تشکر میکنم از مدیران خواب !
جناب هاست 97 ! فکر کنم همین دنباله ادامه بدید بهتر باشه ! حداقل بعدا میشه یجوری سر همشون کرد ! ممنون میشیم![]()
تشکر میکنم از مدیران خواب !
جناب هاست 97 ! فکر کنم همین دنباله ادامه بدید بهتر باشه ! حداقل بعدا میشه یجوری سر همشون کرد ! ممنون میشیم![]()
صدای پای ظهور از جاده ، همت ما بلند می شود . . .
host 97 منتظریم
همچنان منتظریم...
سرور مجازی و اختصاصی + طراحی حرفه ای وب سایت + نمایندگی هاست لینوکس ایران
شرکت انفورماتیک پاسارگاد | ارائه خدمات حرفه ای هاستینگ
www.VIPSERVERZ.com + www.Pasargad-ICTGroup.ir
سلام
من هیچ مشکلی با whmcs ندارم اما میخوام صفحه index قسمتی برای ثبت دامین نداشته باشه. کلا چون ثبت دامین ندارم میخوام حذف کنم یا یه طوری به طور کامل هیدن بشه. راهی هست؟؟
با تشکر
خیلی حیف شد این تاپیک متوقف شده ! کاش مثل اول ادامه پیدا میکرد
صدای پای ظهور از جاده ، همت ما بلند می شود . . .
سلام خدمت دوستان عزیز
ویرایش توسط servering : November 3rd, 2012 در ساعت 08:48 دلیل: اشتباه
و یک سوال دیگه خدمت شما داشتم اگه بخوام با همین کار کنم چند تا مشکل دارم و مشکلاتم اینان این سایت منه واسه ارایه هاست نامحدود لینوکس Servering - پشتیبانی
از توی مدیریت whmcs پسووردی که توی ناحیه کاربری میده کاربر پس هاست نیست و اینکه باید دستی اکانت رو بسازم و اینکه از توی دامین پنل کاربری نمیره توی آدرس خودشون اینجوری
www.parsianabadan.info:2083/login اما میخوام مثلا کسی دامین www.servering.ir رو میسازه وقتی بزنه ورود به cpanell بره به آدرس www.servering.ir:2083
یک سوال دیگه که داشتم این بوده که میخوام مثل سایت های دیگه وقتی یکی هاست رایگان ثبت میکنه درجا مشخصات واسش بره و فعال بشه
دوستان گرامی من فارسی ساز ایمیل whmcs 5 رو نصب کردم ولی متاسفانه موقع ارسال ایمیل کاراکتر ؟ میزنه کد utf-8 رو هم از فایل کانفیک پاک کردمش و وقتی میزارم خود سایت فارسی سازش بهم میریزه ولی ایمیل درست ارسال میشه!
مرسی از آموزش خوبتون. دکمه تشکر کافی نبود...
پرشاپ - میزبانی و طراحی وب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)