MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
البته. یه وقت به قیمتای من نگاه نکنیدا .. من زیاد روی سرور سود نمیکشم وگرنه میتونم قیمت بالاترم بدم![]()
دوتا از این موارد اصلا احتیاجی به جواب نداره.
مورد وی پی اس فارس هم جواب داده شد.
![]()
به نظر من چند نفر به شرکت کارمند اضافه کنید .. خیلی خوب میشه
بخدا ادم دلش میسوزه به این همه خوبی پشتیبانی . و یا سرور .. اما .. فقط کم کاری
الان به من مثلا سرور دادید .. خوب حالا با پورت هاش اینا کار ندارم .. چون کاره ما هنوز اونجا نکشده
سرور دادید ..ولی بدون ایپی چیکار کنم ..1 ایپی هم داشته باشیم .. میگیم اهان اینو داریم
هر روز هم 1000 باز زنگ میزنم و حرف میزنم و جواب هم میدن ..پشتیبانی هم میکنن
اما نمیدونم این ایپی انشاااله بعد چند سال درست خواهد شد
حالا نمیدونم من که این روز ها فقط سرور دارم از مهلت سرور میره یا نه -- ولی تا اونجا که من خبر دارم و سوال کردم از مهلتم نمیره
ولی نمیدونم مشکل ایپی چرا درست نمیشه یا درست شده چرا ماله ما داده نمیشه
من بدون تخفیف هم گرفتم .. که انشاالله این ماه تخفیف میده
امیدوارم به زودی مشکل حل شه . چون خودم هم دیگه خجالت میکشم .. زنگ بزنم یا .. اینجا این سایت .. درخواست بدم
خیلی خوب کار میکنید .. ولی تنها مشکل تون اینه که وقته کارتون کمه
دوستان این تایپک هم چت روم نکنید .. این اقا تایید میشه اما نمیدونم چرا چند نفر استخدام نمیکنه به شرکت که همه راحت بشه از این کم کاری:X
موفق باشید
Telegram: mehdi_niromandan
شما یه بار اومدین گفتید تایید میشن 100%
بعد گفتید ایشون به هیچ وجح تایید نمیشا
الانم میگید این اقا تایید میشه شدیدا
و بابت اینکه گفتید دوستان این تایپک هم چت روم نکنید , فکر کنم 50% این پست های اینجا ماله شماست !!
تکلیف مارو مشخص کنید بر چه اساس شما ایشون رو تایید مکنید ؟ و بعد ... و دوباره ...
شما هنوز سرور رو تحویل نگرفتید تایید مکنید و .. ایپی مشکل داره ایشون از تایید شما در میاد ..
خواهشا امثال بندرو گمراه نکنید و فکر کنم این تاپیک هم ماله شماست http://www.webhostingtalk.ir/f129/32377/
چطور بر اساس تایید 100% تاپیک انتقادی میدید ؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
دوست عزیز اول اینکه گفته میشود .. تایید میشه اینه که این اقا درسته به ما خوب سرویس نداده
اما امتیازی که برای تایید شدن داره جواب دادن به تلفن هست .. منم هم به خاطره اون میگم
والا . ما خودمون هم موندیم چی کنیم امروز هم دوشنبه شد .. و فردا هم 3 شنبه هم ولی هنوز از ایپی خبری نیست
امروز 4 بار زنگ زدم ... که یک بار گفته ساعت 5 میام میدم![]()
ساعت 5 زنگ زدم میگه آیپی ها رسیده اما مسافرت هستم رسیدم خونه یا شرکت برات میدم .. و قول هم داده که تا 10 شب بیاد که ساعت 2:30 شی شد
موندم با این اقا چی کنم من ......الان این سروری که دسته منه چیکارش کنم بدون ایپی ... مگه شما با این سرور پول نمیدید
از مهلت من که نمیره چون من استفاده نمیکنم یه ایپی بعده چند روز التماس چند روز پیش داده اونم هاست سایت اوردم بالا
فردا هم ایپی رسید سرور قطع میشه که مهلت شما تموم شده یا .......
عجب گرفتاری داریم
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
دوست عزیز فکر میکنی مشکل با منه
من وقتی سرور تحویل گرفتم دیدم کیفیت عالی و همه چی عالی تایید کردم ولی بعد از 3 روز سرور به مشکل بر خورد و ایپی نداد
و بعد از 2 روز داون بودن که سرور بالا امد و باز ایپی نداد که باز دیدم کارشو خوب انجام میده شاید مشکل از دیتاسنتر بود گفتم تایید میشه
الان باز سرور 2 روزه داون هست نمیدونم دیگه چی بگمایپی که نداده هیچ سرور هم داون هست و سایت ایشون هم بالا نمیاد
دیگه نمیدونم چی بگم![]()
ای پی ها پر شده عزیز
2 شنبه ای شما تحویل داده میشود .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)