سلام. من از سال 90 دارم با طلاهاست کار میکنم. از دیروز سایتم قطع شده نمیدونم چیکار کنم
بک آپ ندارم اگه اطلاعات حذف بشه زحمت چندین و چند ساله من بر باد میره. من بخاطر اعتماد به طلاهاست بک.آپ نگرفتم.
: ((((
- - - Updated - - -
داداش تو این وضعیت سر چی چونه میزنین 😁
متاسفانه سایت های بسیاری از کاربران طلاهاست دچار مشکل شده و بهتر هست در مورد مسائلی مثل تعرفه دامنه و... در اینجا صحبت نشه. پیروز باشید
آموزش وردپرس فارسی
افزونه Yoast SEO Premium فارسی
(دانلود افزونه سئو وردپرس با تخفیف ویژه به مدت محدود)
بله حتما همینکارو کنین.
ما چند ماه پیش به مدیریت اطلاع رسانی کردیم ولی اصلا به مشتریاشون ارزش قائل نبودن تا اینکه ما مجبور شدیم به این شکل به ایشون اطلاع رسانی کنیم.
و جالب اینه که هنوز هم به مشتریاشون ارزش قائل نیستین
بجای اینکه به مشکل مشتریان رسیدگی کنن و زودتر پیگیر مسئله باشن و باهامون همکاری کنن جوابشون اینه
ما تمامی بکاپ های مشتریان طلاهاست رو داریم چناچه همکاری کنن براشون بکاپ میدیم در غیر اینصورت سرویس های موجود و تمامی اطلاعات طلاهاست پاک میشه.کد HTML:http://uupload.ir/files/ay4i_bahram-behzadi.png
بنظرم شرکتی که به مشتریاش ارزش قائل نیست باید بد تر از اینا سرش بیاد.
ما بارها اطلاع رسانی کردیم ولی ایشون خیلی زرنگ بودن و حاضر به حل مشکلشون نشدن که نتیجش این شد.البته ما فعلا کار خاصی نکردیم فقط خواستیم بفهمونیم که باید نسبت به مشتری مسئولیت پذیر بود.منتظر پاسخ مدیریت طلاهاستیم که اگر همکاری نکنن ما بقیه موارد رو طی میکنیم که اونوقت خبرای خوبی رو میشنوین
موفق باشید
ویرایش توسط rober : May 16th, 2019 در ساعت 23:36
نمیدونم راست میگی یا نه ولی خب الان شما اینجوری فقط کسب و کار ما رو نابود کردی من فایل ها و زحمت های 5 سالم حذف شده یعنی 5 سال هر روز روی سایتم کار کردم و شما یه شبه حذف کردی یعنی الان حس خوبی برات داره ؟ شما باید حداقل اطلاعات مشتریان رو برمیداشتی تمام چرا زحمت های مردم رو از بین بردی ؟حداقل بکاپ ها را برای مدیران وب سایت ها بفرستید
ویرایش توسط rober : May 16th, 2019 در ساعت 23:46
طلا هست دیگه واقعا اعصاب برای مردم نذاشته تقریبا همه مشتریانمون هر روز 10بار زنگ میزنن این موضوع برای سایت های فروشگاهی یک معضل حاد شده چون اکثرا تصاویر شاخص نشون داده نمیشه وفارغ از اون هزینه هایی که شده برای مباحث سئو وگرافیک و... همه روی هواست .چه کسی پاسخگویی این موضوع است نه تیکتی جواب داده میشه ونه تلفنی در دسترس قرار دارد.
- - - Updated - - -
دقیقا این موضوع سخت ترین قسمت داستان هست
والا من فول بک آپ از 6 فروردین دارم. اگر جوابی بدن که اینا حتما می تونن برگردونن یا خیر لااقل مال خودمو بزنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)