سلام
فقط خواستم نظری بدم و تشکر از سرویس های آبتین سرور
دو تا سرور رم دو و چهار و یک فضای هاستینگ ازشون دارم
کیفیت خوب + حوصله + پشتیبانی مناسب = آبتین سرور
ممنون و خسته نباشین
سلام
فقط خواستم نظری بدم و تشکر از سرویس های آبتین سرور
دو تا سرور رم دو و چهار و یک فضای هاستینگ ازشون دارم
کیفیت خوب + حوصله + پشتیبانی مناسب = آبتین سرور
ممنون و خسته نباشین
سلام
من یه سرور مجازی ایران نیاز دارم برای یه سایت دانلود در حال تاسیس که میخوام ازش برای ریموت دسکتاپ برای آماده کردن فایلها + فایل هاستینگ استفاده کنم و دانلود و آپلودش باید نامحدود باشه
قاعدتا سی پنل و ... لازم ندارم.
لطفا برای هاست 100 گیگ و 200 گیگ ( برای شروع 100 هم کفایت میکنه فعلا ) همینجا یا به ایمیل arianaquila[@]yahoo.com با تخفیف قیمت بدید
متشکرم
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
ما ازشون خرید کردیم و راضی هستیم پشتیانی مناسب و برخورد هم مناسب هست البته هنوز به مشکل نخوردیم ...![]()
بنده هم از ایشون یک سرور پارس انلاین دارم در حال حاضر که وضیعت عالیه پشتیبانیشونم خوبه دستشون درد نکنه
با سلام
من قصد انتقال به سرور پارس آنلاین شما رو دارم.
در حال حاضر پنل دایرکت ادمین با حدو 50 کاربر دارم و whmcs هم روی سرور مجازی فعلیم نصبه.
دو سوال
اول اینکه آیا امکان انتقال کامل با تنظیمات فعلی روی سرور جدید از طرف شما وجود داره ؟
و دوم هم اینکه در صورتی که خدایی نکرده روزی اگر نشد برای طولانی مدت با شما تماس گرفت، آیا تضمینی برای از دست نرفتن اطلاعات هست ؟ مثلا تضمینی که در نهایت بشه بک آپ ها رو از خود پارس آنلاین دریافت کرد یا خیر ؟
سلام
بله امکان خرید و انتقال وجود دارد.
بله انتقال کامل بدون کوچکترین تغییر ممکن است.
البته ما تنها به یک نفر ختم نمی شویم که روزی در دسترس نباشیم. ممکن است برای ساعاتی به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و تلفن با مشکل مواجه شویم اما همیشه برای پاسخگویی و پشتیبانی شما حاضر خواهیم بود و از این نظر مشکلی وجود نخواهد داشت.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
سرویس یک ماهه جهت تست خریداری شد.
امید آنکه ما هم مثل سایر دوستان که از تجربیات موفق خود با شما گفته بودند همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
در مرحله اول با توجه به اینکه روز عید و تعطیل سرویس خریداری شده است ولی پاسخگویی خوب بود.
برای یکی از مشتریام که صرفا از پارس آنلاین سرویس میخاستن از این همکار خوبمون خرید کرم، واقعا از همکارایی هستن که همیشه مشتری مداری سرلوحه پیشرفتشونه، پشتیبانی و پاسخ دهی همیشه با سرعت و با اخلاق حرفه ای هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)