ممنون مهندس !!
خب به ما که درگاه بانکی نمیدن :-؟؟ اگرم بدن بلد نیستم بگیرم روشش رو یاد میدید ؟
دمتون گرم ایشالا خیر ببینید![]()
ممنون مهندس !!
خب به ما که درگاه بانکی نمیدن :-؟؟ اگرم بدن بلد نیستم بگیرم روشش رو یاد میدید ؟
دمتون گرم ایشالا خیر ببینید![]()
دوست عزیز از شرکت به پرداخت ملت که به اضخاص حقیقی درگاه میده و هم بانک پارسیان میتونید درگاه پرداخت بگیرید اصلا هم مشکلی نیست و کاری نداره
درضمن دوستان درگاه پارسیان رو هم برای این اسگریپت فیکس کردم و تا لحظاتی دیگر نسخه جدید را با درگاه فیکس شده پارسیان براتون قرار میدم
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
دوستان مازول پارسیان رو هم کاملا فیکس کردم برای اسکریپت الان درگاههای پارسیان-ملت-سامان-اقتصاد نوین-ذرین پال و سامانه ارسال پیامک کاملا تست شده و سالم هست در این اسکریپت که در لینک زیر قرار دادم
http://up.filmomusic1.in/images/anv1bkvueur8yfbsii5.zip
سلام اقا
شما که اینقدر زحمت کشیدی و اینو کامل کردی رو امنیتش هم میتونی کاری کنی که اطلاعات بیشتر کد بشن و نفوذ بهت غیر ممکن باشه؟؟
میتونید اینو با سایت فرستنده ست کنید که ما محصول رو اینجا زدیم وقتی خریداری شد هم پول پنل ثبت بشه و هم توی پنل فرستنده فعال شه؟؟
چون فرستنده درگاه انلاین میده + لینک محصول حالا می میخوایم که محصول رو تو این اسکریپت تعریف کنیم و هم اینجا بعد فروش فعال شه هم تو فرستنده که بعد بتونیم اخر هفته با شرکت فرستنده حساب کنیم
این ماژول رو اون سایت بالا که گفتم انجام داده ولی نمیدونم تو این چطور اینکارو کنیم؟
سلام دوست عزییییییییییییییز
بی نهایت ممنون از زحماتت؛ یه سوال داشتم و یه پیشنهاد:
پیشنهاد: همیشه درگاه پرداخت هایی رو که درصدی از تراکنش کم نمی کنند رو در اولویت توسعه قرار بدید لطفا![]()
سوال: من یه پنل اس ام اس قبلا از یه جای دیگه (کسری) خریدم، الان نمی تونم با این ماژول که شما قرار دادین، از اون استفاده کنم و سرویس بگیرم؟
باز هم بی نهایت ممنون
اول از همه خسته نباشید به دوستانی که کار کردن روی کد و مشکلاتش رو حل کردن و براش ماژول نوشتن.
دوما حالا یه کم تبلیغ که ارزش دعوا رو نداره
سوما این لینکهای زیر رو ببینید میگیرید همدیگه رو هم ماچ میکنید:
htxp://www.erayan.ir/28-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%88%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D9%86.html
htxp://www.rezasource.com/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%88%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7.html
htxp://www.dayniaz.com/page14.html
فقط به جای htxp ها http بگذارید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)