-
June 12th, 2015, 14:29
عضو انجمن
سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
با سلام بربید سرور با توجه به فروش قابل توجهی که در تاپیک قبلی داشتیم تصمیم گرفتیم تعداد سرور های اختصاصیمون را افزایش دهیم و آفر ویژه
ای را به شما کاربران انجمن وب هاستینگ تالک تقدیم نماییم.
مشخصات سرور آمریکا:سرور آمریکا از دیتا سنتر محبوب داسنتک میباشد.
مشخصات سرور اصلی:
E5462 2.8 Ghz Quad Core
32GB RAM
2x2TB SATA
port:1G
مشخصات سرور آلمان:سرور آلمان از دیتاسنتر محبوب هتزنر میباشد.
Ram:32G
Intel Core i7-3930K @ 3.20GHz
3x2TB SATA
port:1G
آفرهای ما به صورت زیر است:
Ram 512 MG
رم : 512 مگابایت
سی پی یو : نامحدود
هارد : 25 گیگ
پهنای باند: نامحدود
کشور : آلمان/آمریکا
پورت : 1 گیگابایت
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:لینوکس/میکروتیک/ویندوز
10,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
-----------------------------------------------------
Ram 1 G
رم : 1024 مگابایت
هارد : 50 گیگ
12,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
------------------------------------------------------
Ram 2 G
رم : 2048 مگابایت
هارد : 100 گیگ
15,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
--------------------------------------------------------------
Ram 4 G
رم : 4 G
هارد : 200 گیگ
30,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه 7 هزار تومان
قیمت هر 1 گیگ رم اضافه 5 تومان
تمامی سیستم عامل ها دارای پنل ریبوت تحت وب می باشد.
چند نکته در مورد سرور :
1- پشتیبانی کاملا" واقعی از طریق تلفن - تیکت - یاهو و ایمل انجام میشه و مشکلات در اکثر موارد در 20 دقیقه الی 1 ساعت حل خواهد شد.
2- اکثر کانفیگ ها به صورت رایگان انجام می شود و می تواند هنگام خرید کانفیگ های مورد نیاز خود را انتخاب بفرمایید و در صورتی که در لیست نبودکانفیگ خود را ذکر بفرمایید تا در صورت امکان کانفیگ گردد.
3- سرور های مورد نظر در امریکا و آلمان میباشد و دیتاسنتر به قوانین کپی رایت , اسپم و اتک , DDos و .... حساس اند.
4- سیستم عامل انتخابی خود را می توانید در هنگام سفارش ذکر بفرمایید.
5-تحویل سرور ها بین 20 الی 30 دقیقه خواهد بود.
6 - تمامی منابع پلان ها اختصاصی بوده
7- برگشت وجه تا 24 ساعت در صورت نارضایتی
8-پهنای باند تمامی سرویس هایی که در این آفر ارائه می شوند نامحدود می باشد.
راه های ارتباطی :
جهت خرید از سایت اقدام نمایید.
ID Y:kh_sh_1368
tell:09357118988
www.berbidvps.ir
ویرایش توسط berbidvps : August 23rd, 2015 در ساعت 13:36
دلیل: ویرایش لینک خرید
-
تعداد تشکر ها ازberbidvps به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015 14:29
# ADS
-
September 28th, 2015, 17:30
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
دوستان من 2دو سرور نزديك 26 روزه از ايشون دارم مشكلي ندارم و از همون موقع تا حالا بدون مشكل داره كار ميكنه
ویرایش توسط kloxo : September 28th, 2015 در ساعت 17:33
-
-
September 28th, 2015, 20:23
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
با سلام
تا نیم ساعت دیگه به یک سرور نیاز دارم با دانلود منیجر و فایل زیلا
اگر میتونین در این مدت تحویل بدین بسیار ضروریه زمان بنده خریداری کنم
یه رم یک
با تشکر
-
-
September 28th, 2015, 20:31
دوستان من با ايشون در ياهو صحبت كردم گفتند يكي از سرورهاي آلمان ابيوز داشته از طرف يكي از كاربران و ديتاسنتر سرور رو بسته گفتند هركس مشكل داره تيكت بزنند تا وي پي اس از روي يك سرور ديگه بهشون بدن در ضمن گفتند يوزرشون بن شده توسط مدير و نميتونند بياند تو سايت من فقط مشتري ايشون هستم خواستم مشكل ديگر كاربران حل بشه
-
-
September 28th, 2015, 21:30

نوشته اصلی توسط
kloxo
دوستان من با ايشون در ياهو صحبت كردم گفتند يكي از سرورهاي آلمان ابيوز داشته از طرف يكي از كاربران و ديتاسنتر سرور رو بسته گفتند هركس مشكل داره تيكت بزنند تا وي پي اس از روي يك سرور ديگه بهشون بدن در ضمن گفتند يوزرشون بن شده توسط مدير و نميتونند بياند تو سايت من فقط مشتري ايشون هستم خواستم مشكل ديگر كاربران حل بشه
سرور امریکا هم ابیو. داشته؟صد رحمت به *** سر گردنه واقعا متاسفم،سرور امریکا دانلودش با دانلود منیجر بیشتر از 1.5مگابایت در ثاتیه نیست،به این میگن سرور....
یه دلیلی بوده که بن شده،کلاهبرداره...
-
-
September 29th, 2015, 11:36
عضو جدید
پاسخی که مدیر سایت !!! به درخواست عودت وجه من دادن :
بچه جون اون موقع که تو تیله بازی می کردی10 تا 10 تا ددیکیت داشتم. شما گفتید آپتایمتوم 99% درصده ، من 5 روز سرویس داشتم که 3 روزش قطع بوده یعنی زیر 50% !
و شما به وعدت عمل نکردی و باید پول منو پس بدی هیچ معذرت خواهی و اطالعیه ای هم بابت قطعی سرویس ندادید.
پاسخ من :
اقا جان شما فکر کنم اولین باره سرویس میخرید؟عودت وجه که نمیشه هر کی اومد سرویس سفارش داد ازش استفاده کنه بعد اینکه نیازش برطرف شد بخاطر یه تق و لق بیاد درخواست عودت وجه بده
سرویس شما تا زمان تاریخ سررسید سرورت روشنه دوست داری استفاده کن دوست نداری نکن
چطور واسه گرفتن پول تعویض سیستم عامل میگی یه جایی تو سایتت قوانین رو نوشتی که 5 تومن میگیری ولی تو در و دیوار ننوشتی آپتایم:99.9% در صورتی که زیر 50% هستش:
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kloxo
دوستان من 2دو سرور نزديك 26 روزه از ايشون دارم مشكلي ندارم و از همون موقع تا حالا بدون مشكل داره كار ميكنه
عزیز بیشتر از این خودتو تابلو نکن ! یعنی ایشون یه سرور اختصاصی واسه سرویس دهی به شما دارن ؟! چون هرکی از هر دیتاسنتری از ایشون سرویس داشته الان قطعه و شما یه دونه وصلی ؟!
- - - Updated - - -
دوستان مالباخته ! میتونن از طریق زیر پیگیری کنند :
گزارش به پلیس فتا :
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
گزارش به سرویس پرداخت آنلاین :
http://www.sharjiran-pay.ir/
-
-
September 29th, 2015, 19:02
- - - Updated - - -
عزیز بیشتر از این خودتو تابلو نکن ! یعنی ایشون یه سرور اختصاصی واسه سرویس دهی به شما دارن ؟! چون هرکی از هر دیتاسنتری از ایشون سرویس داشته الان قطعه و شما یه دونه وصلی ؟!
- - - Updated - - -
هر دو VPS از فرانسه هست از 26 روز پيش كه خريدم تا الان هيچ مشكلي نداشتم اپ تايم 100 درصد
ديگه موضوع شما رو نميدونم
ویرایش توسط kloxo : September 29th, 2015 در ساعت 19:06
-
-
September 29th, 2015, 20:19
ایشون هر مشکلی هم برای سرورش پیش اومده باشه باید درست جواب مشتریش رو بده.
من بهش پیغام دادم چرا سرورم خاموشه، میگه لطفا فردا درخواست خود را مجدد ارسال کنید!!!!
بنظرت این شد جواب؟
منم رفتم از جای دیگه سرور گگرفتم. الان میگم برگشت بزن. میگه اشتباه کردی رفتی از جای دیگه خریدی! وظیفه ما ارئه سرویش هست که ارائه دادیم!!!!
حالا منظورش از ارائه چی بوده رو نمیدونم! خاموشی و عدم پاسخگویی، همینطور خاموش کردن گوشیش میشه ارائه سرویس؟!!
دوستانی که دارن مراحل شکایت رو پیگیری میکنن به منم خبر بدن.
چون بنده با این طرز پشتیبانی ایشون درخواست عودت وجه کردم.ولی ایشون قبول نکردن. توقع دارن من بشینم یه بار دیگه سرور به هر دلیلی قطع بشه، بعد بیوفتم دنبالش که تورو خدا جواب من رو بده!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rezakhan
الانم دارم شکایتم رو پیگیری میکنم
.
اقا منم هستم. لطفا پ.خ بده مراحل رو با هم پیش بریم.
یه سری میان اینجا خوش رقصی میکنند موقع افر دادن. وقتی سرور هاشون به مشکل میخوره حتی شعور پاسخگویی به ارباب رجوع رو هم ندارن. باید یه درس عبرتی بشه براشون
-
-
September 29th, 2015, 23:12

نوشته اصلی توسط
Emi
ایشون هر مشکلی هم برای سرورش پیش اومده باشه باید درست جواب مشتریش رو بده.
من بهش پیغام دادم چرا سرورم خاموشه، میگه لطفا فردا درخواست خود را مجدد ارسال کنید!!!!
بنظرت این شد جواب؟
منم رفتم از جای دیگه سرور گگرفتم. الان میگم برگشت بزن. میگه اشتباه کردی رفتی از جای دیگه خریدی! وظیفه ما ارئه سرویش هست که ارائه دادیم!!!!
حالا منظورش از ارائه چی بوده رو نمیدونم! خاموشی و عدم پاسخگویی، همینطور خاموش کردن گوشیش میشه ارائه سرویس؟!!
دوستانی که دارن مراحل شکایت رو پیگیری میکنن به منم خبر بدن.
چون بنده با این طرز پشتیبانی ایشون درخواست عودت وجه کردم.ولی ایشون قبول نکردن. توقع دارن من بشینم یه بار دیگه سرور به هر دلیلی قطع بشه، بعد بیوفتم دنبالش که تورو خدا جواب من رو بده!
- - - Updated - - -
اقا منم هستم. لطفا پ.خ بده مراحل رو با هم پیش بریم.
یه سری میان اینجا خوش رقصی میکنند موقع افر دادن. وقتی سرور هاشون به مشکل میخوره حتی شعور پاسخگویی به ارباب رجوع رو هم ندارن. باید یه درس عبرتی بشه براشون
اقا من هم هستم یه سرور امریکا ازش دارم هرچی میگم پولم رو پس بده نمیده،تا حالا 3تا باصطلاح سرور برام عوض کرده یکی ار یکی خراب تر 15تومن چیزی نیست ولی بیایین یکبار برا همیشه یه درسی به همچین موجوداتی بدیم که عبرتی باشه واسه دیگرون
سرور دیدین فقط با باز کردن بروزر بدون وارد شدن به سایت سی پی یو بچسبونه به سقف؟و یا سرعت دانلودش زیر 1مکابایت بر ثانیه باشه
جدی بیایین همت کنیم و شکاینش کنیم ،هر کاری و هر جایی من هستم واسه شکایت
-
تعداد تشکر ها از omid.m به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2015, 23:21
عضو دائم
ایشون که تو یاهو دیروز بود حتی در مورد سرور اختصاصی با من صحبت هم کرد !
بنده بهش این پست رو گوشزد کردم متاسفانه زیاد توجه نکرد !!!
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2015, 00:27

نوشته اصلی توسط
omid.m
اقا من هم هستم یه سرور امریکا ازش دارم هرچی میگم پولم رو پس بده نمیده،تا حالا 3تا باصطلاح سرور برام عوض کرده یکی ار یکی خراب تر 15تومن چیزی نیست ولی بیایین یکبار برا همیشه یه درسی به همچین موجوداتی بدیم که عبرتی باشه واسه دیگرون
سرور دیدین فقط با باز کردن بروزر بدون وارد شدن به سایت سی پی یو بچسبونه به سقف؟و یا سرعت دانلودش زیر 1مکابایت بر ثانیه باشه
جدی بیایین همت کنیم و شکاینش کنیم ،هر کاری و هر جایی من هستم واسه شکایت
تو پست های قبلی یکی از بچه ها یه لینک پلیس فتا رو گذاشته. شما فعلا شکایتتون رو اونجا ثبت کنید.
منم ثبت کردم. فردا هم یکی از بچه ها دادگستری اشناست گفت راه و چاهش رو بلده. من میرم اونجا خبرش رو به تک تک تون میدم. فقط همنیجا اعلام امادگی بکنید که بهتون پ.خ بدم.
واسه منم 30 تومنه. تهش پولی نیست. ولی اینکه یه ادم دو روز ازش هیچ خبری نمیشه بعد سر کله ش پپیدا میشه تازه طلبکارم هست. دوزارم احترام بارش نیست. زور به ادم میاد.
تازه من نگفتم بهش کل پول رو برگردون. گفتم حساب کن روزی چقدر افتاده، مابقی ش رو کم کن. اینم قبول نمیکنه!!!! رسما اسمش زورگیری دیگه!
خنده دار هم اینه بعد دو روز خاموشی سرور اومده میگه من وظیفه ارائه خدمانه که دارم ارائه میدم! سایت ملت رو هوا هستش میگه ارئه خدمات!!!
خلاصه من تا تهش هستم بچه ها. فردا هم صبح میرم پیگیر میشم. پ.خ میکنم نتیجه رو. اما کلا طی تجربه قبلی که داشتم در این زمینه.فتا خیلی زود ج میده. کلا روی این موارد حساسا. به درگاهش الکی شکایت نکنید فاییده نداره زیاد. اصل فتاس. که سابقه ش هم میره زیر سوال دیگه حداقل با اسم و رسم خودش نمیتونه فعالیت کنه.
-