سلامسلام رحمان جان....فکر کنم توی همین تاپیک یا پیام خصوصی یا ایمیل یا تیکت :دی
والا یادم نمیاد
اما اگر نظر خاصی یا امکانات یا ... که امکان اضافه کردن به ماژول را داشته باشه اعلام کنید , حتماً اعمال میکنیم
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
پیدا کردم رحمان جان اینجا گفتی
http://www.webhostingtalk.ir/f66/305...tml#post289062
ما هم یکی خریداری کردیم ..
ولی کسی نیست جوبگوی ما باشه ..
از صبح منتظر جواب تیکت هستم .. انگاری جواب نخواهند داد
به هر حال من فکر میکردم پشتیبانی وارز هاست قوی هست ..نه که اینجوری
موفق باشید
Telegram: mehdi_niromandan
ویرایش توسط HyperServer : March 30th, 2012 در ساعت 23:18
سلامما هم یکی خریداری کردیم ..
ولی کسی نیست جوبگوی ما باشه ..
از صبح منتظر جواب تیکت هستم .. انگاری جواب نخواهند داد
به هر حال من فکر میکردم پشتیبانی وارز هاست قوی هست ..نه که اینجوری
موفق باشید
اول ممنون از توضیحات فرزاد عزیز
1 - شما هزینه پشتیبانی نرم افزاری ماژول را پرداخت نکرده اید , پس بنابراین قرار نیست که ما برای شما نصب یا رفع اشکال کنیم
2 - شما در تاریخ 30/03/2012 در ساعت 14:21 دقیقه ماژول را خرید نموده اید که در همان زمان برای شما یک تیکت ارسال شده است که اسم دامنه سایت خود را ارسال کنید و شما در سایت 14:24 دقیقه پاسخ داده اید که همکاران ما در ساعت 14:52 برای شما مشخصات لایسنس و لینک دانلود و ... را ارسال کرده اند
این به نظر شما عدم پاسخ تیکت است
ما یک فایل pdf در بسته دانلود شده قرار داده که راهنمای فعال سازی ماژول درون آن موجود است , کسانی که هزینه پشتیبانی نرم افزاری را پرداخت نمی کند خود باید اقدام به نصب و ... کنن
همچنین ما در هیچ جایی اعلام نکرده ایم که ماژول پشتیبانی 24 ساعته دارد
فقط پشتیبانی ماژول در روزهای معمول است و در تعطیلات هیچ پشتیبانی برای ماژول ارائه نمی شود , ان هم به دلیل این است که اطلاعات و تنظیمات ماژول را همه همکاران اطلاع ندارند و نمی توانند راهنمای کنند
تنها در بخش پشتیبانی به جز خودم دو نفر از 4 نفر موجود اطلاعات کافی دارند و می توانند کاربران را راهنمایی کنند
لطفاً هیچ زمانی در مورد هیچ چیز بی دلیل و بدون اطلاع قضاوت نکنید
اونقدر من همکاران را در بخش پشتیبانی سایت قبول دارد که خودم در این بخش دخالت زیادی نمی کنم و در موارد محدود تنها در تیکت ها حضور دارم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اول اینکه یک حالی به فکر سایت خودتون کنید جناب رحمان جان که خیلی خیلی دیر باز میشه
2 - ممنون میشم هزینه منو برگشت دهید .. به گفته همکاران شما به سرور ما جور نمیاد
3 - اگه هم میشه .. امروز برام اوکی کنید .. و ما نیز هزینه پشتیبانی هم می پردازیم
4 - در غیر این صورت ممنون میشم هزینه ما را برگشت دهید
موفق باشید
من خیلی خیلی عذر میخوام و قصد دخالت ندارم اما:
1- فکر نمیکنم اینجا جایی برای شکایت ، گله و ... باشه! اینجا تاپیک فروش هست و تا جایی که بنده قوانین این سایت رو خوندم هرگونه تخریب در تاپیک فروش (چه صحیح و چه غلت! بنده اصلا قضاوت نمیکنم و در حدی نیستم که بتونم قضاوتی بکنم) خلاف قوانین هست....
2- فکر نمیکنم اینکه شما کوچکترین مسائل رو هم در این تاپیک به صورت عمومی مطرح میکنید ، وجهه ی خوبی داشته باشه! اینجا محیط پشتیبانی وارز هاست نیست... مشکل شما این هست که نتونستید مازول رو نصب و راه اندازی کنید. (بازم میگم بنده قصد جسارت ندارم! فکر نکنید توهینی به کسی میکنم... شما استاد ما و همه هستید! شاید مشکل از ماژول هست) که میخواین هزینه پرداخت کنید.
در صورتی هم که لایسنس رو نخواین ، طبق قوانین وارز هاست باید پیگیری موضوع باشید
نظر شخصی بنده این هست که بیان اینطور مسائل در تاپیک فروش درست نیست...
با سلام
بنده به هیچ عنوان نه شکایت دارم و نه چیزی گفتم و کاره رحمان جان قبول دارم
مشکلی که بنده داشتم .. این بود که من خیلی عجله داشتم و میخواستم راهی سفر شوم .. و چند روز نباشم
و میخواستم این را اوکی کنم و با خیال راحت به سفر خود بروم .. تا کاربرام به مشکل بر نخوره
و این که اوکی نشد .. من قید سفر را زدم تا پشتیبانی کاربرام را انجام دهم ..
تنها دلیل بنده این بود که .. کاره بنده فوری بود و حتی توی تیکت سایت هم اعلام کردم که لطفا هزینه مربوطه را فاکتور کنید تا بنده پرداخت کنم که زود اوکی کنید
میخواستم بعد از 2 سال با خیال راحت .. 13 بدر به سفر بروم و خیالم راحت باشه .. که نشد ..
مدیران عزیز .. خواهش میکنم پست های نا مربوط بنده را پاک کنند و دوستان .. هم خواهش میکنم این بحث را ادامه ندهید
درست هست هنوز هم اوکی نشده ولی بنده پیشاپیش بابت این مشکل از رحمان جان پوزش می طلبم
موفق باشید
با سلام
من بر روی یک سرور esxi5 که کارت شبکه 1 گیگ دارد چند تا ماشین مجازی می توانم نصب کنم مثل xp . البته این را هم بگم که کلاینت ها توسط ترمینال به سرور وصل می شوند فکر کنم یک چیزی شبیه به vps باشد ؟
با تشکر فراوان
ویرایش توسط alimala : April 1st, 2012 در ساعت 12:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)