بالاخره خودم خارج از این فروم یه هاست تهیه کردم و هیچ مشکلی هم نداره
با توجه به این فروم و هاست هایی که گرفتم و دوستانی که فقط ادعا داشتند که می تونند سایت بنده رو ویرایش و علی الخصوص یه عده که مدعی بودند که می تونند اون رو اپتیمایز کنند که اصلا نمی تونستند این کار رو بکنند و ملاحظه می کنید این تاپیک چقدر جلو رفته و کاری جزء ساسپند کردن و یا گرفتن هزینه زیاد نداشتند
هزینه زیاد هم نشونده این بود که اصلا اونها نمی تونند مشکل این سایت رو رفع کنند و باز هم سایت به سرور فشار می آورد و ناچار بودند ساسپند کنند
حال مشکل چی بود احتمال زیاد که خودم حدس می زنم و با کارهایی که انجام دادم سایت به خوبی داره کار می کنه
کل افزونه ها و تیبل های اضافی دیتابس رو حذف کردم
افزونه هایی که استاندارد ورد پرس هست و روی سایت های دیگه خودم نصب هست و هیچ مشکلی نداره تک تک فعال کردم
به نظر خودم مشکل از افزونه Delete Duplicate Post بود که می خواست بین 39000 مطلب بگرده و ببینه افزونه های تکراری کدوم ها هستند و به احتمال قوی همین جستجو در دیتابیس باعث میشه که فشاز زیادی ایجاد بشه و در ساعاتی فشار غیر قابل تحمل باشه
ولی با حذف اون و نصب یک پلاگین که به صورت دستی می تونم هر زمان که خواستم بگرده و پست های تکراری رو پیدا و حذف کنه و فعلا مشکلی هم نداره
هزینه هاستی که تهیه کردم برای یک ماه 8000 تومن هست و نه تماس گرفتم نه کار خاصی کردم فقط بک آپ رو که خیلی از دوستان توی ریستورش عاجز بودند با یک تیکت برام ریستور کردن و سایت به خوبی داره کار می کنه