طبق قوانین ، من حاضرم ریپورت انلاین سرور در اختیارتون قرار بدم و ببینید که سرور به هیچ عنوان 14 روز داون نبوده ! و اگه این موضوع ثابت کردم به ضررتون تموم میشه. مشکل از سرویس خودتون بوده
اقای.... ، خیلی راحت می تونستید این مشکل رو تیکت میگفتید ، باور کنید من شخصا پیگیرتون میشدم و 14 روز بیشتر به سرویستون اضافه میکردند !
ولی اینجا هیچی گیرتون نمیاد.
همین الا تیکت بزنید ، بدون سوال 14 روز به سرویس شما افزوده میشه.
موفق باشید
از اونجایی که آقا وحید عزیز لطف کردن و پست آخر منو تو این تاپیک پاک کردن و گفتش که تو قسمت انتقاد و پیشنهاد پست بدم و از اون جایی که من نمی توتم تو اون قسمت پست بدم البته دلیلش رو نمی دونم از تاپیک یهی از مشتری های سابق که همچین کلاهی سرش رفته استفاده می کنم
آقا وحید امید وارم این دیگه پاک نشه یه آقایی کن یه دسترسی برای من اونجا فراهم کن تا بتونم یه تاپیک جدا بزنم
تو این تاپیک پست می زنم خوبیش به اینه که حداقل باقی متوجه می شن که امثال من زیادن
هر کدوم از دوستانی هم که مشکل دارن لطف کنن بیان اونجا منبع خوبی می شه برای ارائه به دیگرانیکه بعدا می خوان از این بابا سرویس بگیرن
همه یه جا جمع می شه
ویرایش توسط SatSat : July 21st, 2011 در ساعت 00:13
ممنون که لطف کردی عزیز مشکلی نیست شمابا اعتبار دیگران بازی کن منم می رم تو اون بخش پست می دم
با رویش نا گزیر جوانه چی می کنی
فکر کردی چقدر می تونی اینجوری با اعتبار دیگران بازی کنی می بینی که یکی یکی دارن می ان اینجا می گن
ویرایش توسط SatSat : July 21st, 2011 در ساعت 00:37
، اقای عباس زاده با اعتبار کسی بازی نکرده ، قبول کنید مثل خیلی های دیگه که سهل انگاری از خودتون بوده و فایل هاتونو انتقال ندادید و خودتون با خودتون بازی کردید.
اسمون زمین بیاد
شما خودتون سهل انگاری کردید و نه کسی دیگه من توی همون تاپیک هم عکس هایی که اینجا گذاشته شده میزارم ، نه تنها عکسها خیلی چیزهای دیگه هم میزارم.
به شما جز اولین نفرات بودند که سرویس بکاپ دادند ، من توی این مدتی که شما یک سرویس نتونستید بکاپ بگیرید من بالغ بر 200 سرویس ویندوز و لینوکس نصب کردم تا شب ! نه اینترن پرسرعت دارم و نه چیز دیگه .
عزیز من برادر من
این بحث رو به آقای عباس زاده نکش
حالا یا شما خودت آقای عباس زاده هستی و یا بهمنی هستی و یا هر کی من کاری ندارم
اطلاعات من دود شد رفت هوا تا دنیا دنیا باشه مدیونی این دنیا نشد اون دنیا ببین من آدمی هستم که نمی زارم کسی حقمو به همین راحتی بخوره
حالا که از اطلاعات من خبری نیست منم به هر حال دستم ظاهرا به جایی بند نیست
ببین عزیز من اگر هم به قول خودت 1 در صد فرض رو بر این بزاریم که شما مثلا تو این انجمن دوستی داری که هواتو داره ببین گفتم 1 درصد تاپیکها که پاک نشده غیر از اینه پست من پاک شده حالا خلاف قانین بود یا هر چی و شما خوشحال بشی به دونه دونه افرادی که از تاپیکت بازدید دارن نامه خصوصی می زنم که قبل از خرید برید فلان تاپیک و فلان تاپیک رو ببنید بعد تصمیم بگیرید پس زیاد خوشحال نباش اینو بدون اگه 1000 بار بن بشم 1001 بار ای دی می سازم و این کارت رو بدون جواب نمی زارم حالا شما هی به مدیرا بگو اونا هم پست منو پاک کنن
پس زیاد خوشحال نباش که به مدیران گفتی و پست منو پاک کردن
انشاالله عقدتون خالی بشه. با این کار یه خیری هم به ما برسه حداقل امروز اینطوری بود.ببین عزیز من اگر هم به قول خودت 1 در صد فرض رو بر این بزاریم که شما مثلا تو این انجمن دوستی داری که هواتو داره ببین گفتم 1 درصد تاپیکها که پاک نشده غیر از اینه پست من پاک حالا خلاف قانین بود یا هر چی و شما خوشحال بشی به دونه دونه افرادی که از تاپیکت بازدید دارن نامه خصوصی می زنم که قبل از خرید برید فلان تاپیک و فلان تاپیک رو ببنید بعد تصمیم بگیرید گفتم اگه 1000 بار بن بشم 1001 بار ای دی می سازم و این کارت رو بدون جواب نمی زارم حالا شما هی به مدیرا بگو اونا هم پست منو پاک کنن
باور کنید باور کنید این کار هیچ لطمه ای به نوین وی پی اس وارد نمیکنه حتی یک %
پست هایی که شما توی این تاپیک دادید باید بگم تاپیک رو در صدر قرار داده و امروز فقط 4 سفارش از عصر تا الا دریافت کردم که بر عهده خود تیم نوین هستش که راه اندازی کنند.
کار شما نه تنها به ضرر نوین نبوده به نفعش هم به نظر من بوده.
من از طرف خودم از شما " تشکر" میکنم و دکمه ی تشکر رو برای شما کلیک کردم![]()
جدا شما که راست می گی
خوب چرا نگرانی و به قول خودت به مدیران گفتی پست منو پاک کنن اونم از خیلی وقت پیش کسی که خوشحال باشه این کار رو نمی کنه برادر
خدا رو شکر ما که عقده ای نیستم ولی مال مردم خور هم نیستیم
این پست تو همین تاپیک دیدنی هست...
http://www.webhostingtalk.ir/f15/25387/#post242812
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)