آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.
خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی
دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.
سلام
اول از همه عذر خواهی میکنم دخالت میکنم تو بحث شما
من این همکارمون رو نمیشناسم اصلا کی هستند و یا هرچی
ولی رو به مشتری هایی که مثل شما ابیوز های مثل پورت اسکن و... میاد ، سعی کنید سرویستون رو امن نگه دارید ! به خصوص ویندوز سرور 2003 ای ها ! و اونهای که تو کار فروش وی چی ان هستند ! اونهایی که فایروال روشن نمیکنند ! یک بد افزار که به صورت پنهاتی میتونه به راحتی کار شمارو مختل کنه و همه نوع سو استفاده از سرویستون کنه !
Ddos
port scan
spam
...
منم شکایت رو امروز فرستادم ، شده چند میلیون هم خرج کنم نمیزارم امثال این آقا سر اعضای انجمن کلاه بزارند ، مگه میشه روز روشن سر مردم کلاه گذاشت بعد راست راست تو انجمن آفر داد...
با تشکر از نوین عزیز آقا در مورد پولی که خورده شد و وی پی اسی که تحویل داده نشد هم یک توصیه به اعضای انجمن بکنید
ما چیکار کنیم اینجوری سرمون کلاه نره...
سعید تهدید هم میکنی ما خبر نداریم ؟![]()
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
نه تهدید ،شما اصلا اینجا تهدید میبینی ، خودشم تاکید کرده من تهدید نمی کنم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)