صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 28910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 161

موضوع: VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

پیش فرض پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس

نقل قول نوشته اصلی توسط ArashMiniStar نمایش پست ها
    تگاه کنید.علتش این هست که به تیکت ها به موقع جواب داده نیمشه؟
    قبول دارید؟
    اینجل ادامه نمیدم.ولی در تیکت حتما باهتون در مورد پاک شدن اطلاعات صحبت خواهم کرد!
    شاید برای هارد سرور ایشون مشکلی پیش اومده یا....

2. # ADS

عضو جدید ArashMiniStar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس

آخه نگاه کنین سرور آمریکا هم همین طور شده و توضیحات دیگه هم که نوشتم.(قبلا اینطور شده!)
    مجبور نکنید ادامه بدم.:دی

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

آخه نگاه کنین سرور آمریکا هم همین طور شده و توضیحات دیگه هم که نوشتم.(قبلا اینطور شده!)
    عدم استفاده از Raid میتونه این مشکلات رو ایجاد کنه (البته اگر مشکل فعلی از هارد باشه..)

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

خوب
    تمامی سرویس ها ، کنسول ها و سفارشات جدیدی که دریافت شده تحویل داده شد.
    اگه دوستان کسی از لیست افتاده همین الا به پشتیبانی تیکت بزنه که من هستم پیگیری کنند.
    ممنون

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

ارش جان ، شما میخواید سرویس بکاپ براتون راه اندازی بشه ؟
    با واحد فروش تماس بگیرید
    تا هر شب برای شما بکاپ بگیرن
    و در ازای اون ازتون هزینه میگیرن.
    نه تنها شما هر کسی میخواد با واحد فروش تماس بگیره که به صورت اختصاصی براش بکاپ گرفته بشه.

6. تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط armin321 نمایش پست ها

حالا یک سوال دیگه دارم از دوستان
    کسی میدونه علت اینکه نمیتونم به Routing and Remote Access دسترسی داشته باشم از چی هست؟
    یعنی وقتی تو قسمت Routing and Remote Access که میرم وقتی میخوام configure کنم سرور خودم رو ، پیغام میده فایر والت بسته است! در حالیکه من خودم فایروال رو باز کردم!
    منم همین مشکل رو داشتم فقط کافیه همون چیز هایی که تو پیغامش میده رو انجام بدی میگه فایر فال رو غیر فعال کنید کامل بخون ببین چی گفته انجامش بده اوکی میشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    26 پست

سلام به همه

دوست عزیز نوین وی پی اس یا آقای مسیح نطری یا آقای بهمنی یا آقای عباس زاده و یا آقای هر کی که هستی

این سرویس که دیگر مثل سرور آمریکا دیتا سنتر شما رو تحریم نمی کنه اطلاعات ما بره رو هوا این تاپیک

یا مثل سرور سوئیس یوزر ارسال اسپم نمی کنه دوباره اطلاعات ما بره رو هوا

و یا بازم مثل سرور سوئیس مشکل نداره که شما مجبور بشی دیتا سنتر رو عوض کنی و از هلند بگیری و بازم اطلاعات دوستان چند ماه دیگه بره رو هوا

دوست من اگر از ایشون سرویس برای وی پی ان می خوای بگیری نگیر
    دوست من اگر برای لیچ و یا هاست سرویس می خوای بگیری نگیر
    اگر برای اعتباری که ذره ذره پیش مشتزی به دست می یاری زحمت کشیدی و نمی خوای اعتبارت از دستت بره و وافعا دلت برای زحمتی که کشیدی می سوزه از این آقا سرویس نگیر

کارش شده راه به راه دیتا سنتر عوض کردن در راحترین راهش اینه که یه سرور دیگه بهت می ده و این شما هستی که باید مدام از این دیتا سنتر به دیتا سنتر اطلاعاتت رو انتقال بدی

قبل از هر گونه خریدی از این بابا این تاپیک رو حتما بخونید

[[

جواب پشتیبانیو ببین

<<شما 12 تومامن در ماه داده اید انجمن خیریه که باز نکردیم از سرویس جناب عالی بکاپ بگیریم !>> این همون جوابی هست که حتما حتما به شما چند ماه دیگه داده می شه بله شمایی که می خوای ازش سرویس بگیری

یعنی چی یعنی اینکه یه سرویس دیگه می ده خیلی راحت تمام زحمت هات می ره رو هوا و با یه ایمیلی که به دست خیلی ها نمی رسه و فقط یه عده خاصی اونو می گیرن!!! این شمایی که ضرر می کنی حالا این شمایی که باید جون بکنی و دوباره اطلاعات رو منتقل کنی حرفش هم اینه که خوب ما که سرویس جایگزین دادیم ایمیل هم که زدیم پشتیبانیش هم اون جواب رو می ده

اینم از تهدید های که دیگه تکرای شده تو همون تاپیک قبلی بری نمونوشو زیاد می بینی

<<خوبه که همینجا حل و فصل بشه این مشکل چون گسترده تر بشه برای شما عواقبش خیلی زیانبارتر هستش و منجر میشه سرویس جدیدتونم از دست بدید چون ما فروشمون خارج از کشور هستش تا مشترکین ایرانی.>>

البته ایشون که دیگه زرنگ شدن و برای اینکه ردی نمونه اومدو اطلاعات منو از رو سایتش پاک کرد که مثل باقی دوستان نتونم نمونه تیکتها رو اینجا بزارم و دیگه نمی تونم وارد شم ولی خوب فکر اینو نکر ده بودن که همه تیکتها یه کپی ازش ایمیل می شه و منم اونا رو نگه می دارم

انقدر داغونم که نمی دونم از کجا بنویسم زحمت واعتباری که ذره ذره جمع می کنی این آقایون راحت به باد می دن

به هر حال آقای نوین وی پی اس آقای نظری اقای عباس زاده و یا هر آقیی که خیلی راحت اعتبار دیگران رو می بری زیر سوال

3 تا راه داری
    1- یا اطلاعات منو بهم بده
    2- یا یه شغل دیگه پیدا کن
    3- یا با یه ای دی دیگه بیا اینجا سرویس بفروش و زحمت مردم رو به باد بده

من بعد اگه 1000 بار هم مدیران منو برای این کارم از این سایت بن کنن 1001 ای دی می سازم و زیر تمام تاپیکهای فروشت می یام و افشا گری می کنم

اون ضرری که به اعتبار من زدی نامردم اگه 100 برابر به اعتبارت نزنم

هر دوستی و یا هر مدیری که اطلاعاتی از این حرفها من می خواد با کمال میل حاضرم تقدیم کنم

برید چند پست منو ببینید از روس غرض ورزی صحبت نمی کنم

کلی زحمت براش کشیده بودم

جواب درستو حسابی بده نه جواب های تکراری

این سرویس به درد نخورت هم برای خودت

ای پی
    109.236.86.197
    یوزر

administrator

پسورد

197197

9. تعداد تشکر ها ازSatSat به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

الان 72 ساعت هستش
    دسترسی بنده به سرورم و همچنین کنترل پنل سرورم قطع شده
    جالب اینه که هیچ کدوم پینگ نمی شه سرورم هم از سوییس هست
    نکته خوبش اینه که جواب تیکت دادن اصلا توی مرامشون نیست
    الان من حدودن 25 روزه از ایشون سرویس گرفتم که به بهونه های مختلف فقط 14 روز سرور قابل استفاده بوده
    از ایجاد سرور که 3 روز طول کشید تا...

11. تعداد تشکر ها ازm@fia به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SatSat نمایش پست ها
    سلام به همه

دوست عزیز نوین وی پی اس یا آقای مسیح نطری یا آقای بهمنی یا آقای عباس زاده و یا آقای هر کی که هستی

این سرویس که دیگر مثل سرور آمریکا دیتا سنتر شما رو تحریم نمی کنه اطلاعات ما بره رو هوا این تاپیک

یا مثل سرور سوئیس یوزر ارسال اسپم نمی کنه دوباره اطلاعات ما بره رو هوا

و یا بازم مثل سرور سوئیس مشکل نداره که شما مجبور بشی دیتا سنتر رو عوض کنی و از هلند بگیری و بازم اطلاعات دوستان چند ماه دیگه بره رو هوا

دوست من اگر از ایشون سرویس برای وی پی ان می خوای بگیری نگیر
    دوست من اگر برای لیچ و یا هاست سرویس می خوای بگیری نگیر
    اگر برای اعتباری که ذره ذره پیش مشتزی به دست می یاری زحمت کشیدی و نمی خوای اعتبارت از دستت بره و وافعا دلت برای زحمتی که کشیدی می سوزه از این آقا سرویس نگیر

کارش شده راه به راه دیتا سنتر عوض کردن در راحترین راهش اینه که یه سرور دیگه بهت می ده و این شما هستی که باید مدام از این دیتا سنتر به دیتا سنتر اطلاعاتت رو انتقال بدی

قبل از هر گونه خریدی از این بابا این تاپیک رو حتما بخونید

[[

جواب پشتیبانیو ببین

<<شما 12 تومامن در ماه داده اید انجمن خیریه که باز نکردیم از سرویس جناب عالی بکاپ بگیریم !>> این همون جوابی هست که حتما حتما به شما چند ماه دیگه داده می شه بله شمایی که می خوای ازش سرویس بگیری

یعنی چی یعنی اینکه یه سرویس دیگه می ده خیلی راحت تمام زحمت هات می ره رو هوا و با یه ایمیلی که به دست خیلی ها نمی رسه و فقط یه عده خاصی اونو می گیرن!!! این شمایی که ضرر می کنی حالا این شمایی که باید جون بکنی و دوباره اطلاعات رو منتقل کنی حرفش هم اینه که خوب ما که سرویس جایگزین دادیم ایمیل هم که زدیم پشتیبانیش هم اون جواب رو می ده

اینم از تهدید های که دیگه تکرای شده تو همون تاپیک قبلی بری نمونوشو زیاد می بینی

<<خوبه که همینجا حل و فصل بشه این مشکل چون گسترده تر بشه برای شما عواقبش خیلی زیانبارتر هستش و منجر میشه سرویس جدیدتونم از دست بدید چون ما فروشمون خارج از کشور هستش تا مشترکین ایرانی.>>

البته ایشون که دیگه زرنگ شدن و برای اینکه ردی نمونه اومدو اطلاعات منو از رو سایتش پاک کرد که مثل باقی دوستان نتونم نمونه تیکتها رو اینجا بزارم و دیگه نمی تونم وارد شم ولی خوب فکر اینو نکر ده بودن که همه تیکتها یه کپی ازش ایمیل می شه و منم اونا رو نگه می دارم

انقدر داغونم که نمی دونم از کجا بنویسم زحمت واعتباری که ذره ذره جمع می کنی این آقایون راحت به باد می دن

به هر حال آقای نوین وی پی اس آقای نظری اقای عباس زاده و یا هر آقیی که خیلی راحت اعتبار دیگران رو می بری زیر سوال

3 تا راه داری
    1- یا اطلاعات منو بهم بده
    2- یا یه شغل دیگه پیدا کن
    3- یا با یه ای دی دیگه بیا اینجا سرویس بفروش و زحمت مردم رو به باد بده

من بعد اگه 1000 بار هم مدیران منو برای این کارم از این سایت بن کنن 1001 ای دی می سازم و زیر تمام تاپیکهای فروشت می یام و افشا گری می کنم

اون ضرری که به اعتبار من زدی نامردم اگه 100 برابر به اعتبارت نزنم

هر دوستی و یا هر مدیری که اطلاعاتی از این حرفها من می خواد با کمال میل حاضرم تقدیم کنم

برید چند پست منو ببینید از روس غرض ورزی صحبت نمی کنم

کلی زحمت براش کشیده بودم

جواب درستو حسابی بده نه جواب های تکراری

این سرویس به درد نخورت هم برای خودت

ای پی
    109.236.86.197
    یوزر

administrator

پسورد

197197
    سلام
    من فکر کنم بشناسم شما کی هستید من با شما صحبتی ندارم و سرویس شمارو خودم شخصا بستم ! به اقای عباس زاده هم گفتم و اگه مشتری من باشید در این انجمن باز هم سرویستون رو میبندم به چند دلیل
    1- اقای عباس زاده یک روز قبل به شما سرویس بکاپ داده ولی شما از گرفتن بکاپ امتناع کردید و این مشکل خودتون هستش نه ایشون
    وقتی که تیکت رو دیدید در عکس زیر ادعا کردید که ساعت 3 شب به شما بکاپ دادند و صبح قطع شده

نظرتون رو به عکس زیر جلب میکنم که اقای عباس زاده 15:36 دقیقه بعد از ظهر به شما سرویس داده بود !

و اینکه شما نخواستید کارتون رو انجام بدید به من مربوط نیست
    من مشترکینتون رو پیدا کن به تک تکشون میفرستم این عکس هارو.
    2-
    پشتیبان محترم نوین وی پی اس به شما راست گفتند ، انجمن خیریه باز نکردند که برای شما بکاپ بگیرند به خاطر 12 تومان ، خون شما رنگینتر از مشترکین هم رده ی شماست ؟
    وقتی موقع سفارش سر سر تیک " قوانین را با دقت مطالعه کرده و قبول میکنم " میزنید همین مشکل پیش میاد نظر شما رو به این بند قوانین جلب میکنم:
    7 : در اکانت های عادی پروسه پشتیبان گرفتن از اطلاعات سرور به عهده خود مشتری بوده و گروه هیچ گونه تعهدی نسبت به اطلاعات کاربران ندارد. در صورت نیاز به پشتیبان روزانه ، هفتگی یا ماهانه باید قرارداد مربوطه را با هماهنگی کارشناسان و با تایید مدیر مربوطه تکمیل نماید تا مراحل توسط کارشناسان ما انجام شود.
    دلیلی نداره که دیگه جواب شمارو بدم شمارو به رسمیت نمیشناسم.
    من تازه از سر کار اومد و باید تا امشب به کل مشترکین رسیدگی کنم.
    تا 1 ساعت دیگه جواب همه تیکت ها داده میشود

دسترسی بنده به سرورم و همچنین کنترل پنل سرورم قطع شده
    جالب اینه که هیچ کدوم پینگ نمی شه سرورم هم از سوییس هست
    نکته خوبش اینه که جواب تیکت دادن اصلا توی مرامشون نیست
    الان من حدودن 25 روزه از ایشون سرویس گرفتم که به بهونه های مختلف فقط 14 روز سرور قابل استفاده بوده
    از ایجاد سرور که 3 روز طول کشید تا...
    مافیا جان ، من هرچی تیکت بود تا دیشب ساعت 3 شب جواب دادم
    تیکتتون شمارشو بهم پیغام خصوصی کنید تا بررسی بشه.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

دوست عزیز
    جواب دادین که به دیتا سنتر دسترسی ندارین
    یک عده اسپم و هک کردن
    خب درست
    ولی به من چه؟
    مگه من این کار را کردم
    مگه من مسئول کار بقیه ام؟
    می خوان من هم به هرکی توی این چند روز من را کچل کرده بگم
    از اون جایی که من سرور گرفتم
    یک عده کارهای بد کردن
    حالا من دیگه سرویسم قطعه
    روی سرور جدید بهم جا می دن
    دو هفته طول می کشه اطلاع رسانی کنم
    اطلاعات به فنا رفتم را درست کنم
    بازم همون اش و همون کاسه

14. تعداد تشکر ها از m@fia به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m@fia نمایش پست ها
    دوست عزیز
    جواب دادین که به دیتا سنتر دسترسی ندارین
    یک عده اسپم و هک کردن
    خب درست
    ولی به من چه؟
    مگه من این کار را کردم
    مگه من مسئول کار بقیه ام؟
    می خوان من هم به هرکی توی این چند روز من را کچل کرده بگم
    از اون جایی که من سرور گرفتم
    یک عده کارهای بد کردن
    حالا من دیگه سرویسم قطعه
    روی سرور جدید بهم جا می دن
    دو هفته طول می کشه اطلاع رسانی کنم
    اطلاعات به فنا رفتم را درست کنم
    بازم همون اش و همون کاسه
    من میدونم کدوم مشتری هستید به شما هم زودتر سرویس بکاپ دادند.
    گفتم تیکت بزنید ؟ شماره تیکت بدید ؟
    میخواید مشکلتون حل بشه یا خیر ؟
    ظاهرا خیر .
    من بکاپتون رو همین الا حذف میکنم به اندازه کافی هارد سرور جا کم داره.
    موفق باشید.

صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 28910111213141516 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)