صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3910111213
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 128 , از مجموع 128

موضوع: × 50% تخفیف - جشنواره تابستانی × فروش (سری دوم) سرورهای مجازی آلمان (هتزنر) با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Genral X2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    164 پست

پیش فرض پاسخ : × 50% تخفیف - جشنواره تابستانی × فروش (سری دوم) سرورهای مجازی آلمان (هتزنر) با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس

آقایون عزیز تاریخ تاپیک برای یه سال بیشترع اینم بیخیال اول سوال نمیکنید آیا سرویسی ارائه میشه ؟ فلان پلان با فلان قیمت موجود دارید ؟! زمان تحویل کی هستش و .... همینطوری قیمت سال پیش رو دیدید نفس نکشیده سریع سفارش زدید ؟! و همینطور ابشاری دارید پارسخ میزنید زیرتاپیک
    بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR

-----------------------------------------------------------------------------
    Haj_Milat@

2. تعداد تشکر ها از Genral X2 به دلیل پست مفید

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

پیش فرض پاسخ : × 50% تخفیف - جشنواره تابستانی × فروش (سری دوم) سرورهای مجازی آلمان (هتزنر) با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس

نقل قول نوشته اصلی توسط Genral X2 نمایش پست ها
    آقایون عزیز تاریخ تاپیک برای یه سال بیشترع اینم بیخیال اول سوال نمیکنید آیا سرویسی ارائه میشه ؟ فلان پلان با فلان قیمت موجود دارید ؟! زمان تحویل کی هستش و .... همینطوری قیمت سال پیش رو دیدید نفس نکشیده سریع سفارش زدید ؟! و همینطور ابشاری دارید پارسخ میزنید زیرتاپیک

طبق قانون
    13-3: ایجاد کننده تاپیک فروش ملزم به پاسخ سوالات کابران در خصوص سرویس و خدمات ارائه شده با حوصله و رعایت ادب و احترام می باشد.
    و
    14-3: در تاپیک های ایجاد شده در بخش فروش ،حداقل قرار دادن مشخصات سرویس / خدمات ارائه شده به صورت کامل و مناسب ، تعرفه ها ، نحوه ی خرید ، نحوه ی ارتباط ، توضیحات مختصر و .... در پست اول الزامی می باشد.
    فروشنده وظیفه دارد که شفاف سازی لازم در مورد سرویس ها انجام دهد نه اینکه با عدم اپدیت قیمت ها و عدم پاسخ ، باعث سردرگمی کاربران شود .

با توجه به افزایش نارضایتی ، تا روشن شدن وضعیت این موارد، برای جلوگیری از ارسال هرزنامه و سوء استفاده های احتمالی ، تاپیک مسدود میشود .
    ویرایش توسط Mr.Te0 : August 13th, 2018 در ساعت 15:57
    info.mehranfar@gmail.com

4. تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid68 نمایش پست ها
    دعا کنید مثل ما پولتون رو نخورن ایشون *** تشریف دارن

نگرامن نباشید صبور باشید گمون نمیکنم اینطور باشه خیلی ها سرور گرفتن ایشون از فروش سرور درآمد کسب میکنن به خاطره 200 یا 300 تومن سابقه خودشون رو خراب نمیکنن

ولی خدایی پشتیبانی ضعیفه راضی نیستیم ازش

انشالله که رفع بشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

من دو هفتس مثلا از ایشون خرید کردم ولی هیچ خبری نیست صفحه قبلی اسکرین هم دادم
    منم سفارش دادم فعلا که خبری نیست شماره تلفن ها هم هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده تیکت هم زدم کسی پاسخ گو نیست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lxo نمایش پست ها
    منم سفارش دادم فعلا که خبری نیست شماره تلفن ها هم هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده تیکت هم زدم کسی پاسخ گو نیست

مهندس من خرید کردم جمعه صبح عصر تحویل دادن

تیکیت ها رو دیر جواب میدن و دیر سرور رو دادن نصبت به دیگران اما نگران نباشید من گرفتم الان

الانم تیکیت تغییر سیستم عامل دادم منتظر پاسخم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaziyai نمایش پست ها
    مهندس من خرید کردم جمعه صبح عصر تحویل دادن

تیکیت ها رو دیر جواب میدن و دیر سرور رو دادن نصبت به دیگران اما نگران نباشید من گرفتم الان

الانم تیکیت تغییر سیستم عامل دادم منتظر پاسخم
    چه جوریه من 5 شنبه سفارش دادم؟؟ خبری نیست اونوقت شما جمعه سفارش دادین بهتون تحویل دادن؟؟
    هنوز خبری نست تیکت هم زدم جواب ندادن تلفن ها هم کسی پاسخ گو نیست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

یوزر خودشونه فقط میان نظر میدن که سر چند نفر دیگه هم کلاه بزارن انجمن به ... رفته هیچکی نظارت نداره
    خوشبختانه تماس تلفنی جواب دادن گفتن تا دو ساعت دیگه فعال میشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    36 پست

امیدوارم راست گفته باشید ولی پول منو خورده جوابم نمیده شکایت هم کردم
    59696.png

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3910111213

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)