سلام آقا ماژول فرستنده بانکس ملی چی شد؟
سلام آقا ماژول فرستنده بانکس ملی چی شد؟
سلام
من freer نصب کردم و کارت هم اضافه کردم و خرید کامل انجام میشه ولی اطلاعاتی که توی اون ۳ تا فیلد نوشتم برای کاربر نشون داده نمیشه و حتی توی ایمیل هم نیست
و فقط میگه پرداخت موفقیت آمیز بود و ۲ تا شناسه پرداخت میده
راهنمایی کنید لطفا
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
نصب فرر + یک قالب شیک+ تنظیمات + شخصی سازی با قیمتی بسیار مناسب هرکی میخواد فقط کافیه یه ایمیل بزنه من تقریبا 24 ساعته آنلاینم caspiannets@yahoo.com
با سلام
نحوه گذاشتن لینک را در قالب اموزش بدین با تشکر
ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم
چقدر بده یک سری اینجا هستند و میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرند.
در مورد عدم نمایش کارت به خاطر اینکه شما در قسمت محصولات فیلدهای یک و دو رو پر نکردید برای همین اون ها رو نشون نمیده.
برای از برداشتن لینک های کنار ادمین که باعث کندی سایت میشود کافی فایل footer ادیت کنید. فایل پیوست کردم در هاست مسیر /back/template/جایگزین کنید مشکلتون حل میشه.
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
این سیستم هنوز یه سری نواقص داره که اگر تکمیل بشه سیستم خیلی خوبی میشه
به عنوان مثال عدم غیر فعال کردن فروش: شاید درگاه مشکل داشته باشه و یا قصد انتقال داشته باشیم چون سیستم بستن موقت فروش رو نداره کار کمی دشواره.مثلا تو انتقال ممکنه تو همون فاصله یه فروش انجام بشه
در قسمت امار وقتی برای یک روز رو امار میگری یه تعداد خاصی مثلا 20 تا نمایش داده میشه مابقی دیگه نمیاد و صفحه قبل و بعد هم نداره و از همه مهمتر اینکه گزارش دقیق فروش رو نداره که ببینیم چقدر به صورت پولی فروختیم و باید خودمون ضرب و جمع کنیم
در قسمت کارت ها باید گزینه ای برای غیر فعال کردنش باشه.شاید اون کارت رو تو یه ساعتی بخوایم نفروشیم.
ارسال ایمیل برای هر فروش به مدیریت نمیره.اینو خودم مجبور شدم اضافه کنم
و چندین مورد دیگه که یادم نمیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)