سلام سلام سلام
بنده به عنوان خریدار
چهارم یا پنجم اسکریپت یه مشکل برام پیش امده بعد از تقریبا 40 روز
البته مشکل از روز اول پابرجا بود که رفته رفته بحرانی تر شد.
مشکل از این قراره که بسیاری از کاربر ها در حالی که اکانت خریدن و حتی لاگین هم هستن موقعه ای که روی لینک دانلود کلیک میکنن به جای دانلود , به صفحه کاربری خودشون منتقل میشن . و نمیتونن دانلود کنن.
برای حل این مشکل کاربر باید یوزر پسورد خودشو داخل idm وارد کنه . تا بتونه دانلود کنه . اینم در نظر بگیرید idm روی سیستم عامل های مک نصب نمیشه و از دانلود منیجر های دیگه ای استفاده میکنن و سیستم عامل های اندروید و ...هم در نظر بگیرید . باید برای هر کدوم یه راه حلی بدید .
ما هم همین کارو کردیم اما رفته رفته تعداد داره بیشتر میشه و کنترل از دستمون خارج میشه .
جوری که خییییلی خیلی ضرر کردیم !
با اقای حاجی زاده در میون گذاشتیم . که متاسفانه یه جوری یا خودشون را دارن قانع میکنن یا سعی دارن مشکلو توجیج کنند . بعد از دو هفته بحث با اقای حاجی زاده میگند که مشکل از هاستینگه .
بنده عقیده دارم مشکل از اسکریپت باشه .
اقای حاجی زده میگه از هاستینگه .
گفتگو :
حاجی زاده : 10 نفر دارن از اسکریپت استفاده میکنند چرا این مشکل برای اونا پیش نمیاد ؟
جواب من : صد ها نفر دارن رو این هاستینگ اسکریپت ران میکنند چرا این مشکل برای اونا پیش نمیاد ؟ فقط برای منه ؟

خلاصه اقای حاجی زاده میگند که مشکل از هاستینگه , در صورتی که این مشکل برای بقیه هم پیش بیاد من بررسی و حل میکنم .

ضمنا اقا حاجی زاده یه راه حل جالب دیگه هم دادند . و اونم اینه که بیایید 200 بدید پلاگین وردپرسو بخرید و 200 هم هزینه درگاهو بدید

تا الان جدا از هزینه اسکریپت تقریبا 200 الا 250 تومن هم دادیم برای هزینه سفارشی سازی.
بند قصد ندارم انگ بچسبونم به ایشون ولی با این کار به نظر میرسه میخوان محصولات خودشون به فروش بره .
جدا از همه اینا پشتیبانی محصول خوبه . اما تو این جور موارد (....)
حاجی زاده به وضوح گفت باید در مورد پشتیبانی تجدید نظر کنم (یعنی پشتیبانی ندن دیگه)
از حق نگذریم بعضی جاها هم کمکمون کردن و مشکلات جزئی را به صورت رایگان حل کردن که دستشون درد نکنه

اینم بگم اسکریپت مشابه این محصول هست که پشتیبانی که نداره هیچ ! کد های اسکریپتشم به صورت هش شده هست .
اگه بخواییم حقیقتو بگیم . این اسکریپت نسبت به اسکریپت های دیگه خیلی بهتره .
اما متاسفانه این مشکل فوق العاده بحرانی پیش امده که متسفانه نصف مشتری های ما را پرونده !
امیدواریم اقای حاجی زاده به جای بحث الکی مشکلو به صورت دقیق بررسی کنه .
اگر از هاستینگه که بگند مشکل از کجاست ؟ از کدوم ماژوله که ما ارجاع بدیم . که متاسفانه در جواب گفتند وظیفه من عیب یابی هاستینگ نیست ....
و این داستان بی شک ادامه دارد ....