شما برای ایمیل انبوه هم سرور میدید به ما ؟
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
هنوز این افر موجوده؟کد PHP:نقره ای ویژه
سی پی یو:2هسته-
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
ماهیانه 22 هزار تومان
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
با سلام فعلا به دلیل تکمیل ظرفیت تمامی سرورها سفارشات بسته شده است
سرویس مورد نظر با هزینه 25 هزار تومان طی چند روز اینده بر روی سرور ششم با 2 سی پی یو فیزیکی هگزا کور و پورت 10 گیگ قابل تقدیم خواهد بود
ارادتمند
چند روز دیگه اماده میشه؟بصرفه هست صبر کنم
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
نمیدونم چرا اینطوری شده.
از هرکی تعریف میشه 1.5 تا 2 ماه بعدش قاطی میکنه
عملا 40 ساعته که وی پی اس ها خارج از دسترسن
یکی از وی پی اس هام که رم 4 بود ، الان رمش 1 شده
وی پی اس 5 دقیقه کار میکنه نیم ساعت داونه
تو 2 روز 10-20 بار ارتقا سخت افزاری داشتند
خیلی جالبه=d>
جناب لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنید
سرور چهارم در 3 روز گذشته چند بار ریستارت شده که جمعا در 3 روز گذشته 40 دقیقه بیشتر داون نبوده شما طور 40 ساعت حساب کردید؟اپتایم هم تا 3 روز قبل 100% بوده.برای سرور مشکلاتی بوجود اومده بود که حل شد.تمامی قطعی ها هم با اطلاع قبلی بود.
3 سرور قبلی هم بدون مشکل با اپتایم 100% در 3 ماه گذشته در حال فعالیت هستند
بعضی از مشکلات احتناب ناپذیره که فقط با پیگیری ما و صبر کاربران حل میشود.متاسفانه بعضی از کاربران یک برخوردهایی میکنند که از ارائه سرویس بهشون پشیمون میشیم
بنده همینجا از این کاربران و سایر مشتریان خواهش میکتم که اگر از سرویس ها یا پشتیبانی یا هر موردی دیگه ای ناراضی هستید لطفا سرویس خودتون رو تمدید نکنید
یک مقدار انصاف داشته باشید....
ویرایش توسط persianmagic : December 16th, 2013 در ساعت 17:32
در مورد جمله آخر : آدم کلی زحمت میکشه رو وی پی اس و ... نمیشه که هی هی آی پی عوض کرد(خودتون ادعا میکنین که خوبین (منم راضی بودم الان 3 روزه که عملا غیر قابل استفاده شده،به دلیل قطعی های مکرر))
توی 19 روز 4 بار آپگرید شده سرور!!! مدرک : عکس
چطور میشه که رم 4 گیگ یه دفعه بعد از دقیقا 24 ساعت خاموشی رمش 1 گیگ بشه و بعد از کلی دلیل غیر منطقی دوباره رم 4گیگ بشه؟نه ، شما جای من آخه این چه کاریه؟خودت باشی چیکار میکنی؟ خداییش جوابی بده که دلت میگه نه منافعت!!!
مدرک : (2تا عکس ، از پایین با بالا بخونین ) عکس1 عکس2
من بازم میگم راضی بودم ، اما تا 3 روز پیش ، و راضی خواهم بود اما وقتی که قطعی نباشه و به هیچ وجه قصد ندارم تو کار شما اختلالی به وجود بیارم
آدم خوبی هستین و تا به حال هیچ بی احترامی از شما دیده نشده ، پشتیبانی خوب بوده ، زود جواب میدین ولی .....
کجای این بی انصافیه؟![]()
ویرایش توسط iamjj : December 16th, 2013 در ساعت 23:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)