..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
چی شد؟ باطل شد سایت؟
با سلام ...
دوستان بنده هم شخصا از ماهیت هایپ ها مطلع هستم اما خب سعی کنید یه مقدار بیشتر به این قضیه خوش بین باشید . تا فردا شب و یا حتی پسفردا ظهر صبر کنید و بعدش اگر دیدید مورد بیخ پیدا کرده ، اون موقع برید سراغ نگرانی و ... . این حرف رو صرفا به دلیل آروم کردن خودتون گفتم و همچنین داشتن دیدگاه بهتری نسبت به این قضیه . انشاا... که سرمایتون بر باد نرفته باشه و سایت هم به کارش ادامه بده ...
سلام
ظاهرا بله اسکم شده برداشت زدم از حساب کاربری کم شد اما وارد حساب پرفکت مانیم نشد
امیدوارم .....
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
منم امروز درخواست واریز زدم پول کم شده اما هنوز واریز نشده .
برای همین از اول تو این تاپیک شرکت نکردم..منتظر بودم باطل بشه بعد بیام..تو عمرم زیاد از اینا دیدم و امدند و رفتند...پولا رو کشیدند بالا بای بای...
انشالا دوستان تجربه بشه براشون
حالا دوستان متوجه میشن فرق سایتی که با نرخ سود 10% چنیدن سال داره کار میکنه و سایتی که در چندین ماه با نرخ سود 42% فعالیت داره !! تایپک بنده با معرفی سایت قانونی و درست بسته شد ولی همچین تایپک هایی هنوز پا برجا هستن از مدیریت وب هاسینگ تالک واقعا ممنونمدوستان توی سرمایه گذاری به 4 تا سند ساده توجه نکنید!! حتما در موردش تحقیق کنید که اینجوری سرمایتون یه شبه از بین نره !!
ویرایش توسط al021 : May 3rd, 2017 در ساعت 12:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)