-
June 21st, 2013, 03:56
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
هم اکنون در حال بررسی و برگشت تراکنش های اعلامی خریداران می باشیم.
این تراکنش هم هم اکنون بررسی شده و در صورت تایید، به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
فقط لطفا کنید، اطلاعات فاکتور این خریدارتان را به همراه شماره کارت خودشان برای ما ارسال نموده تا به صورت کارت به کارت به حسابشان برگشت داده شود
پیروز باشید
اطلاعات فاکتورهارو که تو ایمیل قبلا ارسال کردم..همونارو دوباره ارسال کنم براتون به همراه شماره کارتشون ؟بفرستم به ایمیلتون یا همینجا پیغام شخصی بدم ؟
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2013 03:56
# ADS
-
June 22nd, 2013, 13:12

نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
تشکر. ولی با این اوصاف که شما از قبلا تا حالا فرمودید فکر نکنم تا آخر تیر ماه و یا شاید مرداد ماه هم آماده بشه :دی درسته جناب عادل؟
با سلام خدمت شما،
امروز (شنبه 1 تیر 92) در حال پیگیری قاطع از شرکت "شرکت توسعه و نوآوری شهر" می باشیم.
هم اکنون فقط مشکل برگشت وجه تراکنش های نا موفق وجود دارد که پس از حل این مشکل بلافاصله اطلاع رسانی شده و پلاگین ها و ماژول ها در بخش "نمونه کد" قرار داده خواهد شد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2013, 13:13

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
اطلاعات فاکتورهارو که تو ایمیل قبلا ارسال کردم..همونارو دوباره ارسال کنم براتون به همراه شماره کارتشون ؟بفرستم به ایمیلتون یا همینجا پیغام شخصی بدم ؟
با سلام خدمت شما،
لطفا" اطلاعات فاکتور هایی که به صورت عکس بوده و یا شماره کارت خریدار به شما اعلام شده است را از طریق ایمیل برای ما ارسال کنید
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازsepadl71 به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2013, 19:42

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
لطفا" اطلاعات فاکتور هایی که به صورت عکس بوده و یا شماره کارت خریدار به شما اعلام شده است را از طریق ایمیل برای ما ارسال کنید
پیروز باشید
سه تا تراکنش رو دوباره براتون ایمیل کردم ...لطفا سریعتر بررسی کنید ...
-
-
June 26th, 2013, 15:45
تو سیستم جدیدتون فعلا فقط درگاه پارسیان رو دارید ؟میشه لینک پلاگین freer پارسیان رو بدید
-
-
June 26th, 2013, 15:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
تو سیستم جدیدتون فعلا فقط درگاه پارسیان رو دارید ؟میشه لینک پلاگین freer پارسیان رو بدید
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد
-
تعداد تشکر ها ازCyrus.The.Great به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2013, 00:11
عضو جدید
آقای عادل جان عزیزت یه درگاه دیگه بیار چون بعضی شب ها مثل امشب جیپال زمانی که ترافیک خرید بالاست کم میاره و نمیکشه
یه درگاه بیارید که درصورتی که واسه سایت جیپال مشکلی پیش اومد اون مستقلا پی کنه //
-
تعداد تشکر ها از keylight به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2013, 15:25

نوشته اصلی توسط
keylight
آقای عادل جان عزیزت یه درگاه دیگه بیار چون بعضی شب ها مثل امشب جیپال زمانی که ترافیک خرید بالاست کم میاره و نمیکشه
یه درگاه بیارید که درصورتی که واسه سایت جیپال مشکلی پیش اومد اون مستقلا پی کنه //
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
درگاه های جدید به زودی اضافه خواهند شد.
متاسفانه مشکل درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر هنوز برطرف نشده. پس از برطرف شدن مشکل درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر، درگاه پرداخت این بانک به سیستم اضافه خواهد شد.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2013, 05:58
بعد از گذشت تقریبا 40روز دوباره درگاه جی پل رو فعال کردم و از سیستم جدیدتون خیلی راضی هستم ...(البته در کنارش از یه درگاه دیگه هم استفاده میکنم)
به نظرم 3درصد کارمزد خیلی زیاد هست ...قبلا 1درصد میرفت تو جیب پاسارگاد ولی الان دیگه خبری از پاسارگاد نیست و به نظرم کارمزد 2درصد باشه خیلی بهتره چون الان بعضی درگاه ها هیچ کارمزدی نمیگیرن و بعضی ها هم فقط 1درصد میگیرن ...
راستی این قسمت پشتیبانی (تیکت) کار میکنه ؟
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2013, 15:28

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
بعد از گذشت تقریبا 40روز دوباره درگاه جی پل رو فعال کردم و از سیستم جدیدتون خیلی راضی هستم ...(البته در کنارش از یه درگاه دیگه هم استفاده میکنم)
به نظرم 3درصد کارمزد خیلی زیاد هست ...قبلا 1درصد میرفت تو جیب پاسارگاد ولی الان دیگه خبری از پاسارگاد نیست و به نظرم کارمزد 2درصد باشه خیلی بهتره چون الان بعضی درگاه ها هیچ کارمزدی نمیگیرن و بعضی ها هم فقط 1درصد میگیرن ...
راستی این قسمت پشتیبانی (تیکت) کار میکنه ؟
با سلام و با تشکر از اعتماد مجدد شما نسبت به ما
هدف ما رضایت خریداران و فروشندگان می باشد
در آینده ای نزدیک درگاه های بتنک های دیگر به سیستم اضافه خواهد شد
هم اکنون برنامه نویسی بانک شهر در سیستم جدید تکمیل شده، اما در درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر، برگشتی ها فقط به کارت های بانکی بانک شهر انجام شده و برگشت به سایر کارتها انجام نمی شود
هم اکنون این مشکل درحال بررسی و رفع می باشد که پس از برطرف شدن این مشکل، درگاه در اختیار فروشندگان قرار داده خواهد شد
کارمزد درگاه، قبلا" 2.4درصد بود که با اضافه شدن 1درصد کارمزد سامانه پرداخت امن پاسارگاد به 3.4درصد افزایش می یافت. ولی هم اکنون این کارمزد به 3درصد کاهش یافته است
با توجه به امکانات فعلی و امکاناتی که پس از اضافه شدن درگاه دوم به سیستم در نظر داریم، این کارمزد به صورت تغریبی مناسب می باشد
در سیستم های جدید که هر روز به جمع رقیبان ما اضافه میشوند، ابتدا کارمزد بالایی دارند و سپس کارمزد را کاهش می دهند؛ این موضوع به این دلیل است که کارمزد به صورت دقیق و ثابت و منطقی محاسبه نشده است و به راحتی قابل تغییر می باشد!
در سیستم ما، یک ثبات کلی وجود دارت که باعث میشود کمی دقیقتر و عمیقتر در رابطه با سیستم، فروشنده و خریدار برنامه ریزی کنیم و برنامه ریزی های ما به صورت بلند مدت می باشد
در پایان، خوشحالیم که از سیستم جدید رضایت داری و امیدواریم با تغییرات دیگر، امکانات بیشتری را برای رفاه حال فروشندگان و خریداران فراهم کنیم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازsepadl71 به دلیل پست مفید