فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
آها بله ممنون از پاسخ گوييتون
نميشه حالا به من بدين از اينا؟:دي كي تموم شد؟ آخه واقعا خوب مي شد اگه الان هم ارائه مي كردين
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
آقا این پلنی که 1000 تومان میدین پهنای باندش چقدر هست ؟؟
پلن های قابل ارائه
میزبانی وب، هاست دانلود نامحدود
این سرویس هنوز ارائه می گردد و لینک خرید و مشاهده پلن های قابل ارائه برای شما ارسال شده است.
در صورتی که نیاز به کسب اطلاعات بیشتری دارید با بخش "فروش شرکت تماس حاصل فرمایید.
لطفا برای منم بفرستین
پلن های قابل ارائه
میزبانی وب، هاست دانلود نامحدود
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
می توانید با ساب دامنه هم سفارش بدهید،
کشش سرور ها به سطحی است که همزمان صد ها کاربر می توانند همزمان و از چندین لینک با سرعت بالا دانلود کنند.
با تشکر
سلام
برای منم بفرستید اگه اون توضیحات رو ساپورت میکنه
بعد یک چیزه دیگه
این که ادرس هاست من چه طوری میشه؟
مثلا میشه این طور باشه
dl.peykedanlod.in
چون الان یک هاست دارم با این ادرس که اخر این ماه تموم میشه و باید تا اخر این ماه تمدید کنم
منتهی این مشخصاتی که شما گفتید خیلی به صرفه هست
یک سوال دیگه و من مرخص میشم
اینی که زدید یک ای پی یعنی فقط یک نفر میتونه دانلود کنه از هاست؟
اگه این طور هست که هیچ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)