سلام
خدمت کاربران وب هاستینگ تالک عزیز! و همکاران گرامی
بنده شخصا با این اکانت همکارم جناب بروهمند اومدم که شفاف سازی بشه !
توضیحات مختصر می باشد!
ایشون از همکار فروش بنده سوالاتی پرسیدند که همکار بنده کاملا واضح برای ایشون کلیه سوالات پاسخ دادند
ایشون از همکار بنده خواستن که سرویس زودتر بدن ! همکار بنده طبق گفته دیتاسنتر جهت دریافت ای پی 1ساعت تا .. الام کردن باشه سعی میکنند امشب یا فردا صبح تحویل بدهند
و کاربر محترم اقدام به خرید میکنند و پاسخ ایمیل از دیتاسنتر ایشون می ببینند که برای ای پی کمی باید به خاطر مشکلات صبر کنند و بلافاصله به ایشون توضیح یدهند که ممکنه برای دریافت سرویس صبح تحویل بگیرید
و کاربر با این که همکار بنده به ایشون قول اخر وقت یا فردا صبح دادند ! اعلام میکنند که دروغ می گویند کلیه این پروسه مکاتبه کمتر از 8 دقیقه بود که ایشون صحبت کردند و خردی کردن و شروع کردن با همکار بنده بحث کردن
دقیقا تایم 8 دقیقه درخواست کنسل کردند!
همکار بنده که دیدن ایشون واقعا ( ببخشید از کلمه گیر استفاده میکنم ) گیر دادن و اصلا در مورد سیستم شاپرک و امور مالی و پرداخت قانع نمی شوندبه کاربر گفتن لطفا درخواست کنسل بفرستید
مطمئنن خاطره تلخی خواهیم داشت اگر باا هم دیگه همکاری داشته باشیم! کماکان چند روز دیگه شما در همین جا باز مشکلاتی دیگر پیش می اوردید
دقت کنید ثبت سفارش در 8 دقیقه و درخواست بازگشت وجه!!!! به صورت فوری.!!
قوانین سایت اریاسنتر کاری نداشته باش دوست من! اگر به قوانین سایت بود که پول شما رو نباید میدادیم
بنده به شما میگم مشخصات خودتون ارسال کنید که برای مراحل که پیش اوردید کمکتون کنم و وجه کامل عودت بدم ! شما به حرف بنده گوش ندادید و باز اومدید در این تاپیک دو بار شرکت کردید.... و از اریاسنتر انتقاد کردید و تهمت زدید!
همکار فروش بنده به شما توهین کردند ( که اخر صحبت ایشون تافانه شما نگذاشتید ) در صورت لازم کلیهمکاتبه ها خدمت دوستان وب هاستینگ ارائه میشه و اگر همکار بنده به شما حرف بدی زدند بنده عذر خواهی میکنم و شما می بایست به بنده تیکت زدید و ..
الان مشکل شما مکاتبه با بخش فروش بوده؟ توهین ایشون هر چند چیزی خاصی نبوده و بنده نه بزرگ میکنم چیزی نه کوچیک ولی ایشون بخاطر توضیحات که به شما دادند و پس از 8 دقیقه شما 20 تا 30 دقیقه با ایشون بحث کردید و کاملا محترمانه به شما پاسخ دادند و گفتن جای بحث نیست شما باز بحث شروع میکردید ! ایشون از کنترل خارج شدند و چند کلمه ( بفرماید تو کوچه بازی کنید یا فیلم ببینید ) به شما گفتند که شخصا میدونم برای یک سایت بخش فروش نباید اینطور باشه ولی هم ایوشن عذر خواهی کردن هم در اخر حرفشون به شما گفتند که ببخشید و... که شما به اونها اکتفا نکردید! ایا شما قصدتون اذیت کردن بود خدایی نکرده و تا اینجور شد بهنانه توهین و... گرفتید؟
شما چه سرویس گرفتید که پشتیبانی رو ضعیف جلوه میدید ؟ از ما سرویس داشتید؟ سرویس دریافت کردید؟ ( این صحبت شما رو اصلا قبول ندارم و بخش پشتیبانی کاملا فعال هست در 24/7 )
ما enamad نداشتیم و ...شما به چه اساس خرید کردید؟ قبل از خرید یادتون نبود؟ 6 سال تجربه کاری بنده و اعتماد کاربران به ما با enamad و.. مشخص نمیشه کماکان خیلی از دوستان enamad و.. داشتند و کلاهبرداری کردن و پستش همچنان اپدیت میشه ....
بنده قوانین سایت خودم نادیده گرفتم تا بتونم کمکی کرده باشم به شما و هزنیه اتون عودت بدم کامل ! ولی شما با تندگویی و تندخویی و زودرنجیتان عمل ناشایسته ای انجام دادید
و پیشنهاد میکنمدر ارامش همیشه صحبت هایتان را به زبان بیاورید و افکارتون بسازید ! زیر جر مشکل و در اخر پشیمانی هیچ چیز نداره ( این حرف بنده ربطی به سرور و کاربر و مدیر و.. نداره برادرانه خدمتتون عرض شد )
گفتید که دلیل جذب مشتری هست؟ بیش از 90% کاربران ما در وب هاستینگ حتی عضو نیستن ! و نیازی به تبلیغات نداریم و تا به حال 1ریال هزنیه تبلیغات نکردیم به حز ارسال پیامک ها و ایمیل ها که فقط برای کاربران اریاسنتر که ثبت نام کردند ارسال می شد. اگر ما واقعا خوب باشیم اوازه اون خودش تبلیغات هست ( این سیاست کاری ما هست ) کماکان دوستانی بودن که تبلیغات کردن و حتی کاربران ما کنسل کردن و رفتن گرفتند و ...... باز هم برگشتند و همچنان در خدمتشان هستیم و خواهیم بود. ما مشکلات زیاد داریم ولی اینجوری که شما اعلام کردید نیاز به دفاع بود که در تاپیک خودمان انتقاد نابه جا کردید...!
شما در وب هاتینگ تالک پست میزنید از در بخش فروش از ا شکایت میکنید با چیزی که شما در اشتباه هستید و مشکل ساختید؟
ما چیکار باید کنیم کاربر محترم؟ شما رو ببوسیم بگیم دست شما درد نکنه مری که 1000 نفر اومدن خوندن و رفتن و از جریان شما با خبر نیستند..... که 8 دقیقه سرویس خریداری کردید و درخواست عودت وجه فوری یکنید اونم با بخش فروش و پولی که هنوز به حساب نیومده....!
چرا گره ای که با دست باز میشه با دندون باز میکنید ! چرا با عصبانیت و تند خویی اقدام به عمل های ....
چرا عجله؟ چرا توهین؟ چرا دروغگویی ؟ چرا بدنام کردن شخص یا شرکت بخاطر مشکلات شخصی ؟
بنده از شما خواستم جهت روشن شدن موضوع از ما شکایت کنید که موضوع سریعا حل شود ( این پیشنهاد مشکل داره دوستان؟ ) وقتی ایشون با این عصبانیت و این تندی برخورد میکنند
بنده چطور ایشون قانع کنم ؟ حاضر به انجام 4تا بند نشدن تا هزینه ایشون بک بگیرند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام بشه و بنده هم به کارهای خودم می رسیدم و ذهنم در گیر این موضوع نمی شد .
الان شما هزینه ای که پرداخت کردید میخواهید یا مشکل دارید با اریاسنتر؟
مشکل دارید شکایت کنید و...
هزنیه اتان میخواهید با بندهای ما کنار بییاد و بنده برادرانه برای شما این موضوع حل میکردم
قوانین سایت اضاف نشده اصلاح شد و توضیح بیشتری داده شد
شما با کدام قسمت سایت ما مشکل دارید؟ چرا ثبت نام کردید اگر مشکل داشتید و چرا خریداری کردید؟؟؟
نمیخوام برگردونم این موضوع ولی می تونستید خیلی خوب حل بشه ولی با این مشکلات که پیش اوردید و پست که 1000 کاربر دیدن و تبلیغات منفی و بازخورد بدی که دوستان از سایت ما خواهند داشت
شخصا گفتم از ما شکایت کنید تا شخص دیگری و ارگان دیگری تکلیف ما با شما و شما با ما رو عادلانه روشن کنه!
این کجاش مشکل داشت؟
شما قوانین سایت قبول ندارید
بنده که میخواستم کمکتون کنم هم با تندی جواب دادید
به شما گفتم شکایت کنید و وضعیت روشن بشه و جای دیگه تصمیم بگیره
کجای این حرف ها مشکل بود که شما برچسب کلاهبرداری به ما می زنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حضرت امام علی (ع) فرمودند:
و خدمت شما بر همه حاکمان به یاری برده به ارباب می ماند که تا هست، از او فرمان می برد و چون پشت می کند، دست از کار می کشد و بدگویی می آغازد.
اینجا کسی ارباب نیست ولی منظور این هست تا وقتی که محتاجی و نیاز شما اوک هست مشکلی ندارید و.. ولی وقتی به مشکل میخورید مرده خواری میکنید و این بزرگترین گناه در اسلام هست
این هم با شما هم بقیه دوستان که ننگ کلاهبرداری به همکاران میزنن واسه یک ساعت تاخیر پاسخ گویی تیکت یا... !
بنده و همکارانمم در صورت که مشکل داشتیم کاربرهای 6 ساله و شرکت های با قرارداد های ثبتی جهت میزبانی و پشتیبانی نداشتیم.! به قول مدیر فروش جناب بروهمند ما مشکل داریم و خوشحالم میشیم با ادبیات درست و به شکلل ساختاری و راه سازندگی اعلام بشه تا بتونیم بهترین باشیم برای کسایی که میخوان بهترین باشند!
کماکان که بنده و همکارانم هر چیزی داریم از کاربران محترم هست و 6 سال تجربه ممنون شما عزیزان هستیم که با اموزشهای فراوانی که می گذاشتید قدمی در علم دانش عضو های این انحمن پیش می بردید و اموزش یک نوع ذکات هست که با این اطلاعات تا جای ممکن دریغ نکردیم از کاربرانی که تیکت ارسال میکردند!!!
شما گفتید حسابتان بسته شد و... ؟
شما که هنوز دارید تیکت ارسال میکنید؟؟؟؟؟؟
خودتان مستند ارسال کردید و پس از اون زمان ببینید که ایشون باز هم تیکت ارسال کردند ( حساب چی بسته شد؟ )

همیشه پاینده باشید!
مدیریت آریاسنتر