-
July 17th, 2017, 02:19
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نوشته اصلی توسط
mbsmt
نمی دونم چقدر می تونه مفید یا موثر باشه ولی شاید اگر شکایت کنیم به ICANN بتونن اونها فشاری بیارن روی ریسلو و Realtime Registrar تا این مشکل حل بشه. به قول یکی از دوستان لااقل حالا که خودشون مسبب ایجاد مشکل هستن ، مثل ریسلر کلاب همه کارها رو خودشون انجام بدن و ببرن به یک رجسترر دیگه. باز خدا خیر بده ریسلر کلاب رو که چقدر مودبانه از بابت اون موضوع در اون زمان عذرخواهی کرد و بعدش هم خودش همه کارهای بعدی رو انجام داد. این ریسلو که از اولش هم کسی دل خوشی ازش نداشت. اون از پشتیبانیش ، اون از قیمت هاش اینم از این داستان جدیدش.
من سایت ICANN رو بررسی کردم و دوستانی که فکر می کنن شاید بشه از این طریق کاری کرد اگر تمایل داشتن به این صفحه سر بزنن
https://www.icann.org/complaints-office
یک فایل PDF به آدرس
https://www.icann.org/en/system/file...26apr17-en.pdf رو باید دانلود کنید و پر کنید و بعد به آدرس
complaints@icann.org شکایت خودتون رو ارسال کنید
شاید این تنها کاری باشه که فعلا میشه انجامش بدیم ...
ممنون از شما
1-من از قوانین دامنه ها زیاد سر در نمیارم اما مگه باعث مشکلات ما مگه خود همین آیکان نیست؟منظورم اینه که مگه نباید از خود آیکان شکایت کنیم؟یعنی پیش یه مرجع دیگه(که نمیدونم کدوم مرجع) از آیکان شکایت کنیم
2-اگه من اشتباه میکنم و باید به همین آیکان شکایت بفرستیم اگه کسی انگلیسیش خوبه لطفا یه متنی آماده کنه برای موارد 2 تا 8 فایل pdf که بفرستیم
3-نظرتون در مورد امضا و طومارهای اینترنتی چیه؟
-
-
July 17th, 2017 02:19
# ADS
-
July 17th, 2017, 07:55
دوستان عزیز ریسلر کلاب، ریسلو همه نماینده شرکت Realtime Register هلند هستند و همین شرکت مادر ایران و تحریم کرده و یعنی تا چند وقت دیگه اکثر دامنه های ایرانی ها به مشکل می خوره
قضیه کاملا جدی و حیاتی هست اصلا تعلل نکنین و سریعا دامنه هاتون و به یک ریجسترار معتبر منتقل کنید
فعلا تنها گزینه معتبر ایرانی شرکت ایران سرور هست که گویا نماینده رسمی رجیستراری به اسم جوکر آلمانه
این مطلب و بخونین حتما:
https://blog.iranserver.com/%D8%AA%D...3%D9%84%D9%88/
-
-
July 17th, 2017, 08:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alirad
ممنون از شما
1-من از قوانین دامنه ها زیاد سر در نمیارم اما مگه باعث مشکلات ما مگه خود همین آیکان نیست؟منظورم اینه که مگه نباید از خود آیکان شکایت کنیم؟یعنی پیش یه مرجع دیگه(که نمیدونم کدوم مرجع) از آیکان شکایت کنیم
2-اگه من اشتباه میکنم و باید به همین آیکان شکایت بفرستیم اگه کسی انگلیسیش خوبه لطفا یه متنی آماده کنه برای موارد 2 تا 8 فایل pdf که بفرستیم
3-نظرتون در مورد امضا و طومارهای اینترنتی چیه؟
نه برای چی مشکل ما ICANN هست؟
اون که حرفی نداره! برای همه دنیا هم در چارچوب قوانینش یه جور کار میکنه!
حتی تا سال 2006 به پنج تا شرکت توی ایران اجازه داد که پروایدر رسمی رجیسترر بشن که بعدا nic.ir زیر آبشون رو زد گفت در ایران تنها رجیسترر خودش باید باشه طبق قانون ایران، اونم که فقط .ir و .ایران ساپورت میکنه. که اگر اینکار رو نکرده بود و انحصاری نکرده بود امروز ما لنگ رجیسترر خارجی نبودیم.
در واقع ما دو تا مشکل داریم یکی کار گروه اینترنتی کشور هست که انحصارا حق رجیسترر در ایران رو داده به nic.ir و یکی آمریکا که داره هم راه ها رو برای ما میبنده
-
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ehsun
دوستان عزیز ریسلر کلاب، ریسلو همه نماینده شرکت Realtime Register هلند هستند و همین شرکت مادر ایران و تحریم کرده و یعنی تا چند وقت دیگه اکثر دامنه های ایرانی ها به مشکل می خوره
قضیه کاملا جدی و حیاتی هست اصلا تعلل نکنین و سریعا دامنه هاتون و به یک ریجسترار معتبر منتقل کنید
فعلا تنها گزینه معتبر ایرانی شرکت ایران سرور هست که گویا نماینده رسمی رجیستراری به اسم جوکر آلمانه
این مطلب و بخونین حتما:
https://blog.iranserver.com/%D8%AA%D...3%D9%84%D9%88/
همچین شرکت باحالی نیست، من هم ازش نمایندگی دارم، من پیشنهاد میکنم همچنان اگر واقعا نیاز به جایگزین هست روس یا ترک باشن، اما بازم با توجه به شرایط اگر میخواین با آنلاین نیک، نیم چیپ ، هگزونت و یوکر (J در آلمان ی تلفظ میشه مثل ژاکوب و یاکوب) کار کنین چون یهو هزینه هاشون بالا هست من میتونم برای این مدت به قیمت خریدم دامین هاتون رو بدون سود منتقل کنم تا بعد خودتون ترید یا موو کنین به اکانت خودتون
ویرایش توسط Bozurg : July 17th, 2017 در ساعت 08:07
-
تعداد تشکر ها ازBozurg به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2017, 09:16

نوشته اصلی توسط
Bozurg
همچین شرکت باحالی نیست، من هم ازش نمایندگی دارم، من پیشنهاد میکنم همچنان اگر واقعا نیاز به جایگزین هست روس یا ترک باشن، اما بازم با توجه به شرایط اگر میخواین با آنلاین نیک، نیم چیپ ، هگزونت و یوکر (J در آلمان ی تلفظ میشه مثل ژاکوب و یاکوب) کار کنین چون یهو هزینه هاشون بالا هست من میتونم برای این مدت به قیمت خریدم دامین هاتون رو بدون سود منتقل کنم تا بعد خودتون ترید یا موو کنین به اکانت خودتون
دیگه حالا روی هاست و سروراش نظری ندارم اما اینکه نماینده رسمی یک رجیسترار معتبر مثل جوکر هستند که سگش به این ریسلوی درب و داغون میرزه خدایی ریسلو دهن همه رو با مشکلات عجیب غریبش سرویس کرده بود ولی ما پوست کلفتی بخرج دادیم ضمنا ایران سرور میگ تو قراردادشون جوکر صراحتا عدم تحریم و ضمانت داده از طرفی قیمت هاشونم مناسبه جز قدیمی ترین ها و خوشنام هم هستن به نظر خود من بهترین گزینه ممکن هم نباشه فعلا تنها گزینه مطمئن ایرانی هست چون همه نماینده همین ریلسو بودن...
ضمنا اکثر این رجیسترارهایی که شما معرفی کردی ایران و تحریم کردن مثل آنلاین نیک... خوب اگه کسی مشخصات و هویت غیر ایرانی و حساب بین المللی داشته باشه که اصلا نیازی به انتقال از ریسلو نداره همونجا می مونه دیگه
-
-
July 17th, 2017, 11:15

نوشته اصلی توسط
Bozurg
بنظر منم تو شرايط حاضر رجيسترار هاي روس و فرانسوي واقعا مناسب هستند (با ترك ها كار نكردم) و از لحاظ پشتيباني فرانسوي ها، فقط تنها مشكلي كه دارند قيمتشان هست نسبت به ريسلو
مثلا فرانسوي ها 15$ ميگيرن واسه .com با هويز پرايوسي مجاني
روس ها هم 15$ دامنه + 3$ هويز پرايوسي
در مقابل ريسلو كه 10$ ميده با هويز پرايوسي مجاني
يا حتي Tucows كه ميده 11$ با هويز پرايوسي مجاني
يكمي زياده
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
-
-
July 17th, 2017, 13:28
عضو جدید
سلام
به هر حال ریسلو lock دو تا از دامنه هامو برداشت تا بتونم ترنسفر کنم .
درسته 3 روزه تیکت رو جواب نداد و فکر کنم از خدا خواسته هستن بریم .
منم از خدا خواسته تر ! حالا که قرار آدرس ایرانی ندیم میریم یه رجیستری بهتر !
خدا رو شکر
-
-
July 17th, 2017, 13:32
خوبه که این کارو کردن . نگرانی ای بود که ما داشتیم بابت دامین های برخی مشتریان که ممکنه این حالت پیش بیاد.
به خاطر اون قفل 60 روز تغییر اطلاعات بود دیگه ؟ چی بهشون گفتید ؟
-
-
July 17th, 2017, 13:35
عضو جدید
سلام
گفتم بابت خدمات نژاد پرستانه شما هم اکنون می خواهم دامنه ها را ترنسفر کنم ! transfer now
که 3 روز جواب ندادن و امروز lock رو باز کردن . جالب اینه 500 تا دامنه دیگه دارم تو ساب ریسلرم
که مشتریا راضی بشن ترنسفر می کنم .
- - - Updated - - -
البته قبلا به یه شرکت آمریکایی اینو گفتم CEo اونا جوابمو داد کلی معذرت خواهی و تاسف و لینک قوانین تجاری مالی بهم داد که من دلخور نشم .
ولی اینا به چیزشون هم حساب نکردن
ویرایش توسط mr.admin24 : July 17th, 2017 در ساعت 13:37
-
تعداد تشکر ها ازmr.admin24 به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2017, 14:20
عضو دائم
بلاخره چه کار کنیم ؟ انتقال بدیم یا منتظر باشیم ببینیم خود ریسیلو چه کار میکنه؟
-
-
July 17th, 2017, 14:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vatanmusic
بلاخره چه کار کنیم ؟ انتقال بدیم یا منتظر باشیم ببینیم خود ریسیلو چه کار میکنه؟
سلام
مزیت ریسلو این بود که کاربر ایرانی با آدرس ایرانی مشکلی نداشت . حالا که داره اذیت می کنه ببریم یه پنل دیگه با آدرس خارجی بزنیم .
ریسلو تحریم کنه دقیقا چه مزیت دیگه ای داره ؟ پشتیبانی خوب یا پنل راحت قابل اعتماد؟
-