متشکر از محسن و آریا !
قصد بحث ندارم و این تاپیک محول شده به مدیران ( شخص وحید )
فعلا که بعد از گذشت ده روز فرصت نداشتند مواردی که بیان شده رو بررسی کنند
فکر کنم این کاملا نشون میده که در پس پرده دست هایی هستند که نمی گذارند کار پیش برود ! :دی
متشکر از محسن و آریا !
قصد بحث ندارم و این تاپیک محول شده به مدیران ( شخص وحید )
فعلا که بعد از گذشت ده روز فرصت نداشتند مواردی که بیان شده رو بررسی کنند
فکر کنم این کاملا نشون میده که در پس پرده دست هایی هستند که نمی گذارند کار پیش برود ! :دی
اولا که این رفتار شما از شان انجمن به دور هست ولی ...
در ثانی اصلا سروی که شما دارید دارای سخت افزار دیگری هست و ....
از طرفی تیکت های شما موجود هست ، شما حتی یک بار هم در مورد چنین مشکلی تیکت نزدید !
در ضمن نیاز باشه تمام تیکت ها رو پابلیک میکنم تا قضیه کاملا مشخص بشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا پیشنهاد بنده اگر مشکل با تغییر سخت افزار حل شد (در حال انجام هست) که خدا رو شکر میکنیم
ولی اگر مشکل حل نشد ، بنده کل مبلغ جایزه رو تقبل میکنم ( 100 هزار تومان ) تا شما مشکل رو حل کنید
پ.ن. : بحث بیشتر از بار فنی کشید شد به عروسی و کل کل و ... :|
سلام آقای علمدار
اولا قصد بنده فقط کمک به ایشون بود نه چیز دیگه. هم به ایشون پیام خصوصی دادم هم تو یاهو مسنجر پی ام دادم و هم به شما تیکت زدم. شماره هم دادم تا بشه در سریعترین زمان ممکن مشکل رو حل کرد وگرنه قصد دیگه ای نبود.
دوما مشکل ایشون همونطوری که به شما گفتم نه به شما نه به دیتاسنتر و نه به خود سرور مربوط نمی شه بلکه مشکل ایشون خرابکاری وی پی اس هایی هست که توی شبکه سرور ایشون مشکل ایجاد کردند. حداقل خود من ماهی ۲ بار با چنین موضوعی مواجه می شم و سر این موضوع اینقدر با تجربه شدم که حد ندارهدر ضمن شما می تونید در مورد داون تایم هایی که تو سرورهای من به خاطر چنین موضوعی پیش میاد سوال کنید که حرفام رو تایید می کنند!
سوما کیفیت خدمات شما کاملا مطلوب هست و تا به حال من راضی بودم و به بقیه دوستان هم که سراغ سرور اختصاصی گرفتند سایت شما رو معرفی کردم. اگه خلاف این بود خودم ۲ تا سرور با اون قیمت از شما نمی گرفتم
چهارما اگه تاپیک های من موجب سوتفاهم شده من از شما معذرت می خوام و الان نسبت به ویرایش محتوای تاپیک ها اقدام می کنم.
امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی تموم شه و عروس و دوماد به پای هم پیر شن
ممنون جناب راستگو ، بحث کرون تقریبا منتفی هست چون طبق گراف های موجود در زمانی که این مشکل به وجود میاد اصلا فشاری روی سرور نیست !
از طرف سوئیچ هم نبود چون نه سایر سرورها این مشکل رو داشتند و نه مشکل ما مربوط به سوئیچ بود و همیشه با ریبوت سرور همه چیز حالت عالی پیدا میکرد
در ضمن نمی دونم شما چقدر با وی ام ویر کار کردید ولی هم میشه وی پی اس ها رو کاملا لیمیت کرد و هم گراف دقیق از رِسورس های وی پی اس ها داشت
به هر حال واقعا از شما تشکر میکنم که وقت گذاشتید و نظرات علمی و فنی خودتون رو بیان کردید
جواب چهارما : بحث ناراحت شدن یا نشدن بنده نیست ، وقتی تاپیکی به این مرحله رسیده انتظار میره هر کس نظر و علمی رو که داره به اشتراک بگذاره تا همه استفاده کنند
شاید این مشکل برای سایر اعضای انجمن هم اتفاق بیافته و با استفاده از همین تاپیک و راهنمایی های امثال من و شما مشکل به راحتی حل بشه ( i know , you know , we know )
در مورد سرور هم عرض کردم فعلا در حال تغییر کل سخت افزار هستیم ، باز هم اگر مشکل حل نشد از راه حلی که شما فرمودید استفاده میکنیم ، از اطمینان و برخورد شما تشکر می کنم![]()
ویرایش توسط TukaNet : October 23rd, 2011 در ساعت 04:38
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)