-
November 3rd, 2013, 19:28
عضو انجمن
برای نحستین بارسرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود | KVM Virtualizor VPS=VDS | فروش ویژه بدون محدودیت
رضایت شما افتخار ماست ....! آریاســنتر
ویرایش توسط hosinaa : April 27th, 2015 در ساعت 21:44
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها ازhosinaa به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2013 19:28
# ADS
-
December 31st, 2013, 12:20
عضو انجمن
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نوشته اصلی توسط
masi892
سلام خسته نباشید.
دو شب پیش سفارش سرور دادم هنوز تحویل ندادید. فرموده بودید زیر 24 ساعت تحویل میدید. عذرخواهی میکنم اینجا پست گذاشتم. چون به تیکت پاسخی داده نشد.
سلام
پاسخ شما داده شد
شما متوجه پاسخ ندشدید ظاهرا ! زمان پاسخ اپراتور نگاه کنید!
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2013, 13:06
عضو انجمن
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نوشته اصلی توسط
mehranpp
این سرور ما آماده نشد ؟ شما همین الانم سرور رو تحویل بدید ! دیگه به کار ما نمیاد ، دیره ... تیکت رو هم جواب ندادید که دیگه ! ... چیکار کنیم ؟ یه جواب درست حسابی به ما بدید

رو حساب حرفی که زدید تا شب تحویل میدم خرید کردم ! ولی الان 2 روز شده !؟ :|
سلام جناب مهران عزیز!
1) سرور قبلی شما با اعتبار خودمان که سرورتان با پهنای باند محدود خریداری کردید شارژ شده
2) سرور 1ساعت تا 72 ساعت ارائه میشه
3) دیگه همه در جریان مشکل ای پی دیتاسنتر ها و درخواست و گرفتن ای پی که کمی اذیت میکنند هستند
4)جواب درتی دریافت نکردید؟ شما تماس تلفتی با بنده داشتی + مسنجر
5) می تونید سفارشتون کنسل کنید و هزنیه شما تمام و کمال خدمت شما عودت داده بشه
6) عذر خواهی میکنم اگر قول دادم ولی بخاطر مشکلات دیتاسنتر ایران بدقول شدم و نتونستم بهتر و بیشتر در خدمتتون باشم که شخصا و قبلا نمیخواستم و طبق قوانین از این به بعد 1تا 72 ساعت به کاربران اعلام میشه
و هیچ شرایط خاصی رو دیگه قبول نمیکنیم که سرور قبل خاموش شده یا کاربرانم بهم فشار اوردن و..
این شرایط خاص ها و دلسوری ما این 2-3تا پست ایجاد شده !
بازم شخصا عذرخواهی میکنم
همیشه پایدار باشید
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
December 31st, 2013, 13:20
عضو انجمن
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2013, 13:41

نوشته اصلی توسط
hosinaa
سلام جناب مهران عزیز!
1) سرور قبلی شما با اعتبار خودمان که سرورتان با پهنای باند محدود خریداری کردید شارژ شده
2) سرور 1ساعت تا 72 ساعت ارائه میشه
3) دیگه همه در جریان مشکل ای پی دیتاسنتر ها و درخواست و گرفتن ای پی که کمی اذیت میکنند هستند
4)جواب درتی دریافت نکردید؟ شما تماس تلفتی با بنده داشتی + مسنجر
5) می تونید سفارشتون کنسل کنید و هزنیه شما تمام و کمال خدمت شما عودت داده بشه
6) عذر خواهی میکنم اگر قول دادم ولی بخاطر مشکلات دیتاسنتر ایران بدقول شدم و نتونستم بهتر و بیشتر در خدمتتون باشم که شخصا و قبلا نمیخواستم و طبق قوانین از این به بعد 1تا 72 ساعت به کاربران اعلام میشه
و هیچ شرایط خاصی رو دیگه قبول نمیکنیم که سرور قبل خاموش شده یا کاربرانم بهم فشار اوردن و..
این شرایط خاص ها و دلسوری ما این 2-3تا پست ایجاد شده !
بازم شخصا عذرخواهی میکنم
همیشه پایدار باشید
با تشکر ! تمام گفته های شما تایید میشه ! اگه میدونستم این ای پی دادن زمان میبره ! واسه سرور قبلیم پهناباند میخریدم ! در هر صورت ممنون
-
تعداد تشکر ها از mehranpp به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2013, 13:57
عضو جدید
بنده با مدیریت آریا سنتر در بخش کاربری سایتشون صحبت کردم همه چیز حل شد
و ایشون با برخورد بسیار محترمانشون وجه بنده رو کامل برگشت زدند.
تمام سوع تفاهم ها با صحبت به طور کامل رفع شد.
از مدیران خواهش میکنم درصورت امکان تاپیک ایشون رو به حالت قبل برگرداند.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازsat2they به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2013, 14:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sat2they
بنده با مدیریت آریا سنتر در بخش کاربری سایتشون صحبت کردم همه چیز حل شد
و ایشون با برخورد بسیار محترمانشون وجه بنده رو کامل برگشت زدند.
تمام سوع تفاهم ها با صحبت به طور کامل رفع شد.
از مدیران خواهش میکنم درصورت امکان تاپیک ایشون رو به حالت قبل برگرداند.
با تشکر
ممنون بابت اطلاع رسانی.
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
January 1st, 2014, 13:56
عضو انجمن
پایان فروش سرورهای مجازی ایران با پهنای باند نامحدود!
کاربران و همکاران گرامی در صورت خرید می توانند پیش خرید کنند و سفارش 1هفته نهایت تا 10 روز اینده تحویل داده خواهد شد
جهت سفارش پیش خرید 15% تحفیف ویژه ارائه میشه!
به زودی سرور جدید با آفرهای ویژه فوقالعاده ارائه خواهد شد!
جهت اطلاعات بیشتر بخش فروش تیکت کنید
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
January 23rd, 2014, 13:07
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازNINJA به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2014, 13:23
عضو انجمن
با توجه به اینکه استارتر تاپیک بن هستند تا خارج شدن ایشون از این حالت و دسترسی مجدد ایشون به انجمن تاپیک بسته میشه !
-
-
March 26th, 2014, 13:29
عضو انجمن
-