صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41011121314
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 143

موضوع: فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحویل آنی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    جالبه كه با اين كه به تازگى ثبت نام كرديد اين همه سرتون كلاه رفته و خيلي هارو تجربه كردين برو آقاى مولتى يوزر. زشته واقعا

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینقدر سر ملت کلاه گذاشتین که همه چیزو قاطی کردین.

بنده جز این یوزر هیچ یوزر فعالی ندارم اینجا..

شماهم انگار تازه واردی با این تاریخ عضویتت ؟!

بعد فکر نکنم خرید از کاربرای اینجا ربطی به تاریخ عضویت در این سایت داشته باشه؟
    ربطشو توضیح بده..

بعد من مولتی و تازه وارد چه نفعی میبرم این کامنتارو میزارم؟که میایی اینجا کاراگاه بازی در میاری؟

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو

نقل قول نوشته اصلی توسط donyayema نمایش پست ها
    اینقدر سر ملت کلاه گذاشتین که همه چیزو قاطی کردین.

بنده جز این یوزر هیچ یوزر فعالی ندارم اینجا..

شماهم انگار تازه واردی با این تاریخ عضویتت ؟!

بعد فکر نکنم خرید از کاربرای اینجا ربطی به تاریخ عضویت در این سایت داشته باشه؟
    ربطشو توضیح بده..

بعد من مولتی و تازه وارد چه نفعی میبرم این کامنتارو میزارم؟که میایی اینجا کاراگاه بازی در میاری؟
    عزيزم من ٣.٥ ساله كه ديگه سرويسي ارائه نميدم و خدا رو شكر به حلال و حرام به شدت معتقدم ، پس هيچوقت سر هيچ كس (حتي يك نفر ) رو كلاه نگذاشتم و نخواهم گذاشت.

ايشالله كه ايدى استارتر نيستيد كه با وي پي اس يا قند شكن ثبت نام كرده.

بنده ٤ سال پيش اينجا عضو شدم با يك اكانت و اي پي ديگه كه به دلايلي ( با مديريت هم هماهنگ شده ) اين اكانت جديد رو ساختم و از اكانت قبلي استفاده اي نميشه.

ربط بسيار بسيار زيادي داره اتفاقا. وقتي شما عضو نباشي ، آفر ها رو نميتوني ببيني ، آفر هارو هم ببيني ، لينك هارو نميبيني ، پس سفارش نميشه بدي + شما با اين همه خريد و ناراضي بودن از همه سرويس دهنده ها ، جا داره بگم مشكل از سمت شما بوده. + اگر واقعا خريد داشتيد و راضي نبوديد ، ميتونستين زير تاپيك اون سرويس دهنده اعلام كنين كه الان شكي وجود نداشته باشه
    پاسخ اين سوال رو در پاراگراف ٢ دادم. شما استارتر هستي و سعي داري با اين كار ، بگي كه نه و كيفيت ما خيلي خوبه و اين حرفا ولي بايد عرض كنم مدارس به زودي شروع ميشه و تو اين ٢-٣ روز نميتونيد زياد مشتري جلب كنيد قربان. ضمنا كاراگاه بازي هم در كار نيست ، شما اين حرف هارو جلوي يك نابينا هم قرار بدي همين حرفارو نتيجه ميگيره حتى ، اونقدرها پيچيده نيست.

با احترام ، پيروز باشيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    4 پست

اقا نخرید.کلاه برداره

- - - Updated - - -

اقا نخرید.کلاه برداره

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    8 پست

بهتر نیست پست اول تاپیک ویرایش بشه که باعث فریب کاربران نشه؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    12 پست

آقا مصطفی سرویسی که ازتون خریداری شد هزینه ای نداشت . کلا به فنا رفت . منم بخشیدم . ولی ازت گله دارم . به اسم خدا و قران اومدی سر مردمو کلاه گذاشتی . فقط بخاطر اینکه با قسم و اسم خدا اومدی خدا ازت نگذره . دوستان یک توصیه شدیدا دارم برای همتون . اینماد تضمین کننده خدمات نیست . ولی ابدا اصلا از کسی که اینماد نداره سرویس نگیرید . اقا مصطفی خدا ازت نگذره

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.5570 نمایش پست ها
    آقا مصطفی سرویسی که ازتون خریداری شد هزینه ای نداشت . کلا به فنا رفت . منم بخشیدم . ولی ازت گله دارم . به اسم خدا و قران اومدی سر مردمو کلاه گذاشتی . فقط بخاطر اینکه با قسم و اسم خدا اومدی خدا ازت نگذره . دوستان یک توصیه شدیدا دارم برای همتون . اینماد تضمین کننده خدمات نیست . ولی ابدا اصلا از کسی که اینماد نداره سرویس نگیرید . اقا مصطفی خدا ازت نگذره
    تعداد تشکر ها ازimostafa به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سلام دوست عزیز
    من یک سرور مجازی با 2 گیگ رم و ویندوز 2008 آر 2 و حدود 30 یا 40 گیگ هارد و در ایران با پورت پر سرعت نیاز دارم چون کاربرای من از ایران هستند و سرعت ایران برامهمه، ضمنا پهنای باند خیلی بالا نیاز ندارم
    میشه یه پیشنهاد بدی لطفا منتظرم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sinaexer نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من یک سرور مجازی با 2 گیگ رم و ویندوز 2008 آر 2 و حدود 30 یا 40 گیگ هارد و در ایران با پورت پر سرعت نیاز دارم چون کاربرای من از ایران هستند و سرعت ایران برامهمه، ضمنا پهنای باند خیلی بالا نیاز ندارم
    میشه یه پیشنهاد بدی لطفا منتظرم
    الان فازشماچیه دقیقا؟؟؟؟واقعامتوجه نشدی این بابا کلاه همه رو برداشت هرفته؟؟؟یعنی دراین حد....؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    106
    تشکر تشکر شده 
    114
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و پورت 1GBps - تست یک روزه رایگان - ماهانه 7500 تومان! - گارانتی عود

نقل قول نوشته اصلی توسط fadakweb نمایش پست ها
    درود

درخواست سرور تست دادم ممنون میشم بررسی کنید

سپاس
    ارسال شد
    لطفا برای مشاهده اطلاعات سرور تست به ناحیه کاربری در میزبان نیک مراجعه کنید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط p.1514 نمایش پست ها
    لایسنس دایرکت ادمین
    سرور رم 3
    لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 14500 با تغییر نامحدود سیستم عامل
    رم 3 + هارد 40 SSD ماهانه 31 تومان و ماه اول 15.500 تومان
    رم 3 + هارد 100 SATA ماهانه 26 تومان

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41011121314

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)