سلام . با این روش خیلی راحت میشه ربات دیگران را ازآن خود کرد
امنیتش خیلی پایین نیست بنظرتون؟
سلام . با این روش خیلی راحت میشه ربات دیگران را ازآن خود کرد
امنیتش خیلی پایین نیست بنظرتون؟
سلام. من دامینم ای ار هست. براش از سایت freenom یک دومین cf گرفتم.
توی سی پنل پارک رو انجام دادم. و وقتی میزنم با cf سایت بالا میاد. پارکم پاک کنم باز بالا میاد.
توی سایت cloudflare دومین cf رو ثبت کردم و اکتیو شد.
ولی هرچی میزنم دومین رو با https. باز نمیشه.
دی ان اس های کلادفلر رو توی سایت freenom ثبت کردم. داخل سی پنل نمیتونستم دی ان اس های پیشفرض رو تغییر بدم روی دی ان اسهای کلادفلر.
چکار کنم؟ توی سی پنل ابزار کلادفلر تیست بین ابزارهاش.
واینکه اس اس ال رو ثبت کردم روی دامینم. از سی پنل.
سایت با https با ارور بالا میاد. تو کروم و فایرفاکس ارور میده که سوال امنیتی رد میکنه سایت بالا میاد.. تو کروم روی Https خط میزنه.
میشه راهنمایی کنید چگار کنم؟؟ اس اس ال رایگان هم کارم رو راه میندازه ولی نمیتونم کاری کنم تو پنل. راهنمایی لطفا
سلام مهندس
منم بدجور سر همین گیر کردم
الان یک هفتس وقتم روشه اگر کمک کنید ممنون میشم
یک ربات نوشتم و از سایت wosign اس اس ال رو گرفتم ، تا یک روز کار میکرد ولی الان از کار افتاده
اصلا بدون دریافت چیزی ة، حتی وقتی فقط میخوام یک پیام با ربات از سرور با تابع کارل به یک آی دی مشخص شده بفرستم ، بازم کار نمیکنه
مشکل از چی میتونه باشه؟
اس اس ال مشکل داره؟
اصلا برای فقط ارسال کردن یک پیام بدون استفاده از وب هوک و دریافت اطلاعات ، باید اس اس ال نصب باشه رو دامنه ؟
ممنون
دوستان خود تلگرام امکان ساخت ربات رو قرار داده اصلا بدون سرور روی سرور خود تلگرام
شما کافیه به ایدی : @BotFather پیام بدید
و از help راهنما رو جلو برید مرحله ب مرحله در آخر شما ربات دارید
به همین راحت ب همین خوشمزگی
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
بله به همین راحت ب همین خوشمزگی ! اما کاری که با برنامه نویسی انجام میدی رو بنز فرض کنید اون ربات در حد دوچرخه هست ! اون ربات واسه کار حرفه ای نیست که.
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)