-
September 13th, 2013, 12:33
فروش
ویرایش توسط lnspiron : May 17th, 2015 در ساعت 12:25
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2013 12:33
# ADS
-
October 4th, 2013, 11:09
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد

نوشته اصلی توسط
Black_Team
هنوز موجوده؟
پلن OVH-4 چه مقدار cpu داره؟
ovh-2 چطور؟
مقدار cpu رو بنویسید لطفا (مقدار اختصاصی و شیر شده؟)
باسلام
پلن OVH-4 دارای چهار هسته CPU اختصاصی هست.
((4000MHz))
پلن OVH-2 دارای دو هسته CPU اختصاصی هست.
((2000MHz))
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2013, 22:36
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد
سلام دوست عزیز سرور مجازی میکروتیک برای هک نت ماه .... میخوام که قابلیت ریموتش باز باشه اگه دارید لطفا راهنمایی کنید از چه کشوری هست و قیمت
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از HOSSEIN6120 به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2013, 23:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Black_Team
هنوز موجوده؟
پلن OVH-4 چه مقدار cpu داره؟
ovh-2 چطور؟
مقدار cpu رو بنویسید لطفا (مقدار اختصاصی و شیر شده؟)

نوشته اصلی توسط
lnspiron
باسلام
پلن OVH-4 دارای چهار هسته CPU اختصاصی هست.
((4000MHz))
پلن OVH-2 دارای دو هسته CPU اختصاصی هست.
((2000MHz))
من که OVH2 دارم، یه هسته داره اونم 1000Mhz.
آخرین باری که من چک کردم این مقدار به صورت limit تعریف شده بود و reservation صفر بود.
ویرایش توسط d3m0n3y3z : October 4th, 2013 در ساعت 23:43
-
تعداد تشکر ها از d3m0n3y3z به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2013, 13:19
واقعا پشتیبانی ضعیفی دارین. جواب هر تیکت را با 24 ساعت تاخیر شاید بدین که الان حتی از این 24 ساعت هم گدشته.
من 8 روز هست ازتون یه vps گرفتم ولی از این ۸ روز فقط یک روز، فقط یک روز سرور بدون مشکل در دسترس من بوده و الان برای روز سوم به صورت متوالی هست که دسترسی ندارم و هیچ کس هم جواب نمیده. در صورتی که پست اول صحبت از جرمیه و این حرفا زدید ولی نگاه کنید که از این ۸ روز فقط یک روز سورو در اختیاره من بوده
در صورتی که بخایم سرویس را لغو کنیم باید چیکار کنیم؟ چون اصلا پشتیبانی نمی کنید. حتی کسی نیست بیاد بگه ما دچار مشکل شدیم تا چند ساعت دیگه حل میشه. لطفا راهنمایی کنید برای لغو سرویس.
آیا هزینه برگشت داده میشود؟
-
تعداد تشکر ها ازmamad06 به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2013, 16:10
دیروز من یه پست زدم 2 شماره بالاتر که پست قبلی منو جواب داده ولی مال منو جواب نداده
دوست عزیز حداقل جواب پستارو بده و اگه نادری بنویس ندارم این خیلی برات زحمت داره؟ با تشکر
-
-
October 5th, 2013, 19:42
عضو انجمن
سایت دوباره مشکل پیدا کرده؟
-
-
October 6th, 2013, 12:42
دوستانی که اومدن انتقاد کردن یکی از نکات جالبه این انجمن اینه که صاحب تاپیک میاد انتقاد هارو خودش پاک میکنه و تعریف تمجید هارو میزاره بمونه
بالاخره مسئولین این سایت هم یه جوری باید هزینه هاشون رو تامین کنند.
با فروش تاپیکِ تام الختیار به سرویس دهنده ها
-
-
October 6th, 2013, 12:53
واقعا یعنی بعد از 4 روز نمیخاین یه توضیحی بدین؟
-
-
October 6th, 2013, 15:44
عضو انجمن
دوستان. یه مشکل دارم. وقتی وردپرس رو نصب میکنم. اررور میدهد پایین ش هم زده ngix مشکل از هاست ایشان هست. قبلش سایت بازدید به 150 نفر رسیدب ه سه روز پیشکه سایت بالا نمی اومد. گفتن از دامین هست و شما تنظیمات به هم ریختی. بعد درست کردن بازم سایت خراب بود و گفتن از اسکریپت نصبی شما هست. دوباره وردپرس نصب میکنم اررور ngix میدهد
الان هم سایت خودشون مشکل داره. لانم ساده
-
-
October 7th, 2013, 17:47
سرور من 2روز هستش که خاموشه - سایت ایشون هم که بالا نمیاد- و تلفنی هم از ایشان نداریم پس ما از این 10 روزه 16 روزش قطع هستیم
-