فیمت تمدید برای ماه بعد؟؟؟
فیمت تمدید برای ماه بعد؟؟؟
سلام
من الان 45 دقیقه هست دارم تاپیک رو میخونم! چقد انتقاد
آقا من دفعه قبل حدود 2 ماه پیش اومدم تو این انجمن یه VPS بخرم (برای اولین بار) ، یه تاپیک هم زدم از یه بنده خدایی خریدم که قرار بود 30 دقیقه ای تحویل بده ولی 1 روز بعد پیغام دادن که سرورشون پر هست و پول رو برگشت دادن!!
از یه نفر دیگه خریدم که ایشون هم بعد از 2 ساعت گفتن نمی تونن سرویس بدن!! و پول رو برگشت دادن درست نیست اسم شخصی برده بشه برای همین بنده هم اسمی از کسی نمی برم
جناب kingserver گرامی ، بنده برای اولین بار میخام VPS بگیریم تا یه حدی آشنایی دارم ولی تمام چیزی که من میخام رو براتون میگم اگر خدا وکیلی سرویس مناسبی داشتید بفرمائید واقعا دفعه ی قبل کلی اعصاب خوردی داشتم
1- من آپلودر هستم ، شاید روزی حدود 3-4 گیگ فایل دانلود و آپلود کنم تو چند تا سایت شرینگ
2- کامپیوترم زیاد بالا نیست (رم 1 گیگ و CPU 2.4 ) آیا این مشکلی در کار با VPS ایجاد نمی کنه؟
3- چون اولین بار هست VPS میخام بخرم چون بیشتر جنبه آموزشی داره برام پس هزینه زیادی نمی کنم ولی طوری باشه که بتونم حداقل کارم رو باهاش انجام بدم
ممنون میشم کمک کنید بتونم VPS بخرم تو این انجمن
اگر نرخ دلار همین مقدار باشه نرخ ها تغییر نخواهد کرد اگر نرخ دلار بالا تر بیاد شاید ۲-۳ هزارتومان به هزینه سرویس اظافه میشه که این افزایش با گرفتن نظرات تمامی کاربران انجام خواهد شدفیمت تمدید برای ماه بعد؟؟؟
موفق باشید
سلام علیکمسلام
من الان 45 دقیقه هست دارم تاپیک رو میخونم! چقد انتقاد
آقا من دفعه قبل حدود 2 ماه پیش اومدم تو این انجمن یه VPS بخرم (برای اولین بار) ، یه تاپیک هم زدم از یه بنده خدایی خریدم که قرار بود 30 دقیقه ای تحویل بده ولی 1 روز بعد پیغام دادن که سرورشون پر هست و پول رو برگشت دادن!!
از یه نفر دیگه خریدم که ایشون هم بعد از 2 ساعت گفتن نمی تونن سرویس بدن!! و پول رو برگشت دادن درست نیست اسم شخصی برده بشه برای همین بنده هم اسمی از کسی نمی برم
جناب kingserver گرامی ، بنده برای اولین بار میخام VPS بگیریم تا یه حدی آشنایی دارم ولی تمام چیزی که من میخام رو براتون میگم اگر خدا وکیلی سرویس مناسبی داشتید بفرمائید واقعا دفعه ی قبل کلی اعصاب خوردی داشتم
1- من آپلودر هستم ، شاید روزی حدود 3-4 گیگ فایل دانلود و آپلود کنم تو چند تا سایت شرینگ
2- کامپیوترم زیاد بالا نیست (رم 1 گیگ و CPU 2.4 ) آیا این مشکلی در کار با VPS ایجاد نمی کنه؟
3- چون اولین بار هست VPS میخام بخرم چون بیشتر جنبه آموزشی داره برام پس هزینه زیادی نمی کنم ولی طوری باشه که بتونم حداقل کارم رو باهاش انجام بدم
ممنون میشم کمک کنید بتونم VPS بخرم تو این انجمن
خوب هستین ؟
خوب یک سال قبل مشکلات داشتیم و مشکلات را نتونستیم در اون موقعیت زمانی به دلایل که داره و نمیشه بیان کرد حل کنیم و در سطح رضایت کاربر رو جلب کردیم
بعد از فعالیت هایی که داشتیم تصمیم گرفتم فروش ویزه ای رو با قیمت مناسب در این وضعیت شروع کنم
سرور هایی که داریم کیفیت مناسبی دارند و منابع به صورت اشتراکی بین تمامی کاربران میباشد
سرویس که میدیم نیاز فعلیتون رو برطرف می کنه مصرفتون بیشتر بشه باید منابع اصلی رو تهیه کنید
برای استارت و جنبه اموزشی بودن این سرویس بسیار مناسب هست هم از لحاط قیمت و هم از لحاظ کیفیت
در خدمتتون هستم
یه سرور مجازی از ایشون خریداری شد
برای من پولش زیاد مهم نبود ، ایشون ساعت 2 نصف شب با این که سوالهای من پیش پا افتاده بود و شاید هر کس دیگه ای بود میخندید یا جواب نمیداد خیلی محترمانه و با اخلاق خوب و صبورانه جواب دادن
و در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن
کاری با دوستانی که انتقاد می کنن ندارم و تو بحث تخصصی هم وارد نمیشم ولی همین برخورد و سرعت عمل ایشون برای من 1000000 ارزش داشت
سلام علیکمیه سرور مجازی از ایشون خریداری شد
برای من پولش زیاد مهم نبود ، ایشون ساعت 2 نصف شب با این که سوالهای من پیش پا افتاده بود و شاید هر کس دیگه ای بود میخندید یا جواب نمیداد خیلی محترمانه و با اخلاق خوب و صبورانه جواب دادن
و در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن
کاری با دوستانی که انتقاد می کنن ندارم و تو بحث تخصصی هم وارد نمیشم ولی همین برخورد و سرعت عمل ایشون برای من 1000000 ارزش داشت
من هر موقع از شبانه روز دسترسی به اینترنت داشته باشم سعی می کنم در اسرع وقت به مشکلات که ناخود اگاه برای سرویس کاربر بوجود امده رسیدیگی کنم یا بلعکس سرویس را تحویل بدم یا راهنمایی کنم
و هیچ تقاوتی بین کاربران نمیزارم و هر چه در توانم باشه به یک اندازه به تمامی کاربرانم کمک خواهم کرد
انشالاه سرویس ما نیاز های شما را بر طرف کند
ساعت ۳ صبح روز یکشنبه هست و تمامی سرویس های کاربران تحویل داده شد
باتشکر
http://www.webhostingtalk.ir/f56/74867/
داره گندش در می اد مثل اینکه
جالب اینه در دو پست قبل خودش تعریف کرده بود از اخلاق اقای کینگ سرور ولی الان تاپیک زده اوضاع خرابه!!!
اگر دیگه مگه اون خدا بیامرز سرور چقد گنجایش داره والا
ویرایش توسط k1ll3revil : March 17th, 2013 در ساعت 18:06
دوست گرامی من از اخلاق ایشون تعریف کردم نه از سرویس دهی شون ، دیشب ساعت 2 ایشون یه VPS به بنده فروختن و اکثر شرکت های ارائه دهنده ADSL در ایران شبها رایگان هستن به همین خاطر سرعت نت به شدت میاد پایین ، برای همین بنده دیشب نتونستم vps رو تست کنم فقط یک بار وارد شدم و چون اولین بار بود vps گرفتم و تجربه ای نداشتم گفتم شاید به خاطر سرعت پایین اینترنت هست که اینطوری کند عمل می کنه ، ولی امروز که تست کردم دیدم خیلی کند هست و عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد!
به خودشون گفتم که یه بار ریست کردن ولی .... هنوز هم هیچ کاری نمیشه انجام داد ، من میخاستم برای ماه اول یه سری چیزا رو تست کنم و یاد بگیرم ولی با این VPS نمیشه ،
الان هم میگم ایشون اخلاقش خوب بود نه سرویس دهی شون
همون اول باید میرفتم فروم wj از خارجی های با سایقه می خریدم با دلار ، گرون میشد ولی حداقل وجدان کاری داشتن
عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن
ویرایش توسط reza_mt1364 : March 17th, 2013 در ساعت 22:06
سلام، من از وی پی اس ايشون خريد کردم، سرعتش که فعلاً خوب هست ، اگر تايم اوت و ريست نخورد بی نقص هست
پشتيبانی ايشون هم آنلاين بود و سريعاً کارم رو راه انداخت ، هل من ناصر ينصرنی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)