free hast? yani chi raygane? yani raygan behet panel midan va mitooni majani domain sabt koni?mage mishe?
طراحی سایت
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
دروود
با اجازه جناب نصر آبادی،
پانل رایگان یعنی شما می توانید بدون هزینه پیش پرداخت یک پانل خام داشته باشید،حال اگر خواستید دامنه ثبت کنید،باید پانل را شارج کنید که باید بر اساس اسلاب بندی های انجام گرفته بهای دامنه مورد نظر را پرداخت کنید
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
با تشکر از شما.حساب رو ایجاد کردم.برای شارز حساب غیر از زرینپال میشه به حساب بانک ملتتون حواله کنم؟
اگر بله لطفا شماره حساب رو لطف کنید
و اینکه برای انتقال دامنه ها باید چه کنم؟
coming soon...
سلام
به حساب سامان بله میتوانید اتفاقا در این روش نیاز به پرداخت فی زرین پال نیز نیست
در سرویس جدید یوزر های خود را بسازید.
سپس وارد پنل قدیم بشوید و بر روی مدریت دامنه کلیک کنید بالا سمت راست گزینه move را بزنید و دامنه ها را منتقل کنید به یوزر جدید در پنل جدید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
بله
به صورت انی شارژ خواهید شد
قیمت ثبت دامنه .com برای کاربران زیر 50 دلار تراکنش بانکی از 9 دلار به 8.50 کاهش پیدا کرد
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)