خودم وارد عمل شم و سیستم رو درست کنم
شکایت رو ادامه بدم و زندگیشو بهم بریزم
آخه تعجب کردم. یعنی این فایل زیپ قرار بود چی باشه که شما رو انقدر جذب کرد؟
ضمنا اگه فایل pdf که دادم خدمتتون خونده باشین نوشته که اطلاعاتی که با این ویروس پاک میشه به سختی قابل بازیابی هست. توصیه میکنم سریع تر (از راه درست) اقدام کنین که بعدا امکان بازیافت از بین نره.
بله ممنونم فایل پیوستی رو خوندم
کاملا مطابق با همین ویروس بود
یعنی مثل اینه که طرف این pdf رو خونده و مطابق اون درستش کرده
شایدم فایل آماده شو گذاشتن نت
من فقط تعجبم اینجاست چطور هر درایو حدود 30گیگ جا داره در عرض 30ثانیه 3تا درایو رو فرمت کرد؟
درایو ها هم 90درصد پر بودند
- - - Updated - - -
چیز اصلا خاصی نبود
صرفا از روی کنجکاوی
اگر هر درایو 30 گیگ باشه جای امیدواری برای بازیابی وجود دارد و نگران از دست دادن اطلاعات خود نباشید و فقط کافیه یک برنامه ریکاوری نصب و فایل هاتون ریکاوری کنید.
یکبار دستور فرمت در هر پارتیشن انجام شده و یکبار هم دستور پاک کردن فایل که به نظر بی معنی میومد ( یعنی اصلاً فایلی وجود نداشت).
بعد از اون 9 دستور ایجاد فایل در هر پارتیشن به حجم 53 گیگ با فضای خالی ایجاد میشد و در اینجا با توجه به حجم هر درایو 30 گیگی شانس آوردید فایلها به علت نبودن فضا ایجاد نشد.
دقیقا، حرف شما کاملا درسته. چون درایوشون جا نداشته فایل ها ایجاد نشده و همین باعث شده که بشه به ریکاوری امیدوار بود.
در مورد فرمت و بعدش پاک کردن فایلا منم فکر میکنم لزومی نداشت، ولی فکر کنم تمام هدف این ویروس اینه که اطلاعات کامپیوتر شخص به طور کامل و با اطمینان از اینکه برنمیگرده همش از بین بره.
این ویروس هم در موردش 2 احتمال وجود داره. یکی اینکه نویسنده ی اصلیش همین فردیه که این بلا رو سر شما آورده، احتمال دوم هم اینکه ویروس از قبل وجود داشته و این شخص فقط قصد مردم آزاری داشته.
- - - Updated - - -
این هم آدرس تاپیکیه که تو انجمن دیگه ساختم و جواب های کاملی دادن:
این ویرویس عجیب دقیقا چیکار میکنه ؟
با تشکر از دوستان!
الان تکلیف من چیه؟
دقیقا باید چیکار کنم؟
از کجا شروع کنم؟
کدوم راه خطر زیاد نداره؟
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
?
کار بر من حتما در این جا هست
ویروسی پاک کردن درایو ها یا فرمت هارد درایو
با تشکر از همه دوستانی که با راه کارهاشون من رو در این زمینه یاری فرمودند.
امروز چند ماه از اون قضیه میگذره و منم داشتیم این تایپیک رو از اولش میخوندم.
متاسفانه تمام کارهای امکان پذیر رو انجام دادم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم.
الان دیگه مطمئن شدم که دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
الان سیستم عامل جدید نصب کردم و کم کم دارم با نبود اطلاعاتم کنار میام.
الان دیگه فهمیدم که فتا هیچ کاری از دستش بر نمیاد.
یعنی یه بار بهم زنگ زدن و گفتن کیس رو بیار اینجا منم گفتم مرد مومن وقتی ویندوز زدم و هر کار نشدنی ای رو روش انجام دادم دیگه کیس به چه دردتون میخوره؟
همین باعث شد دیگه قید اطلاعات رو بزنم. یعنی ما اونقد بدبختیم تو ایران که آی پی ای که 30 دیقه پیش دست منه ، بعد از اون میره دست یکی دیگه و این یعنی ...
بازم توکل بر خدا تنها راهمون هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)