باسلام
دوست عزیز دقیقا چطور نتیجه گیری فرمودید ؟ عکسی که گذاشته شده برای پرت 1Gbps هست اگر هم دقت بفرمایید همه واحد ها به شکل بیت بر ثانیه هست نه بایت بر ثانیه! بنابراین مثلا 869.94 مگابیت هست که با ادعای 1 گیگابیتی ما خیلی تفاوتی ندارد
باسلام
دوست عزیز دقیقا چطور نتیجه گیری فرمودید ؟ عکسی که گذاشته شده برای پرت 1Gbps هست اگر هم دقت بفرمایید همه واحد ها به شکل بیت بر ثانیه هست نه بایت بر ثانیه! بنابراین مثلا 869.94 مگابیت هست که با ادعای 1 گیگابیتی ما خیلی تفاوتی ندارد
با سلام دوست من
تحویل اتوماتیک هست و عموما برای اکثر سفارشات بین 2 الی 15 دقیقه زمان می بره.
اینکه بعضی از دوستان می گویند که تحویل داده نشده و ... برای پیک با تعداد سفارش بالا هست. که در اون حالت ظاهرا به خاطر محدودیت های هاستی که در حال حاضر وب سایت روی اون هست، سیستم تحویل اتوماتیک از کار می افتد یا به درستی کار نمی کند.
اما در حال حاضر مشکلی در تحویل سرور های مجازی از لوکیشن های آلمان ، انگلیس و هلند وجود ندارد!
با سلام دوست خوب من
ممنون می شم در این مورد از طریق تیکت پیگیر باشید و یا با ای دی تلگرامی که خدمتتون در اینجا پیغام خصوصی شد در ارتباط باشید تا براتون توضیحات لازم ارائه گردد
ویرایش توسط hpnn.wm : January 3rd, 2020 در ساعت 20:45
فروش ادامه دارد ...
5 الی 10 هزار تومن فکر نمی کنم تفاوت بین مرفه و درد دار باشه. و همچنین من فکر نمی کنم جایی با 5 الی 10 هزار تومن بیشتر بتونه با کیفیت مناسب خدمتتون همون منابع رو ارائه بکنه
با اینحال در صورتی که مشکل فنی باشه ممکنه این زمان طول بکشه
من خودم به دوستان می گم که سریعا پیگیر کار شما باشند که به مشکل برنخورید.
و ممنون می شم به پیغام خصوصی پاسخ دهید
ویرایش توسط hpnn.wm : December 13th, 2019 در ساعت 17:46
پلان اقتصادی آلمان با هارد ssd اگر باشه قیمتش چقدر هست ماهانه؟
چون ظاهرا قیمتهای سایت hdd هستن؟
درود
بزرگوار طبق گفته خودتون
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
من سرویسم برای تمدید ماه بعد قیمتش تغییر نباید بکنه درسته ؟ الان توی پنل کاربریم افزایش داره برای ماه بعد، دلیلش چیه ؟
ویرایش توسط edward71 : December 14th, 2019 در ساعت 03:15
ارائه راهکارهای جامع شبکه بیسیم، شبکه LAN، سرویس های مایکروسافت، دوربین های مداربسته، با تضمین اجرا
دوست من توی وب سایت تیک گزینه ssd رو که بزنید براتون نمایش داده می شه
دوست من قیمت ها ثابت بودند تا زمانی که رنج تغییرات بیش از یک مقداری نباشه ولی وقتی بیش از 15 درصد هست امکان ضرردهی رو نداریم و این ربطی به تخفیف ماه اول و ... ندارد! و نهایت تغییرات برای سرویس های شما 5 هزار تومان می باشد!
ویرایش توسط hpnn.wm : December 14th, 2019 در ساعت 09:40
با سلام
یک سرویس با مشخصات زیر خریداری شد:
سرورهای مجازی هلند - پلان ویژه
- 4 گیگ رم اختصاصی
- 3 هسته با 3000 مگاهرتز توان پردازشی اختصاصی
- 80 گیگ هارد از نوع hdd
- 1 گیگابیت سرعت ارتباطی
کیفیت و کارایی سرور مجازی مورد نظر رو بررسی میکنم و در این تایپک به اطلاع کاربران انجمن میرسونم,فقط امیدوارم منابع اختصاصی باشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)