سلام
مهندس 2تا سرور مجازی حتما از امریکا به رم 2گیگ و هارد 50 گیگ قیمت ؟ و کی تحویل میدید؟
سلام
مهندس 2تا سرور مجازی حتما از امریکا به رم 2گیگ و هارد 50 گیگ قیمت ؟ و کی تحویل میدید؟
سلام خدمت دوستان
آقا شایان بنده همانطور که از تیکت ها پیگیر بودم خدمتتون گفتم سرور دیتا شک بنده هر چند موقع دی سی میشه و شما هر بار ریست میدادید این مشکل واقعا صبر منو بریده و در بعضی مواقع هم اصلا به vshpre وصل نمیشه و ارور دوست عزیزمون رو میده روی سرور من تنها 200 مگ رم مصرف میشه و سی پی یو هم در حد 6 درصد
بنده هیچ موقع قصد تخریب کسی رو ندارم و به سابقه شما احترام میذارم
یک دلیل منطقی و قابل قبول بدید چرا سرور ها دی سی میشه ؟ چرا vshpre سرعتش رو به نابودیه ؟
اگر بنده رو از مشتری ها تخریبی میدونید مبلغ 16 تومان افزایش موجودی را برگشت بزنید اگر خیر سعی در بهبود سرویس ها کنید تیکت در مورد سرور بوفالو دادم جواب بدید لطفا
بنده سرویس کانادا از سروهاست دارم برنامه سنگینی نصبه یک ثانیه دی سی نشده یوزر irankeys
از آقا بهلولی سرویس دارم رم 256 7 ماه دی سی نداشته یوزر irankeys
از آگ...س داشتم 4 ماه آمریکا
فقط دی سی و افت سرعت vshpre از شماست
خواشها پاسخ گو باشید
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
حال و حوصله دارم
به شما مربوط نیست من چه پستی میدم و چه کاری انجام میدم
مجبور هم نیستید خرید کنید
همونطور که خودتون هم میگید اینجا محل فروش هست نه پشتیبانی و نه هیچ چیز دیگری جزو فروش
حتی اگر خوشتون نیاد هم من این رفتار رو انجام میدم و هرکی اینجا پست بری پشتیبانی بده عمدا ۴۸ ساعت جوابش رو نمیدم
چون دارم کل وقتم رو روی همین موضوع میزارم ولی بازم افرادی پیدا میشن قبل تیکت دادن توی سایت میان اینجا پست میدن! این از ۱۰۰ تا فهش برای من بدتره
چون ۲نفری داریم توی سایت انجام وضیفه میدیم ولی این افراد بدون توجه به هیچی باز کار خودشون رو انجام میدن
شما هم مشکلی دارید تاپیک انتفاد باز کنید
پست هاتون گزارش شد و از این به بعد هم جوابتون رو نمیدم و فقط پست هاتون رو گزارش میدم
موفق باشید
روی این سرویس هاتون تونل هم کانفیگ می کنین ؟ هزینه جدا میگیری ؟
تو این 5 ماه که من ازشون سرویس دارم مشکلی نبوده در مورد پشتیبانی ، الانم بعد از 5 ماه درخواست نصب ویندوز دادم که در حال انجام هست
تیکت رو هم در کمترین زمان ممکن جواب دادن
Soft98.iR
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
آقا شایان شدیدا تایید میشه
پشتیبانی هم خیلی خوب شده
موفق باشید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)