کارت هکی بوده دوستان . جریان اینترپل هم درسته و در جریانش هستم بنده .
کارت هکی بوده دوستان . جریان اینترپل هم درسته و در جریانش هستم بنده .
پرداخت ها در چه تاریخ هایی بودن که حالا دیتاسنتر این کارو کرده.
این واسه من خیلی مهم هست.آقای کوهی شما کی پای زدی که این مورد الان بروز کرده؟
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
ویرایش توسط rezahd : August 28th, 2012 در ساعت 06:01
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
به من گفتین مشکل ابیوز بود و سرورم بسته میشه و دیگه حتی بکاپ هم نمیتونم بگیرم
اما الان سرور باز شد و اکسپایر هم نشد حتی گفتین 15 روزاز فاکتور کم میشه و من قبول کردم اما هنوز تاریخ تمدید همونه
من بخاطر این حرف های شماها بکاپ گرفتم و کاربرا رو واگذار کردم چون توان خرید سرور بهترنداشتم
درصورتی که سرور سر جاشه
من تازه چند روزه تمدید کردم
روی هوا حرف میزنین؟
با همین حرف هاتون من زحمت چندماهه خودمو به باد دادم
لطفا یکی بگه چه خبره
اگه دارین باهامون بازی میکنین حداقل پول بازی رو از جیب خودتون بدین
دقیقا یکی تکلیف شخص بنده یعنی مهرداد تاری رو مشخص کنه
اکسپایر میشه؟
تمدید نمیشه؟
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
طبق تجربه که قبلا با این دیتاسنتر داشتیم
اینا دوتا کار انجام میدن یا 15 روز کم میکنن و میزاره ماهه دوم یا سوم میبینی یا سرور دیگه به کل بستن یا اینکه قابل تمدید نشد
ی اینکه باز میکنن و سرور کنسل میخوره منظور قابل تمدید نیست
در کل این سروری که ایبیوض خورده تمدید نکنید بهتره
البته من طبق تجربه حرف زدم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
با سلام جناب موسوی فکر نکنم نیاز باشه به شما این موضوع رو توضیح بدم! چون نه سروری دارین از ما نه چیزی! شما به فکر مشکلات خودتون با هتزنر و پرداخت هاتون که میدین 2 نفر هم زمان میزنن باشید!
در مود مشکل شما هم در سایت آقای کوهی تیکت بدین خودم رسیدگی میکنم
آقای کوهی هر کمکی بخواید اگر در حد توانم باشه انجام میدم.بهم پ.خ بدین یا یاهو یا تلفن من درخدمتم
لطفا این پست رو دیگه حذف نکنید چون مرتبط به همین موضوع است.
s.w.a.t گل گلاب شما یکم در مورد این تاپیک و آقای پارسیان زیاد سخت گیری نمیکنید ؟!
یک صفحه رو کلا میزنید حذف میکنید با یه کاربر اشانتیون روش بعد هم این بنده خدا اومده کمک کنه رو بن میکنید !
این همه هم مثل این بچه ها که تا یه واژه رو یاد میگیرن دیگه ول نمیکن هی چاله میدون نگید ! زشته دیگه
یکی به خود شما بگه خوشت میاد خب ؟
لااقل ایشون رو از بن در بیارید چند روز دیگه که مشکل بر طرف شد بن کنید![]()
دوست عزیز ایشون همون شکلی که گفتم هنوز ادب فعالیت در انجمن های عمومی رو مثل شما یاد نگرفته اند! پس باید مثل کودک خردسال رفتار کرد باهاشون اینقدر یک کلمه ایی رو گفت که یادبگیرن! بفرما و بشین یک معنی رو میده تا به الان با ایشون به زبان بفرما رفتار میکردیم ولی دیدیم که ظاهرا تاثیری نداره پس ناچار با زبان بشین باهاشون صبحت کردیم بلکه تاثیر داشته باشه چون در غیر این صورت برای همیشه باید با این انجمن خداحافظی کنند.
خودشون هم اعلام کردند
پس لزومی نیست که یوزر ایشون الان باز بشه بعدا دوباره بن بشه!با سلام دوستان هر گونه سوالی دارین و مشکلی فقط از طریق تیکت در سایت آقای کوهی اقدام کنین خودم جواب میدم
شما هم هرگونه جوابی به این پست من دارید از طریق پ.خ در ارتباط باشید که مسیر تاپیک بیش از این منحرف نشه!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلام بنده را کوهی هستم خواهش میکنم لطف کنید و اقای پارسیان از بن بیارید بیرون اگر این بنده خدا دست من را نگرفته بود دقیقا من نمیدانم باید چه کاری انجام میدادم خواهش میکنم یورز ایشان را باز کنید خواهش میکنم
چرا در اینجا ار کسی خواست مشکلات نفر دیگری را رفع کنید سریعا با ان برخورد می کنید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)