دوستان اعتبار ازکارت مستر کسر شده باید هزینه تکمیل بشه کسی هست کمک کنه؟عرفان هزینه ex 10 فلکسی و آیپی رو بده به این ماه عزیز قرض کردم براش
واقعا دیگه این موضوع جای این همه جنجال نداره
باید از nasa_de متشکر بود که در این دو روز پیگیر بود و همچنین آقای موسوی
و از این همه همکار فهیم که به جای جنجال سعی کردند تا مشکل را حل کنند
shidserver.com
@shidserver
با سلام،
جناب نمایش مشخصات: redhat10 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران واقعا بنده قصد جنجال ندارم، من از این ناراحتم که چرا باید در مورد کاری که به درستی انجام دادم مورد ناسزا و فحش و افترا قرار بگیرم در این چند روز، آیا اگر شما جای بنده بودید ناراحت نمی شدید. ایشون حالا میان میگن Invoice از طریق مستر کارت پرداخت شده، امری که خود من استعلام کردم و از بخش Billing هتزنر استعلام کردم این موضوع رو که از طریق حواله پرداخت شده.
ایشون به شدت دارند با اعتبار بنده بازی می کنند و این چیزی نیست که هر شخصی بتونه از کنارش رد بشه.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
آقای موسوی منتظر تماس شما هستم
(محمدی)
لطفا زودتر
ممنون
آقای موسوی بنده میدونم که شما انسان شریفی هستین ولی خدایی یک لحظه به این فکر کنید که اشتباه از شما باشه و بی جهت به آقای بیگی تهمت زده باشید. در این روز عزیز که پرونده همه ماها امضا میشه به دور از انسانیت هست که بخوایم با آبروی هم بازی کنیم.
در اون حواله ای که آقای بیگی ارسال کردن بنده هم سهیم بودم و مبلغ فاکتور بنده 741 یورو بوده و امروز صبح در پنل بنده pay شد.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)