pحالا پول رو بریزه / بقیش دیگه مهم نیست / من ک خودم با درگاهش حال کردم / ساده و بی دقدقه :p .
pحالا پول رو بریزه / بقیش دیگه مهم نیست / من ک خودم با درگاهش حال کردم / ساده و بی دقدقه :p .
آقای عادل براش شخصیتتون متاسفم واقعا . اگر سایتی کلاهبرداری هم کرده باشه به شما هیچ ربطی نداره . شما هیچ حقی برای هک کردن این سایت ندارین . یا مدیر شتاب دات بیز خیلی بی عرضست یا این وسط یه چیزی بین شما و ایشون هست که نمیرن شکایت کنن . . .
8 میلیون تومان داخل این سیستم دارم هنوز پرداخت نشده 1 ماه هم گذشته مدیرش هم رفته دوبی سیستم مهر پی هم واسه ایشون هست که اونجا هم به کلاه برداری مشغوله به پلیس فتا اطلاع رسانی کنید نیازی به شکایت نیست بگین سیستم کلاه برداریه میگیرنش البته الان دوبی هست و فک کنم با حدود 100 میلیون تومانی که ***یده دیگه برنگرده
دوستان تا فردا صبر میدیم اگر پرداخت کردن که لطفا ادمین این تاپیک رو پاک کنه ممنون
آقای محترم آقای عادل اینکارو به خاطر کاربران کرده.شما 2روز از ایشون درگاه بگیر 10هزارتومن باهاشون کار کن میفهمید که چه سیستمی دارن.واریزشون 1روزه انجام میشه حتی بدون 1دقیقه تاخیر.اونقدرا هم سایتشون بزرگ هست که نیاز به تبلیغ داشته باشن.
اینم بگم من در سایتم محصولات مجاز میفروشم و مدارک بالایی داشتم و پرینت از حساب خودم و.....که ایشالا مدیر شتاب مرحمت کنند پول مارو واریز کنند که دعای ما پشت سر ایشون هم باشه
بیخود این وسط نرخ تعیین نکنین...
این آقا این کارو برای معرفی سیستم خودشون کردن و الا دلش برای من و تو نسوخته حاجی...
هرکی هم اینو قبول نداره شک ندارم که گوشاش درازن!
آقا اینجا بحث شتابه دیگر در مورد جای پال حرفی نزنید آقا عادل هم دخالتی نکنند تا کاربرا چیزی نگن که ایشون ناراحت بشن و نه دوستان تشکر![]()
از همه کاربران فهیم و دوستان و یاوران همیشگی جی پال تشکر می کنم
و به کاسه های داغ تر از آش عرض می کنم :
اگر بنده حق این کار ها را ندارم ؛ شما هم حقی ندارید که این بحث ها رو با بنده بکنید.
طبق معمول گذشته منتظر این هستم که 7 تا 10 روز هم توسط مدیریت انجمن تخصصی ب هاستینگ تاک ایران بن بشم
از همین جا به همتون میگم ، جه رفیق ، چه رقیب و چه هر کس دیگر ، غرور بی جا در هر کار و فعالیتی دردسر سازه. انسان بهتره سازش کنه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)