-
January 1st, 2012, 03:24
پاسخ : انتخاب سرویس هاست از بین این گزینه ها ...
سلام
من خودم در این 10 سال گذشته با خیلی از هاستینگهای داخلی و خارجی کار کردم، یکی از مشکلات اساسی که در سرویس های ایرانی هست پشتیبانی ضعیف، و نداشتن سخت افزارها و نرم افزارهای امنیتی هستش.
شرکتهای خارجی مثل goddady.com یا مثلا justhost.com خدماتشون حرف نداره ولی با ایرانیها کار نمیکنن سایتهایی هم که روی goddady هاست بشن اصلا از ip ایران دیده نمیشوند. هاستینگ هایی مثل justhost فقط بیش از 400$ به شما کوپن مجانی تبلیغات در گوگل، یاهو، فیسبوک، .... را میدهند. یعنی بیشتر سرویس های ارائه شده در ایران با اونا قابل مقایسه نیست مگر تعداد معدودی.
برای انتخاب هاستینگ خوب به این نکات توجه کنید
1- فایروال سخت افزاری
2- تشخیص حملات DDos
3- تشخیص Bruteforce
4- پنل مدیرتی سایت
5- تعداد دامنه اضافی، زیر دامنه، دامنه پارک
6- میزان فضای پایگاه داده
7- تعداد پایگاه داده
8- تعداد ایمیل
9- تعداد ایمیل ارسالی در روز
خیلی از هاستینگ های قدیمی چون مشتریان ثابت دارند دیگه به این نکات توجه نمیکنند و پایین ترین امکانات را در اختیار کاربران قرار میدهند.
به نظر من از خدمات دهندگان جدید استفاده کنید.
آخرین جایی که من در حال حاضر باهاشون کار میکنم و خیلی هم راضی هستم سیسپاد هاست (syspodhost.com) هستش، ویژگیهای ارائه شده توی سیسپاد هاست از بیشتر هاستینگهای داخلی بیشتر و بهتره.
اگه با هاستینگهایی مثل ****** (bertina) ،مایا هاست (مایا هاست) و خیلی از این هاستینگ های قدیمی و معروف کار کردین ouriran، پارس دیتا، ایران هاست، میهن هاست به نظرم خدمات دهندههای جدیدی مثل سیسپاد هاست را امتحان کنید و ویژگی های اونا رو با این قدیمیا مقایسه کنید.
ویرایش توسط arash_shakiba : January 1st, 2012 در ساعت 08:19
-
-
January 1st, 2012 03:24
# ADS
-
January 1st, 2012, 13:46
بهترین توی ایران که حرف اول رو میزنه الان The Best Design and Hosting Solutions -> Hannover IT Team هستش که واقعا حرف اول رو میزنه ورد ست مجموعه ی جهانی Worldset روی این هاستینگه خودم کاملا تاییدشون میکنم پشتیبانی واقعا 24 ساعته میدن سرعت سرور های حرفه ای شون واقعا بالاست.
-
-
January 4th, 2012, 09:09
انتخاب سرور هاستینگ از بین این شرکتها همان حالی که میتواند میتوند گره گشای بسیاری از مقوله های در ارتباط با وب هاستینگ باشد.
با اینحال دیدن واستفاده ازپشتیبانی این شرکتها هم دارای اقتضائات کاری وعملی فراوان است.
بنده هم ایشون رو تایید میکنم
irserver.com
-