پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام
دامین می خوام ثبت کنم آدرس رو پخ می کنم قینت بده بریزم به حساب شما واسم پرداخت کنین !
تماس گرفته شد | با قیمت های Base Slab میتونیم در Directi ثبت کنیم (پنل مستقیم داریم).
Domain Reseller – Domain Registration, Domain Name Reseller program from ResellerClub | ResellerClub
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
ظاهرا کارتون درسته...
به یک جا پرداخت دارم که قطعا از شما اسکن پاسپورت مالک ویزا کارت رو میخوان... (HugeServer هست و میتونید برای خودشون ایمیل کنید)
مبلغ هم حدود 450 دلار هست
انجام میدید؟
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
خواهش میکنم، بله میتونیم انجام بدیم.
ما برای پرداخت های زیر 1000 دلار از کارت های هدیه (Visa Gift Card) استفاده میکنیم. برای تایید پرداخت در این مواقع اسکن ویزا کارت + پاسپورت یا کارت عکس دار رسمی (همانند گواهینامه) + امضا فاکتور و اسکن دوباره آن لازم است که تماما توسط ما انجام میشه. چند نمونه ای در این تاپیک داشتیم. بله میتونیم به جناب HugeServer به طور مستقیم مدارک رو ارسال کنیم.
در صورت نیاز هم اکنون در محیط Yahoo آنلاین هستم.
سلام نرخ وب مانی چقدر است امروز
10 تا بزنید برای ما چقدر میشود ؟ به تومان
سلام
ویزا غیرفیزیکی هم صادر نمی شه ؟ همون مجازی ؟
سلام، متاسفانه در حال حاضر تا افتتاح وبسایت، اکثرا در ویزا کارت موجودی هست. نرخ روزانه که اعلام میشه برای تمامی سیستم های پرداخت تاکید میشه و صرفا جهت ویزا کارت نیست.
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
بله، و فعلا فقط از Visa Gift Card هست.
از ایشون ممنون هستم ، ما یک پرداخت به لایت اسپید داشتیم که کلی به دردسر خوردیم و مشکل گرفتند و ایشون هم مشکل رو با حوصله رفع کردند و یکی از کارت هاشون هم به مشکل خورد ، پرداخت برای بنده بود اما برای تایید پرداخت ایشون همه هماهنگی ها رو انجام دادند باز هم متشکر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)