که از آقای کوهی خریده بودین که ایشون کلا 667 یورو داده بودن که به یوزر هاشون برگشت شده دیگه به شما نرسید میتونین از آقای کوهی برین بگیرین....موفق باشید
باسلام
ظاهرا شما مسئولیت سرورهای آقای کوهی رو پذیرفته بودید؟! درسته ؟! پس باید خسارت دوستان رو هم متقبل بشید! ظاهرا با پلیس اینترپل هم bede bestooni داشتید! این بده که بیان شما رو بازخواست کنند برای پرداخت با پولهای د زدی... یعنی در کل برای سهام دار OVH در ایران که بیش از 150تا سرور دارند و 3 دانگ از دیتاسنتر به نامشون هست و هیچ دیتاسنتری از دید ایشون خوب نیست الا OVH بده، بخدا بده...
ویرایش توسط s.w.a.t : September 8th, 2012 در ساعت 14:01
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
DeltaGostar, DVBBaz, fariborz_ra, farzadho, IBO_VM, majidisaloo1, masoudgolchin, mehdi.gh, mohsened, mortezaaalam, rasoulweb, seyyed_ahmad, shirazlpi, sina_mech, tehvps
-
September 8th, 2012, 13:58
عضو دائم
این آقا نمیخواد پول ما رو بده ؟
-
-
September 8th, 2012, 14:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
ظاهرا شما مسئولیت سرورهای آقای کوهی رو پذیرفته بودید؟! درسته ؟! پس باید خسارت دوستان رو هم متقبل بشید! ظاهرا با پلیس اینترپل هم bede bestooni داشتید! این بده که بیان شما رو بازخواست کنند برای پرداخت با پولهای د زدی... یعنی در کل برای سهام دار OVH در ایران که بیش از 150تا سرور دارند و 3 دانگ از دیتاسنتر به نامشون هست و هیچ دیتاسنتری از دید ایشون خوب نیست الا OVH بده، بخدا بده...
آقای پارسیان قبول کردند الان پاسخگو نیستند!
---
در مورد آقای navid2zp
فروش هاست دانلود رو مدیر فنی ما متوقف کرد که ما وظیفه دونستیم 2 تا 4 هفته فرصت انتقال بدیم که هاست شما که 2 ماه تمدید نکرده بودید بهتون دادیم و یک ذره از اطلاعاتتون رو هم بخاطر پرداخت پاک نکردیم
مشتریان زیادی هاست دانلود روی سرور های مختلف ما داشتند که مجبور شدیم جمع بکنیم چون حجم اطلاعات بالا بود و امکان بک آپ گیری نبود و مشتریان هم انتظار بک آپ گیری داشتند که واقعا 1 ترابایت اطلاعات بک آپ گرفتن سخت بود و به سرور فشار میاورد
وگرنه نه من نه کسی از پول بدش نمیاد!
بعد رفتن اون مشتری ها حدود 400 هزار تومان به بالا از در آمد ما کم شد!
سایت شما هم اگر براش خرج میکردید بسته نمیشد مگه فقط ما سرویس هاست دانلود ارائه میدادیم این همه فروشنده!
و در پایان اگر در آینده سرور مجازی و .. برای هاست دانلود خواستید در خدمتیم!
-
-
September 8th, 2012, 14:11

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
شماره کارت ما هم گرفتند دریغ از 1 قرون واریزی!
یک موقعی بود برای آقای پارسیان خرید میکردیم تو تهران میفرستادیم مشهد!
حالا به جای تشکرشون پولمون رو میخورند!
من کاری به این که آقای جلودار مشکل درست کرده یا هر مشکلی که آقای جلودار دارند ندارم من این وسط ضرر کردم و حرف بیخودی و قول الکی از شما دیدم و شنیدم که همین حالا خواستار پول یا اطلاعات حقوقی تون هستم!
لازم به ذکر هست که بنده اطلاعاتی در مورد شما دارم روی قبض فرودگاه هست! البته شک دارم اونا هم مثل شرکتتون خالی نباشه!
آقای کوهی مبالغی برای برگشت یا خرید سرور برای یوزراشون دادند که شما الان میگید تموم شد! من حتی میدونم تعداد مشتری های سرور اختصاصیشون چند تا هست پس 50 تا نیستن اگر شما به ادمین نتورک پلاس دسترسی داری منم دسترسی دارم چون طبق در خواست آقای کوهی من به شما دادم!
در آخر هر چه سریع تر پاسخ بدید!
دوست عزیز به آقای کوهی پول دادی برو از خودش بگیر!! شکایت هم میخواین بکنین 100 بار گفتم مشکلی نیست چون که مدارک معتبر و مستند داریم...تشریف آوردین مشهد تماس بگیرین بیایم با هم بریم فتا تا ببینیم مشکل از کیه!

نوشته اصلی توسط
asrhosting
این آقا نمیخواد پول ما رو بده ؟
شما ایمیلی که باهاش ایمیل دادین چی بوده؟؟؟
در پایان هم خدمت دوستان عرض کنم در قوانین سایت هم زمان خرید ذکر شده ! مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی ندارند! با این حال داریم کار دوستان رو پیگیری میکنیم!
اون دسته از دوستانی هم که مزه میریزند ایشالاه به زودی خودشون متوجه میشن که اشتباه کردن
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 14:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
دوست عزیز به آقای کوهی پول دادی برو از خودش بگیر!! شکایت هم میخواین بکنین 100 بار گفتم مشکلی نیست چون که مدارک معتبر و مستند داریم...تشریف آوردین مشهد تماس بگیرین بیایم با هم بریم فتا تا ببینیم مشکل از کیه!
شما ایمیلی که باهاش ایمیل دادین چی بوده؟؟؟
در پایان هم خدمت دوستان عرض کنم در قوانین سایت هم زمان خرید ذکر شده ! مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی ندارند! با این حال داریم کار دوستان رو پیگیری میکنیم!
اون دسته از دوستانی هم که مزه میریزند ایشالاه به زودی خودشون متوجه میشن که اشتباه کردن
شما مسئولیت رو قبول کردی و گفتی پولتو پس میدم پس زود باش!
با هم بریم فتا اونجا متوجه میشی مشکل از کیه!
شما مسئولیت سرور های کوهی رو قبول کردی حالا که قبول کردی پول رو پس بده!
من مدارکم بیشتره اگر اون مرکز د... باز بشه از تیکت ها عکس بندازم!
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-