-
October 2nd, 2013, 00:31
مدیر کل
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چه قدر پیش رفت البته ای کاش به جرف همه دوستان رسیدگی بشود
آقا وجید گل و سایر مدیران عزیز بنده چند تا سوال دارم :
1- آقا وجید چقدر به گفته خودتان که میگین توی بخش انتقاد با مدرک صجبت بکنید تایید میشه ایمان دارید؟ میخواهید این بار برایتان یک 40 صفحه مدارک بدهم از یک بنده خدایی با اکانت من بگذارید ببینید آیا هیچ وقت تایید میشه؟ برای اینکه از اوضاع انجمن در این مورد مطلع باشید میگم به نظرتان آیا تایید میشه؟ بر فرض مثال بعد از یک سال تایید شد شاکی مینویسه تایید نمیشه متشاکی مینویسه تایید نمیشه فایده اش چیه؟ میشه این مورد را خودتان برای بنده که به قول شما از client side نگاه میکنم روشن بکنید؟حد اقل یک کاری بکنید کاربرانی که ثابت شده اند و واقعا مدارک مجکمی دارند بتونند آزادانه فقط ایشون و متشاکی خیلی راحت بدون تایید اضافه بشه یا تایید بکنند واقعا خیلی بده تایید نشه بنده خدا شاهده در ارتباطبا سرویس دهی بننده اگر کسی موردی داشته تاپیک در بخش مربوطه بزنه تایید بکنید چرا نباید تایید بکنید
2-اینکه میگین سلیقه ای نیست و اجهاف نمیشه و گزارش بدهید
ایمیل های بنده را لطفا چک بکنید ببینید چند بار ایمیل زده ایم این 2 تاپیکم در جای اشتباهه این ها چرا پاک نشده البته به ضرر ما نیست ها همش آخرش بر وفقق مراد ما بوده که میتوانید مشاهده بکنید صفحات پایانیش را اما واقعا اینکه جواب نمیدهید خیلی بده حد اقبل این ارزش را بذارید و جواب بدهید بنده به تمام مدیران همزمان ایمیل مشکلات را میدهم و بیش از 1 ساله بنده پاسخی دریافت نکرده ام از هیچ یک از مدیران این 2 تاپیک را ببینید و ایمیل های بنده را هم ببینید :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89539/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/72685/
3- چطور میفرمایید تا ثابت نشه مولتی است بن نمیشه؟ پس چرا اکانت یکی از کارمندان ما که مدیریت پشتیبانی لایه سوم هستند مهندس حیدری با کاربر irdelta اگر اشتباه نکنم را بدون دلیل بن کردید؟ بنده گفتم بهشون اگر نیاز است برایتان اسکن مدارک خودم و ایشان را بدون هیچ ابایی بهتون بدهیم اما تنها جواب این هست که ما تشخیص دادیم که مولتی است و حرفی نیست به این میگن دیکتاتوری نه چیز دیگری (بنده خودم اولین اکانتم majidisaloo بود که بن شد 2 سال پیش و بعد ها با موافقت یکی از مدیران گفتند در صوریای که مولتی بشیم از این به بعد بن میشیم کلا که ما هم احترام گذاشتیم به گفتشون اون اکانت هم فکر کنم حد اقل 600 تا پست مفید داشت که واقعا نمیدونم چی بگم)
4-چرا قوانین برای کاربران هست و برای مدیران نیست؟
نمونه : بنده با توجه به اینکه اکانت majidisaloo را هم داشتم گفتم این را یکش را پاک بکنید گفتند نمیشه اما چند وقت بعد یکی از مدیران اسمش را عوض کرد(جسارت به مدیر مربوطه نمیکنم اما خوب الان که تاپیک باز شده نیاز میدونم بگم این موارد را عذر خواهی میکنم)
واقعا شما به این چی میگین؟اینم از client side است؟
انجمن آنقدر ها هم بزرگنیست من هر روز تمام تاپیک ها را میخونم تا جایی که دیگر تاپیکی خوانده نشده نمیمونه و میگه تاپیکی برای مشاهده نیست پس منی که یک نفرم این همه تاپیک میخونم در کنار کارم مدیران با این تعداد کمی عجیب است نخوانند
در کل این مدت من خیلی چیز هایی دیدم که واقعا مدیران حتی مواردی که به مدیران مربوطه را هم انجام نمدهند که این موارد موجب دل زده شدن میشه
ممنون و سپاس
مجید عیسی لو
در مورد شماره 1 - منظور شما را در مورد ایمان متوجه نشدم ، من قاضی نیستم و نه علمی در این فیلد دارم ولی اینجا هم میگم در حد و توان خودم اگر درک کنم که شخص باید این تاپیک را در انجمن منتشر کنه حتما تاپیک را تایید میکنم .
در مورد شماره 2 - من تاپیک هایی که قرار دادید را برای اولین باز مشاهده میکنم ، طبق روال مدیریت اینگونه تاپیکها باید حذف بشند و شما باید در صورت پاک نشدن به مدیران اطلاع بدید اگر برسی نشد یا جوابی قانعی برای شما ارسال نشده اونموقع باید برای من ایمیل بزنید .
در مورد شماره 3 - تمامی کاربرانی که به دلیل مولتی یوزر بسته شدند با توجه به ایپی و حتی در بعضی مواقع از یک سیستم استفاده کرده بودند ، اگر غیر از این بوده برای من با مدارکی که اثبات کنه مولتی نبودند ایمیل کنند من رسیدگی میکنم .
در مورد شماره 4 - نحوه برخورد با مدیران با کاربران فرق میکند ،
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
October 2nd, 2013 00:31
# ADS
-
October 2nd, 2013, 00:36
-
-
October 2nd, 2013, 00:40
عضو دائم
مظنورم دقیقا برعکس بود
s.w.a.t = مصطفی تاج الدینی
almahost= حامد آرایش
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
October 2nd, 2013, 00:41
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
وحید عزیز کاشکی هر چند وقت یک بار تاپیک بگذاری و با کاربرات بشینی همینجوری مثل امروز صحبت کنی به نظرم واقعا خوبه یا کاربرا قانع میشن یا شما و دقیقا کاربرای انجمن خودت هستند و این نشون میده به کاربرا اهمیت میدی مثل همیشه که تا امروز دادی
یک چیزی که بارها پیشنهاد شده اما مدیری ندیدم درست جواب بده.
سایت پارس تولز انجمنش سیستم تاییدی داره که مدارک جمع میکنه خب گفتی که نمیشه و دردسر حقوقی و .. پیش میاد (چرا پارس تولز هم که کاربراش زیاد هستند به نظرت پیش نمیاد ؟)
مورد جدی تر که نیاز به جواب داره خب وقتی تشکرات حذف شدند سیستم امتیازی راه انداختید یه مدت چرا حذفش کردید باز ؟
یک چیزی بگذار که نیاز به امتیاز یا تایید و ... داشته باشه آخه 100 پست دادن که از موچه گرفته تا کله پاچش میتونن 100 پست بزنن

این باعث میشه تا کاربر 100 تا پست مفید یا بیشتر 100 تا پست اسپمش رو بده وقتی میره تو پست ها با اوضاع انجمن آشنا بشه و بفهمه تقریبا کی به کیه همین.
البته استارتر عزیز زمانی که تذکر دادید بنده دیگه صحبت خارج تاپیک نکردم اما تاپیک خودش به اینجا رسید و ظاهرا وحید به تاپیک شما توجهش زیاده گفتم بگم پست منم بخونه
یا حق
با تشکر از شما ، امیدوارم بتونم این کار رو انجام بدم .
متاسفانه امکان جمع آوری برای مدارک نیست ،
سیستم امتیازی متاسفانه بعد از چند روز با باند بازی روبرو شد برای همین کاملا مشخص بود از قبل که این سیستم در این فروم جوابگو نیست .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-

نوشته اصلی توسط
Vahid
در مورد شماره 1 - منظور شما را در مورد ایمان متوجه نشدم ، من قاضی نیستم و نه علمی در این فیلد دارم ولی اینجا هم میگم در حد و توان خودم اگر درک کنم که شخص باید این تاپیک را در انجمن منتشر کنه حتما تاپیک را تایید میکنم .
در مورد شماره 2 - من تاپیک هایی که قرار دادید را برای اولین باز مشاهده میکنم ، طبق روال مدیریت اینگونه تاپیکها باید حذف بشند و شما باید در صورت پاک نشدن به مدیران اطلاع بدید اگر برسی نشد یا جوابی قانعی برای شما ارسال نشده اونموقع باید برای من ایمیل بزنید .
در مورد شماره 3 - تمامی کاربرانی که به دلیل مولتی یوزر بسته شدند با توجه به ایپی و حتی در بعضی مواقع از یک سیستم استفاده کرده بودند ، اگر غیر از این بوده برای من با مدارکی که اثبات کنه مولتی نبودند ایمیل کنند من رسیدگی میکنم .
ببخشید در مورد 3 که فرمودید از یک ای پی . در بیشتر شرکت ها سیستم ها از یک اشتراک استفاده می کنند و قاعدتا دارای ای پی یکسانی هستند و این مورد برای من پیش امده. بهتره یوزر هایی بن کنید که هم به عنوان مولتی یوزر و هم به عنوان متخلف اعلام شده اند. نه چند همکار که در یک محل فعالیت می کنند.
-
-

نوشته اصلی توسط
shingo1
اصولا نباید مدیر ارشد یک سایت فروش خودش در سایت فروشی انجام بده جناب
چون نتیجه همانی خواهد شد که به عنوان یک همکار رقیب بر سر ما دارند میارند
پاسخ تون رو در پست قبلی من گرفتید... مجددا مطالعه بفرمایید...
-
-
October 2nd, 2013, 00:53

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
پاسخ تون رو در پست قبلی من گرفتید... مجددا مطالعه بفرمایید...
سوء استاده ایشون از اکانت مدیرتشون برای همکاری که سرور ایران یا المان میفروشه نخواهد بود جناب .دلیلی هم نداره
بلکه لطفشون تنها شامل حال ما به عنوان پارتنر دیگه رداستیشن خواهد شد که با کوچکرین علت یک ماه تمام بنده رو بن کنند و چون شکایت رو از طرف انجمن پیگری کردم یک هفته دیگه هم به زمان بن اضافه کنند و احتمال بسیار قوی با توجه به محبت بسیاری که در حق ما دارند بعد از مشاهده این پست ها یوزر اصلی رو به طور دائم بن کنند
-
-
October 2nd, 2013, 01:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Vahid
مورد اول را بنده به شما مدارک بدهم و متن تایید بکنید با اکانت ما وارد بشوید و بگذارید پست را خودتان تایید نکنید ببینید مدیران دیگر کی تایید میکنند این فکر میکنم برای اینکه یک بر آورد خوب از انجمن داشته باشید خوب است
2-چند بار ایمیل ؟
این 13 روز پیش به 90 درصد ایمیل هایی که دارید :

همچنین از بخش ارتباط با ما هم باهاتون در تماس بودم اما جواب داده نشد
آقای سیروس من هیچ وقت بدون قدم از جانب خودم قدم از جانب شما نیستم و نخواهم بود
3-چی میخواهید؟ نیاز هست مدارک ایشان را برایتان ایمیل بکنم؟کپی شناسنامه + کارت ملی کافی است؟
این مورد آی پی شما نباید به این شکل نگاه بکنید اینجور نگاه بکنید که توی یک شرکت معمولا رنج ها و بک بون ها یکی است و این اصلا راهی برای قضاوت نیست
4- خوب دیگر به این میگن دیکتاتوری اگر قوانین هست برای همه باید باشه نه اینکه فقط کاربران! یک مدیر زمانی مدیر است که خودش الگو باشه هیچ مدیری نمیتونه با زیر پا گذاشتن قوانین به کاربران دیگر قوانین را تدریس بکند یکی از ضعف های انجمن دقیقا همین است و از 11 صفحه پیش تا الآن دارند دوستان همین را میگند و لی نمیتوانستند مثال بزنند که بنده یک مثال کوچک برایتان زدم
واسه من تغییر اصلا مهم نیست دیگه برام اما چیزی که مهم است اینه برای من یا سایر کاربران قوانینی که توسط مدیران رعایت نمیشه نباید انتظار داشته باشید توسط کاربران رعایت بشود
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 01:10
عضو دائم
واقعا امروز انجمن خیلی برایم جذابتر شد چون دیدم مدیر داره که داره دل میسوزونه
خیلی خوبه سالی یک بار هم که شده چنین تاپیکی زده بشه
ممنون اقا وجید و استارتر عزیز
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 01:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
4- خوب دیگر به این میگن دیکتاتوری اگر قوانین هست برای همه باید باشه نه اینکه فقط کاربران! یک مدیر زمانی مدیر است که خودش الگو باشه هیچ مدیری نمیتونه با زیر پا گذاشتن قوانین به کاربران دیگر قوانین را تدریس بکند یکی از ضعف های انجمن دقیقا همین است و از 11 صفحه پیش تا الآن دارند دوستان همین را میگند و لی نمیتوانستند مثال بزنند که بنده یک مثال کوچک برایتان زدم
واسه من تغییر اصلا مهم نیست دیگه برام اما چیزی که مهم است اینه برای من یا سایر کاربران قوانینی که توسط مدیران رعایت نمیشه نباید انتظار داشته باشید توسط کاربران رعایت بشود
با سپاس
عیسی لو
با سلام
با مورد اخری حرفتون کاملا موافقم هستم و متاسفانه انجمن رو مدیران به هر صورت که دلشون بخواد میگردونن و هیچ نظارتی هم بر کارشون نیست و هیچوقت هم جوابگو نیستن و به شخصه بعد از چند سال فعالیت در این انجمن این اولین بار هستم که مدیری در حال جوابگویی هستش که اونم مدیر اصلی انجمن هستش
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید