سفارش ها تحویل داده شد
شايان جان كارش عاليه امروز دمش گرم يه حال اساسي به ما داد
من اول اومدم این پست های که میگفتن پشتیبانی بدرد نمیخوره و .... رو دیدم ! کلا نظرم برگشت. اما چون مجبور بودم خریدم! واقعا همه این حرف ها که میزنن درباره پشتیبانی ضعیف الکیه ! تیکت هارو خیلی سریع جواب میدن! شرکت هاییی بودن که من باحاشون کار کردم وقتی که پول ریختم دیگه تلفن هم جواب نمیدادن!!!! کارشون عالـــــــــــــــــــــی ه و تأیید میشه
عزیز من هیچ کس نمیاد الکی بگه دیر جواب میدادن! (مگه اینکه قصد تخریب داشته باشن)
من خودم از سرویسشون راضیم و تا الان به هرکسی که خواسته بخره اینجا رو پیشنهاد دادم و میدم! ولی اون موقعی هم که دیر جواب میدن و یا بدون اطلاع هارد رو عوض میکنن و به همین دلیل از صبح تا شب سرور از دسترس خارج میشه مشتری (من نوعی) ناراضی میشه! (نگید تمام حرف های گفته شده الکیه)
یه موردی که ایشون توی این جا گفتند این بود که تعویض سیستم عامل هر چند بار در ماه رایگانه! ولی وقتی بنده برای بار دوم درخواست تغییر سیستم عامل دادم گفتند باید 5 هزار تومان بریزید تا انجام بشه وگرنه 24 ساعت بعد انجام میشه! خوب 5 تومان واقعاااااا هیچی نیست! ولی اینکه اونجوری توی تاپیک به من گفتند کلا رایگانه و بعد اینجوری برخورد میشه، زیاد جالب نیست... (ممکنه بگید خوب ایشونم گفته بعد 24 ساعت تغییر سیستم عامل رایگانه دیگه! ولی عزیز من خودتونم میدونید این یه جور بازی با کلماته! کیه که بیاد به خاطر 5 تومان یه روز سرورشو بخوابونه؟ در ضمن تو اینجا اصلا حرفی از 24 ساعت نیاوردند)
سرور های انگلیس بدلیل تکمیل نشدن موجودی با 10 روز تاخیر تحویل داده میشه
اسپید دانلود روی سرور انگلستان با این پورتی که شما میگید چند مگابایت بر ثانیه است ؟ حد اقل و حداکثر ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)