درس زبان فارسی تخصصی وب هاستینگ، پاس کردنش لازمه ظاهرا مشکل حاد هست
درس زبان فارسی تخصصی وب هاستینگ، پاس کردنش لازمه ظاهرا مشکل حاد هست
سلام.
تمتامی صفحات این تاپیک را نخوندم.و نمی دونم که کسی کلمه یک زیر را گفته یا نه.
" لطفا "درست است نه " لدفن "
" حتما "درست است نه " حتمن "
امرز با این تاپیک مواجه شدم. البته خود بنده غلط های تایپی زیاد دارم اما خوشبخنتانه اشتباه املایی ندارم.
البته در زبان فارسی به دلیل کثرت حروف هم صدا امکان اشتباه استو نباید سخت گیری کرد. البته در انجمن بسیار دیدم که اگر چنین اشتباهی در پستی انجام شود. کاربری که شاکی است با این جمله پست خود را شروع میکند:
شما در ابتدا یاد بگیر ... صحصح است نه ... .
که این رفتار درست نیست.
بهتر بود این تاپیک به مسایل تخصصی اشاره کند، اما به تاپیک اموزش ادبیان فارسی تبدیل شده است.!!!!
دوستان عزیز دقت کنید. کلمه انگلیسی abuse که به معنی سوی استفاده و زیر پا گذاشتن قوانین اجرایی است. ابیوز تلفظ نمیشود. تلفظ صحیح آن ابیوس است. س
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
آقا درست است نه عاقا :دی
عرض به معنی زمین است
در حالی که بعضا دیده شده برای بیان واحد پولی استفاده می شود که شکل صحیح آن ارز است
قیمت ارز صحیح است
نه قیمت عرض!
غلط > "حظور"
صحیح> "حضور"
*حضور: حاضر آمدن ، ظهور
در چه سالی هستیم؟؟؟
!
ممنون که این تاپیک رو بالا آوردین. تاپیک جالبی هست.
غلط: سلیغه ---> درست: سلیقه
دیروز بود این اشتباه رو دیدم.
^ در پاسخ به اون دوست خوش تیپ انجمن؛
مهم نیست تاپیک های کاربردی و مفید آخرین بار در چه تاریخی به روز شدند . چون اطلاعاتی در این نوع تاپیک ها هست که نیاز به اونها همیشه احساس میشه . خصوصا در این دوره و زمونه که ماشالله خیلی ها ادعای محقق بودن و متخصص بودن می کنند ، اما املای صحیح چند کلمه پیش پا افتاده رو بلد نیستند .
----
یک نکته هم من بگم - شاید بی ربط باشه ولی خوب..
PAY = پرداخت
PAL = رفیق
PAYPAL = رفیق پرداخت شما
حالا این وسط بعضی شرکت ها عمدا یا سهوا - دانسته یا نداسنته از واژه ی PAL به جای PAY استفاده میکنن که کاملا در نام درگاه های پرداخت بی معنی است و مثلا ( یک نام فرضی )
XPAL - YPAL = رفیق X - رفیق Y/// این ها هیچ معنی نمیدن در عوض
jahanpay
payline
نمونه بالا که درست استفاده شده
--------------------------------------------
parspal - mihanpal - sibapal
و نمونه های بالا از لحاظ نطری اونطور که باید و شاید درست نیستند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)