صفحه 12 از 25 نخستنخست ... 2891011121314151622 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 243

موضوع: فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا

با سلام خدمت شما دوستان گرامی
    بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
    نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389

برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:

** ارائه منابع کاملا اختصاصی
    ** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
    ** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
    ** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
    ** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
    ** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
    ** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
    ** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
    دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش سرور مجازی و سرور اختصاصی و میزبانی وب نیز نمایند.

پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.

نام پلان اقتصادی پایه ویژه حرفه ای سفارشی
    میزان رم اختصاصی 2 گیگابایت 3 گیگابایت 4 گیگابایت 6 گیگابایت 8 گیگابایت
    تعداد هسته پردازشی 2 هسته 3 هسته 3 هسته 5 هسته 6 هسته
    میزان توان پردازش اختصاصی 2000 مگاهرتز 2500 مگاهرتز 3000 مگاهرتز 5000 مگاهرتز 6000 مگاهرتز
    میزان هارد به شکل HDD 60 گیگابایت 70 گیگابایت 80 گیگابایت 100 گیگابایت 120 گیگابایت
    قابلیت ارائه SSD
    پورت ارتباطی سرور 1Gbps 1Gbps 1Gbps 1Gbps 1Gbps
    ترافیک تخصیص یافته نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود
    تعداد ای پی تخصیص یافته 1 1 1 1 1
    تحویل اتوماتیک بعد از ثبت سفارش
    امکان سفارشی سازی منابع در حین ثبت سفارش
    قیمت 35,000 تومان 45,000 تومان 52,000 تومان 85,000 تومان 105,000 تومان
    لینک خرید سرور آلمان فایل پیوست 40153 فایل پیوست 40153 فایل پیوست 40153 فایل پیوست 40153 فایل پیوست 40153
    لینک خرید سرور هلند فایل پیوست 40154 فایل پیوست 40154 فایل پیوست 40154 فایل پیوست 40154 فایل پیوست 40154
    لینک خرید سرور انگلیس فایل پیوست 40155 فایل پیوست 40155 فایل پیوست 40155 فایل پیوست 40155 فایل پیوست 40155
    لینک خرید سرور آمریکا فایل پیوست 40156 فایل پیوست 40156 فایل پیوست 40156 فایل پیوست 40156 فایل پیوست 40156

نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.

در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی شامل قابلیت های زیر می باشد:
    مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل

نمونه سرعت دانلود و اپلود از وب سایت Speed Test

2. تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نقل قول نوشته اصلی توسط Dark0947 نمایش پست ها
    تو همین جوابی که شما دادی حداقل 2 تا بی احترامی غیر مستقیم وجود داره! شمایی که به من میگی بد صحبت میکنم خودتون بدتری پس درست صحبت کنین. شما به عنوان پشتیبان وقتی سرویس مشکل داره و مشتری ناراضیه باید چه بخوای چه نخوای وجه رو برگردونین ولی به جاش کلی مقاومت کردین که نه سرویس خوبه و من اشتباه میکنم. اوکی اصلا اشتباه از من. با اون جوابی که شما دادین من خودم میدونستم میمونید دقیق سر همون 12 روز پول رو پس میدید یا دیرتر

شما که اینقدر قانون مداری به چه حقی اسم و فامیل من رو تو یه انجمن دیگه مینویسی ؟ حریم خصوصی چی شد پس ؟ قانون فقط تا جاییش خوبه به نفع شماست نه ؟ مگه بر اساس قانون حریم خصوصی نباید اطلاعات من که اسم و فامیل و حتی نام شرکت من هستش پیش شما محفوظ باشه ؟

من واقعا نمیخواستم بیام و اینجا مطرح کنم موضوع رو ولی وقتی دیدم چقدر بد صحبت میکنید و شخصیتتون چطوریه گفتم اینجا بگم تا کسه دیگه ای مثل من به مشکل دچار نشه . با هر کس مثل خودش رفتار کن!

در مورد انتقادی که از سرویستون کردم تو همین تاپیک بگردی دیگران هم کردن پس مطمئن باش ظاهر سیبه خوبه ولی داخلش کرم خوردست.

و اینم بگم :

نیازی نبود چون خودم از پنل سرویس رو خاموش کردم و تمام این مدت خاموش بوده . منت نزار سر من من که نگفتم ساسپند نکن.

و بزار قوانینتو به یاد بیارم :

پس اینجا هی نگو قانون سایت ما فلانه و شما نمیفهمی! اونم وقتی خود شما حریم خصوصی منو زیر پا گذاشتی!
    دوست من ، بنده اسم شما رو ارائه کردم که متوجه بشم که شما چه کسی هستید ! چون بجز شما عملا کسی چیزی در این مورد نگفته بود ! شما که قانون های ما رو خوندید چرا اینجا اومدید و در طی تیکت پشت سر هم غرلند می زنید ؟
    قضیه ساده هست و توضیحات هم خدمتتون داده شده است(چندین بار در طی تیکت و ...) حالا مساله چی بود که اومدید اینجا و دارید تخریب و افترا می زنید ؟ اونم قبل از اینکه مساله پیش بیاد و قصاص قبل از جنایت می کنید !
    شما به ظاهرا سیب و باطنش کاری نداشته باشید ، کسی شما رو به عنوان وکیل در اینجا استخدام نکرده است ! بنابراین حرفی که می زنید از سمت خودتون هست و ما همین حرف های شما رو به عنوان انتقال قبول کردیم و مشکلی هم با این حرف های شما نداریم.
    مساله اصلی عدم درک شما از قوانینی هست که قبول کردید ! حال همون قوانین رو ظاهرا بند به بند خوندید و یک قسمتی اش رو برای ما نقل و قول کردید ! خوب این کار رو از همون اول انجام می دادید!

عضو جدید Dark0947 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    دوست من ، بنده اسم شما رو ارائه کردم که متوجه بشم که شما چه کسی هستید ! چون بجز شما عملا کسی چیزی در این مورد نگفته بود ! شما که قانون های ما رو خوندید چرا اینجا اومدید و در طی تیکت پشت سر هم غرلند می زنید ؟
    قضیه ساده هست و توضیحات هم خدمتتون داده شده است(چندین بار در طی تیکت و ...) حالا مساله چی بود که اومدید اینجا و دارید تخریب و افترا می زنید ؟ اونم قبل از اینکه مساله پیش بیاد و قصاص قبل از جنایت می کنید !
    شما به ظاهرا سیب و باطنش کاری نداشته باشید ، کسی شما رو به عنوان وکیل در اینجا استخدام نکرده است ! بنابراین حرفی که می زنید از سمت خودتون هست و ما همین حرف های شما رو به عنوان انتقال قبول کردیم و مشکلی هم با این حرف های شما نداریم.
    مساله اصلی عدم درک شما از قوانینی هست که قبول کردید ! حال همون قوانین رو ظاهرا بند به بند خوندید و یک قسمتی اش رو برای ما نقل و قول کردید ! خوب این کار رو از همون اول انجام می دادید!
    من مشکلم با قوانینتون نیست اقای محترم من مشکلم با اینه که درست صحبت نمیکنید و طلبکارانه حرف میزنید! اسم من رو ارائه کردید که متوجه بشین من کیم ؟ اخه اینم شد دلیل ؟ یعنی اگه اسم من و شرکت من رو اینجا نمیگفتین متوجه نمیشدین من کیم ؟

و اینکه من کسی رو تخریب نمیکنم. اینجا انجمنه و درست شده که مردم تبادل نظر کنن و... . اگه هم دقت کنین چند نفر دیگه هم با من هم نظرن نیازی نیست برم تک تک نقل و قول کنم و فکر نکنم نیازی باشه بهتون توضیح بدم که انجمن یعنی چی!

در اصل همون چیزیه که من گفتم. قوانین وقتی خوبه که به نفع شماست. دیگه نیاز نمیبینم بحث کنم باهاتون گفتید 12 روز باشه من تا چهار شنبه که میشه 12 روز کاری (میتونید خودتون چک کنید. وجود کرونا هم ربطی نداره) صبر میکنم. امیدوارم که برگرده.

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Dark0947 نمایش پست ها
    من مشکلم با قوانینتون نیست اقای محترم من مشکلم با اینه که درست صحبت نمیکنید و طلبکارانه حرف میزنید! اسم من رو ارائه کردید که متوجه بشین من کیم ؟ اخه اینم شد دلیل ؟ یعنی اگه اسم من و شرکت من رو اینجا نمیگفتین متوجه نمیشدین من کیم ؟

و اینکه من کسی رو تخریب نمیکنم. اینجا انجمنه و درست شده که مردم تبادل نظر کنن و... . اگه هم دقت کنین چند نفر دیگه هم با من هم نظرن نیازی نیست برم تک تک نقل و قول کنم و فکر نکنم نیازی باشه بهتون توضیح بدم که انجمن یعنی چی!

در اصل همون چیزیه که من گفتم. قوانین وقتی خوبه که به نفع شماست. دیگه نیاز نمیبینم بحث کنم باهاتون گفتید 12 روز باشه من تا چهار شنبه که میشه 12 روز کاری (میتونید خودتون چک کنید. وجود کرونا هم ربطی نداره) صبر میکنم. امیدوارم که برگرده.
    دوست من شما ظاهرا قضیه و تفاوت انتقاد و افترا رو متوجه نیستید !
    در حال حاضر شما ادعای عدم مشکل با قوانین رو دارید ، ولی در طی همون تیکت ها و در همین پست ها گفتید که قرار نیست مبلغ رو برگردونیم و قانون مسخره ای داریم و ...
    بنابراین لطفا همون بهتر که صبوری کنید تا وجه برگشت داده شود !

عضو جدید shahr0kh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    153 پست

تحویل چرا اتوماتیک نیست ؟
    Telegram: Secure_Turk

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

با سلام
    مشکل عدم تحویل اتوماتیک که البته اخیرا به وجود آمده ، سه دلیل داره (که البته همه به خاطر تعداد سفارشات بالاست)
    1- وقتی تعداد سفارشات بالاست ، برای اینکه به سرور اصلی و سایر کاربران فشار مضاعف وارد نشه ، تحویل سرویس ها (و البته تعویض سیستم عامل ها) در صف قرار می گیرند و باعث تاخیر در تحویل و یا تعویض می شود.
    2- بعضا به خاطر محدودیت هایی که در هاست وب سایت هست ، در تعداد بالای سفارشات ، هنگی در هاست به وجود می اد و باعث می شود که روند تحویل انجام نگیرد (این اتفاق در موارد بسیار خاص و در تعداد سفارشات همزمان بالای 20 به وجود می اد و با بهینه سازی هایی که انجام دادیم ، میزان عدم تحویل به این دلیل ، به کمترین حالت رسیده و کاملا بهینه شده است)
    3- به خاطر تعداد بالای سفارشات ، ای پی ها از لوکیشن های مد نظر مشتریان به اتمام می رسد. برای همین عملا امکان تحویل اتوماتیک نیست !

در هر حالتی اگر تحویل انجام نگرفت لطفا از طریق تیکت پیگیر باشید قطعا همکاران سریعا پیگیری می کنند و توضیحات لازم رو ارائه می دهند. و در اسرع وقت مشکل رو برطرف و خدمت شما سرویس رو تحویل می دهند.
    باز هم ازتون به خاطر تاخیری که به وجود اومده پوزش می طلبم

عضو جدید Dark0947 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

دوست من شما ظاهرا قضیه و تفاوت انتقاد و افترا رو متوجه نیستید !
    در حال حاضر شما ادعای عدم مشکل با قوانین رو دارید ، ولی در طی همون تیکت ها و در همین پست ها گفتید که قرار نیست مبلغ رو برگردونیم و قانون مسخره ای داریم و ...
    بنابراین لطفا همون بهتر که صبوری کنید تا وجه برگشت داده شود !
    شد 13 روز کاری. پول ما چی شد ؟

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

با سلام
    دوستان در جریان هستند و قطعا هزینه شما برگشت خواهد خورد. مطمئن باشید.

عضو جدید hojjatele آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    26 پست

با سلام
    دوست من با همون میزان پیش فرض تمپ کرک شده میکروتیک ارائه می شه که فکر می کنم 512 هست ولی واقعا دیگه بیش از یک مقداری نمی شه قیمت پایین تری ارائه داد چرا که برای مثال هزینه ای پی و محاسبه سود جزئی و سایر موارد دیگه امکان کاهش قیمت بیشتری نیست

با سلام
    می شه لطف بکنید در طی پیغام خصوصی به بنده بفرمایید مشکل در چیست ؟
    دوستان تقریبا در زمان مناسب پاسخگوی تیکت ها هستند و زمان پاسخ گویی اولیه زیر 3 ساعت هست.
    در مورد مشکل سرور هم قطعا دوستان پاسخ گو بودن ، شاید پاسخشون نظر شما رو جلب نکرده است!
    بزرگوار سه هفته هست سرور من هنوز قطعه !!! و جواب تیکت شما هم مشکل سخت افزاری سرور هست ... واقعا ممنون از این همه پشتیبانی !!

هاست لینوکس ایران cPanel با امنیت و آپتایم تضمینی 100%
    7 روز بازگشت وجه
    www.modernhost.ir

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

دوست من ، کل سرور فقط 12 ساعت قطع بوده (به خاطر مشکل سخت افزاری) و بعد از حلش همه سرور ها آپ بوده .
    سرور شما نیز از این قائده مستثنی نبوده ولی متاسفانه شما طی 15 روز (نه 21 روز) حتی یک تیکت هم مبنی بر پیگیری ندادید.

- - - Updated - - -

در ضمن به همه دوستان که در این مدت با ما همکاری می کردند ، می دونند که ما به خاطر قطعی جبران خسارت داریم (طبق قوانیمون)
    ویرایش توسط hpnn.wm : April 24th, 2020 در ساعت 14:07

عضو انجمن clickchat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    188 پست

من خریدم تحویل اتوماتیک نیست
    گروه نرم افزاری آمل هاست
    شماره تماس : 01143267655

https://t.me/Cronercenter

صفحه 12 از 25 نخستنخست ... 2891011121314151622 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)