با سلام
امیدوارم که کیفیت و پشتیبانی و البته قیمت نظر شما دوست گرامی جلب نماید
با سلام
امیدوارم که کیفیت و پشتیبانی و البته قیمت نظر شما دوست گرامی جلب نماید
سلام.یه سرویس تهیه شد و زمان تحویلش هم سریع بود.با توجه به اینکه پلن اول رو خریداری کردم کیفیت مناسبه.فقط اینکه چند ساعته تیکت زدم واسه یه مشکل کوچیک هنوز ج ندادین.تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید.سرویسی خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز تحویل داده نشده و اصلا تحویل اتوماتیک نبود.لطف بفرمایید تحویل بدید چون بسیار زیاد به سرورم الان نیاز دارم.سپاسگزارم
من از همه دوستان به خاطر همکاری صمیمانه تشکر می کنم!
ولی دوستان مد نظر داشته داشته باشید که سرور های آمریکا تحویلشون انی نیست
همچنین سرور ها با سیستم عامل های بجز ویندوز و لینوکس تحویلشون انی نیست (مثل میکروتیک و کریو و ....)
بیشتر از 2 ساعته سرور هلند که تحویل اتوماتیکه سفارش دادم و همچنان سفارش درحال آماده سازیه و خبری از تحویل نیست...
با سلام
دوست من ، جدا از شما بابت این مورد عذرخواهی می کنم! متاسفانه هاستی که ازش استفاده می کنیم این مشکل رو داره
برای همین این مساله بعضا که تعداد سفارش بالاست پیش می اد. ممنون می شم مشخصات ورود رو بفرمایید تا براتون بررسی و سریعا نصب و تحویل داده بشه
باز هم عذرخواهی ما رو پذیرا باشید
- - - Updated - - -
منظور از مشخصات ورود ، ایمیلی هست که در وب سایت ما ثبت فرمودید هست رو در طی پیام خصوصی ارسال بفرمایید
درود
امکان ارائه سرور مجازی ایران رو ندارید ؟
ارائه راهکارهای جامع شبکه بیسیم، شبکه LAN، سرویس های مایکروسافت، دوربین های مداربسته، با تضمین اجرا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)