سلام
ببخشید مثل منظورم رو بد فهمیدید یا من بد بیان کردم. منظورم اینکه که اگر چند تا مشتری از شرکت های بزرگ یا ... مهم دارید می تونید نمونه سایت شون رو بدید
سلام
ببخشید مثل منظورم رو بد فهمیدید یا من بد بیان کردم. منظورم اینکه که اگر چند تا مشتری از شرکت های بزرگ یا ... مهم دارید می تونید نمونه سایت شون رو بدید
بنده این پست و خیلی زود پاکمیکنم
ولیهمکارگرامیممکنه برای فروش بیشتر به دیگر همکاران خود تهمت نزنید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بله تشکر
یکی از همکاران اشاراتی و فرمودن
ولی متاسفانه چند مورد در ارتباط با عملکرد شما وجود داشت که توجه من و جلب کرد
1. متهم کردن دیگر سرویس دهندگان به انجام عمل اورسل
2.بی اعتبار و بی ارزش کردن سرور های دو دیتاسنتر ovh و hetzner فقط بخاطر اینکه سرور های خودتون و خوب نمایش بدید
3. طعمه اورسل فروشندگان قرار می گیرید, خیلی برای بنده جالب بود که غیر مستفیم فروشندگان و کلاه بردار خطاب می کنید
به صورتی که انگار ما 24 ساعت اینجا در حال نقشه کشیدن برای خالی کردن جیب دوستان هستیم
4. در صورتی که اکثر کسانی که وارد این حرفه می شوند بعد از 3 ماه تاپیک اختلاف برای این افراد ایجاد می شوند,
شما بجای معرفی سیستم کاری خودتون و نمایش قدرت کاری فقط سعی می کنید دیگران و تخریب کنید
برای من خیلی عجیبه که مدیران این مورد و بررسی نفرمودن
شما در پست اول بیشتر در مورد دیگران صحبت کردید تا در مورد خدمات خودتون
یک مورد هم دیدم که به یکی از همکاران فحاشی کردید
بنده با شما اصلا مشکلی ندارم و آرزو می کنم همیشه موفق باشید
- - - Updated - - -
مورد توهین و فحاشی به یک همکار که عرض کردم
ویرایش توسط viasky : September 17th, 2015 در ساعت 22:42
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در مورد اون 4 موردی که گفتید کاملا درست گفتید و من نوشتم وقصد پاک کردن و اصلاحشون هم ندارم
و با هیچ کدوم از قوانین انجمن موردی ندارند .
دو مورد رو باید خدمتتون در مورد اون 4 تایی که گفتید باید بگم
1 - تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
2 - می گن حرف رو بانداز وسط کسی که لایقشه بر می داره
من به هیچ فروشنده ای توهین نکردم در طی تابستون شما می تونستید انواع تاپیک های شکایت رو ببینید
و من فقط به اون تاپیک ها اشاره کردم و بس .
در مورد Serverstar ایشون 7 روز ما رو بازی دادند و الان هم توی تاپیکشون هست مکالماتمون
در حالی که من امروز یک سرور المان گرفتم و 6 ساعت بعد با امکانات بسیار بیشتر تحویل گرفتم
و از فردا شروع به فروشش می کنم
ببخشید ولی یه عده با احترام خاصی می شه بهشون عوضی گفت - حتی لیاقت اون رو هم ندارند
به هر حال از بابت انتقادتون ممنونم
با سلام
آیا از پنل امکان تعویض سیستم عامل وجود داره؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)