-
November 29th, 2011, 15:04
عضو دائم
پاسخ : 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام آریا جان
من هم 70 تا 80 درصد احتمال میدم موردی که شما توضیح داده باشه , هرچند که بار فنی من به اندازه شما نیست که بخوام 100% نظر قطعی بدم
اما اگر شما بگی احتمالاً چنین چیزی بوده , با شناختی که نسبت به شما دارم میگم 100% همین مورد بوده
امیر جان , فکر نکنم به حضور من در این تاپیک نیازی باشه
چون بابک عزیز هم فرمودند قبلاً پاسخ به من دادن
هر زمان که صلاح دونستید تاپیک را قفل یا حذف کنید
موفق باشید
رحمان عزیز بستن یا پاک کردن تاپیک به مشکل بنده کمک نمی کنه
در مورد فنی نتیجه گیری شد و همه هم که مطلع شدند مشکل چی بوده و از کجا بوده !
ولی الان زمان این هست که در مورد الفاظ خوب و حرف های حاشیه ای به نتیجه برسیم !
هر موقع مدیران درباره 3 موردی که پ.خ. کردم تصمیمشون رو اعلام کردند تیکت هم میتونه بسته بشه
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2011 15:04
# ADS
-
November 29th, 2011, 16:40
عضو دائم
رحمان عزیز بستن یا پاک کردن تاپیک به مشکل بنده کمک نمی کنه
در مورد فنی نتیجه گیری شد و همه هم که مطلع شدند مشکل چی بوده و از کجا بوده !
ولی الان زمان این هست که در مورد الفاظ خوب و حرف های حاشیه ای به نتیجه برسیم !
هر موقع مدیران درباره 3 موردی که پ.خ. کردم تصمیمشون رو اعلام کردند تیکت هم میتونه بسته بشه
سلام
مشکلی نیست
مدیران محترم لطفاً پیغام های خصوصی بابک عزیز را پاسخ بدن و اگر تونستن سریعتر تصمیم گیری کنند
چون دوست ندارم دلخوری باقی بمونه
نهایت تصمیم مدیران چه چیزی می تونه باشه ؟؟
1 - بستن شدن یوزر من برای مدتی کوتاه (( یک هفته تا 2 ماه ))
2 - بسته شدن یوزر برای همیشه
که این دو مورد هم برای من فرق چندانی نداره
این موضوع برای کسی مهم هست که فروشش از این انجمن باشه و به نوعی وابستگی خاصی برای سوددهی داشته باشه ولی ما که 90% فروشمون از جاهای دیگه هست فعالیت کردن در انجمن یا نکردن اون فرق چندانی نداره
اگر هم وقت دارم میزام و اینجا پستی ارسال میکنم , 80% به این دلیل هست که دانسته ها و داشته های خودمو در اختیار کاربران دیگر قرار بدم (( هرچند هنوز به اون حدی نرسیدیم که ادعایی داشته باشیم ))
پس هر طور که مدیریان صلاح بدونن بنده مشکلی ندارم , فقط خوشحال میشیم نتیجه را به من هم اعلام کنند
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2011, 01:54
عضو انجمن
درود بر شما آقا رحمان،
یک راه حل به نظر من میرسه. اون که هر روز یکی از ویپیاس هارو به صورت ترتیبی خاموش کنین.
و بد ببینین باز مشکل هست یا نه. این کار رو تا پیدا کردن عامل مشکل ادامه بدین.
مثلا اگه ۵ تا ویپیاس دارین، ۵ روز این کار طول خواهد کشید.
این بهترین راه حال ممکن هست.
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
-
-
December 8th, 2011, 10:57
عضو دائم
دوست عزیز بیشتر از 20 روزه که ویپیاسها منتقل شده و سرور جابجا شده و کلا اون قضیه تمام شده دهست حتی فکرکنم سرور دیگهد ست رحمان هم نباشه و و سررسید ماه بعدی شده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2011, 11:27
عضو انجمن
-
-
December 8th, 2011, 12:20
عضو دائم
سلام
شرمنده مقداری دیر اعلام کردید
یک ماه از این موضوع می گذره
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2011, 13:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
عروسی منم دعوت کنین

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
شرمنده مقداری دیر اعلام کردید
یک ماه از این موضوع می گذره
موفق باشید
واقعا نمیدونم چرا بعضیها هرجا تاپیکی میببند احساس میکنند باید ریپلای کنند
نکته بعدی دلیل باز موندن این تاپیک چیه چرا مدیران تاپیک نمیبندن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
December 8th, 2011, 18:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tukanet

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
نکته بعدی دلیل باز موندن این تاپیک چیه چرا مدیران تاپیک نمیبندن
هر دو طرف باید راضی به بسته شدن تاپیک باشند!که جناب علمدار منتظر پاسخ مدیران هستند!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
December 9th, 2011, 00:49
-
-
December 10th, 2011, 01:49
سلام به همه ی عزیزان
اول از همه عذرخواهی میکنم که در بین بزرگان اهل علم حرفی میزنم. اما فکر میکنم اگر نظرات شخصیمو بیان کنم به عنوان یک کاربری که هم از بابک سرویس داره. هم از آریا سرویس داره. هم از رحمان سرویس داره ، شاید خیلی موثر باشه تو افکار یک نویسنده مثل خود من.
حقیقت امر این هست که به محض اینکه متوجه شدم Singlehop به هیچ عنوان KVM ارائه نمیکنه ، به شدت نگران شدم! و تصمیم به کنسل سرویسم گرفتم! (جنبه ی تخریب توکا از سمت وارزهاست)
نظر شخصی من در این مورد: بسیار کار مبتدیانه ای هست که سرویس سلف منیج ارائه کنه یک دیتا سنتر و KVM ارائه نکنه!
جلوتر که اومدم متوجه شدم همکاری توکا با سرور دیل در حد بسیار نزدیکی هست و سرور دیل هم تکنسین شخصی خودش رو در دیتا سنتر داره. پس کمی اطمینان خاطر به من داد (بازگشت از تخریب البته 2 صفحه بعدش.... مسلما کمتر "کاربری" پیدا میشه که 13 صفحه تاپیک رو کامل بخونه!
در مورد مشکل کلی ، چیزی که آریا جان گفتن تا به اینجا منطقی ترین (و به نظر من تنها) مورد ممکن بوده!
حالا میرسیم سر این موضوع که مقصر کیه!
1- شما وقتی که میخواین 60 و پی اس رو روی یک سرور اختصاصی میزبانی کنید ، مسلما باید از سخت افزار سرور مطلع باشید که بتونه این تعداد یوزر رو ساپورت کنه. پس تحقیق در مورد سخت افزار مورد استفاده در سرور خریداری شده بر عهده ی شما هست! یکی از مشکلات اصلی ایرانیان (اصلا خود من!) اینه که فقط 3 4 تا چیز سرور مد نظرمونه: سی پی یو ، رم ، هارد.... (وقتی بترکونه برند مادربورد و سرور)
تا به حال به این موضوع فکر کردید که مهم ترین قطعه در "سرور" سوویچش هست؟
حالا این بحث ها به کنار. و این رو هم بله قبول دارم که دیتا سنتری مثل Single Hop باید اونقدر بار کیفیش بالا باشه که خودش تشخیص بده یک سرور با رم -مثلا- 24 گیگ یه سوئیسچ درست درمون میخواد!
2- بنده یوزر داشتم که بیش از 1400 کاربر تونـل آنلاین داشته که حدودا 460 مگابیت پهنای باند رو داشتن میخوردن!!!! اگر قرار باشه سوئیچ استفاده شده در سخت افزار سرور های سینگل هاپ این تعداد ریکوئست رو هندل کنه ، پس مسلما منم باید همین مشکل رو داشته باشم! درسته؟ (ماهیانه + 35 ترابایت پهنای باند مصرف داشته این یوزرم)
در ضمن ، فکر میکنید مشکلی که 1 ماه هم دیتا سنتر ، هم واسطه ی خرید و هم Server holder رو معطل خودش کرده ، اگر برای کسی در سطح دنیا پیش میومد ، مثل شما مینشست و منتظر معجزه میشد؟ یعنی حتی نباید از بین بیش از 10 هزار کاربری که سینگل هاپ داره ، 10 تاشون نارضایتی خودشون رو از این دیتا سنتر در Webhostingtalk.com اعلام کنن؟
3- رحمان جان شما میگید که 270 هزار تومان برگشت وجه داشتید سر همین سرور. هزینه ی سرویس های ارائه شده ی شما هم که خیلی بالا نیست. پس این هزینه ای که برگشت دادید به جرئت میتونم بگم مربوط میشه به حد اقل 10 وی پی اس. درسته؟ حتی 1% هم پیش خودتون این احتمال رو ندادید که یکی از این 10 یوزر ، مخرب بوده؟
قبول دارید که مشکل در حین ساکن بودن وی پی اس های شما برای این سرور پیش میومده و بعد از انتقال همه ی وی پی اس ها مشکلی نبوده؟ واقعا قصد شما برطرف شدن مشکل و به وجود اومدن دوستی ها هست....؟
4- کاملا به رحمان حق میدم که ناراحت باشه .... چون اگر بابک با 1 نفر ترفه ، رحمان باید جوابگوی 30 40 نفر باشه!
من دی حدی نیستم که بحث فنی بکنم! صرفا عقاید خودم رو بیان کردم! امیدوارم کسی از من ناراحت نشه! چون اصلا قصد دفاع از کسی رو نداشته و ندارم!
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید